![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html) +---- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6868.html) |
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 05.02.2017 To by dopiero był wstyd, gdybym nie zdążył... Dziękuję, że przypomniałeś.
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 06.02.2017 To tylko się upewnię, zanim zaczniemy rzucać ZA-mi, bo wcześniejsze deklaracje były niejednoznaczne - kandydatów jest dwóch czy jeden? RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017 Jeden, jak sądzę. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 06.02.2017 No to fajnie, ZA, PRZECIW lub WSTRZYMUJĘ SIĘ w mojej sprawie. Oddaję głos na końcu. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017 ZA. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 06.02.2017 Za RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 06.02.2017 ZA RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Bajtuś - 06.02.2017 za RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 06.02.2017 Z dniem dzisiejszym zrzekam się z funkcji posła. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 06.02.2017 Przyjęto do wiadomości. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 06.02.2017 PRZECIW. Ale i tak za późno. Trudno. Nie wypada wycofywać kandydatury w takiej chwili. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 11.02.2017 Głosu od Sewerysia się nie doczekaliśmy. Trudno. Zamykam głosowanie. Faszystadministrator wygrał. Fajerwerki. Uchwałę w sprawie wpiszę w wolnej chwili. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 19.02.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 19.02.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! Zgłaszam swoją kandydaturę na Marszałka Zgromadzenia Ludowego. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 19.02.2017 W sumie, to czekałem z otwarciem zgłoszeń, aż wszyscy złożą przysięgę, ale przyjmuję to z góry. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Boże Ojcze Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 20.02.2017 Panie Marszałku Seniorze, procedujemy dalej? RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 20.02.2017 Jak najbardziej. Po przemyśleniu sprawy, nie będziemy czekali na wybory uzupełniające, które w wolnej chwili będę musiał zarządzić, z wyborami Marszałka (w końcu, odwoływalny jest). Niech tylko Andrzej wyrazi się co do tego, czy planuje kandydować, i możemy głosować. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 20.02.2017 Ja popieram Severina. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 20.02.2017 No to super. Mogę z góry policzyć to jako głos za? Otwieram formalnie głosowanie nad jednym kandydatem na Marszałka. Osobiście jestem ZA. |