Forum Republiki Bialeńskiej
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html)
+--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html)
+---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html)
+---- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6868.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 05.02.2017

To by dopiero był wstyd, gdybym nie zdążył... Dziękuję, że przypomniałeś. Smile

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 06.02.2017

To tylko się upewnię, zanim zaczniemy rzucać ZA-mi, bo wcześniejsze deklaracje były niejednoznaczne - kandydatów jest dwóch czy jeden?

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017

Jeden, jak sądzę.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 06.02.2017

No to fajnie, ZA, PRZECIW lub WSTRZYMUJĘ SIĘ w mojej sprawie. Oddaję głos na końcu.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017

ZA.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 06.02.2017

Za

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 06.02.2017

ZA

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Bajtuś - 06.02.2017

za

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 06.02.2017

Z dniem dzisiejszym zrzekam się z funkcji posła.

Przyjęto do wiadomości.

PRZECIW.
Ale i tak za późno. Trudno. Nie wypada wycofywać kandydatury w takiej chwili.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 11.02.2017

Głosu od Sewerysia się nie doczekaliśmy. Trudno. Zamykam głosowanie. Faszystadministrator wygrał. Fajerwerki. Uchwałę w sprawie wpiszę w wolnej chwili.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 19.02.2017

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną!

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 19.02.2017

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg!

Zgłaszam swoją kandydaturę na Marszałka Zgromadzenia Ludowego.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 19.02.2017

W sumie, to czekałem z otwarciem zgłoszeń, aż wszyscy złożą przysięgę, ale przyjmuję to z góry.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Boże Ojcze Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 20.02.2017

Panie Marszałku Seniorze, procedujemy dalej?

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 20.02.2017

Jak najbardziej. Po przemyśleniu sprawy, nie będziemy czekali na wybory uzupełniające, które w wolnej chwili będę musiał zarządzić, z wyborami Marszałka (w końcu, odwoływalny jest). Niech tylko Andrzej wyrazi się co do tego, czy planuje kandydować, i możemy głosować.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 20.02.2017

Ja popieram Severina.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 20.02.2017

No to super. Mogę z góry policzyć to jako głos za?

Otwieram formalnie głosowanie nad jednym kandydatem na Marszałka.

Osobiście jestem ZA.