![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Karol Medycejski - 16.08.2016 Drogi Macieju, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale nawet król-śmieszek zmiennym jest - prosiłbym Cię o aktualizację miniaturki na poniższą (nie mogę obiecać, że to ostatnia zmiana, ale się postaram ).
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 16.08.2016 Zrzucam ten obowiązek na Hewreta... Albo samego siebie, ale wieczorem. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 16.08.2016 (16.08.2016, 12:41:08)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a):Proszę o zmianę nazwy działu Duma Bojarów na Rada Państwa. Ponawiam prośbę. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 16.08.2016 Zmieniono. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 16.08.2016 Dziękuję, ale przy sanktuarium jest literówka w nazwie miasta. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 16.08.2016 (16.08.2016, 22:16:30)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):Dziękuję, ale przy sanktuarium jest literówka w nazwie miasta.Wcale nie. :blank: Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 16.08.2016 Kochany KRI, proszę o buławę modelatorską w tym dziale, zmienienie jego nazwy na "Senat Rządzący", a także utworzenie poddziału "Archiwum" oraz umieszczenie weń działów ministerstw: spraw zagranicznych, wojskowych i wewnętrznych. Płacę, jak za prezydenta. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 16.08.2016 OK, to płać. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 16.08.2016 Wybacz literówka. Chciałem napisać, że odpłacę się, jak prezydentowi. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 16.08.2016 Nie ma tak. Nie wiesza się ludzi na drzewie bez wcześniejszej kaźni, amatorze. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 16.08.2016 <:| Wystarczy?
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 16.08.2016 Zdążyłem już przepuścić 12,5 biliona takich... Dobra, droczę się tylko. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 17.08.2016 Ale prośbę zrealizujesz, prawda? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 17.08.2016 (17.08.2016, 01:01:17)Alberto de Medici link napisał(a):Ale prośbę zrealizujesz, prawda?Tak, jak tylko wstanę. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 17.08.2016 Proszę dodać sygnaturkę herbu lenna do Izby Pamięci w Hrabstwie Wienisławowo. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 17.08.2016 W związku z nominacją proszę o funkcje moderatora na działy wojskowe CSZ Brodrii oraz region Bałmucja. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 18.08.2016 Jako że mój projekt ustawy o sądownictwie został opublikowany, chciałbym poprowadzić go do końca. W związku z tym proponuję po wejściu ustawy w życie utworzyć w dziale Sąd Ludowy Republiki Bialeńskiej poddziały: Pokój Rady Przysięgłych (do obrad Ławników) oraz Wokanda apelacyjna (gdzie Rada przeprowadzać będzie postępowania w II instancji, na wzór Wokandy spraw karnych i ... cywilnych). Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 20.08.2016 Proszę o utworzenie działu " Rada Menedżerów BZS " w Trybunie Honorowej Stadionu Narodowego. proszę także o moderatora na wszystkie działy sportowe . Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 21.08.2016 Ponawiam prośbę. Ponad to proszę o dwa poddziały : Jednostki MW i Struktury Organizacyjne w Marynarce Wojennej CSZ oraz Jednostki SP i Struktury Organizacyjne w Siłach Powietrznych CSZ. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.08.2016 (20.08.2016, 16:17:42)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a):Proszę o utworzenie działu " Rada Menedżerów BZS " w Trybunie Honorowej Stadionu Narodowego. proszę także o moderatora na wszystkie działy sportowe .Radę wrzuciłem w BZS, a co do moda na wszystkie działy sportowe - nie widzę podstaw. Nie kontrolujesz przecież całego sportu. |