![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 25.08.2016 No dobra, to jako że książę-Prezydent 2.0 twierdzi, że w przypadku takich myków jest automatycznie... To zmieniamy. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 25.08.2016 Poproszę o dołączenie mnie do grupy żołnierzy z racji pełnienia przezemnie funkcji Dowódcy Marynarki Wojennej. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 25.08.2016 Masz grupę (spójrz w profil). Spróbuj w ustawieniach profilu, dokładniej w grupach ustawić grupę żołnierską jako domyślną. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 28.08.2016 Spełniłem parę zagubionych próśb. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 29.08.2016 Tomek ma problem z wejściem do działu Rady Przysięgłych, wyskakuje mu komunikat, że czas sesji dobiegł końca. Poradzicie coś? Myślałem o tym, żeby utworzyć grupę użytkowników Ławnicy i dać im dostęp do działu w uprawnieniach grup. Chyba że jest inne rozwiązanie
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 29.08.2016 (29.08.2016, 10:19:47)Teddy Upperwood link napisał(a):Tomek ma problem z wejściem do działu Rady Przysięgłych, wyskakuje mu komunikat, że czas sesji dobiegł końca. Poradzicie coś? Przelogowanie się. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 30.08.2016 Proszę o nadanie mi uprawnień Marszałka Parlamentu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 31.08.2016 Czy byłaby możliwość wstawienia loga Wydziału Prawa UB zamiast tego bialeńskiego orła przy dziale wydziału na uniwersytecie? ![]() Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 05.09.2016 Prosiłbym o przeniesienie tego i tego do archiwum. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.09.2016 Weź moich chłopów, weź moje nerki, ale na miłość Absolutu, zostaw mój ulubiony wątek! Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 05.09.2016 Szkoda, że już nikt go nie aktualizuje. :,( Proponuję rozstrzelać ten wątek, żeby więcej nie kół w oczy i przestał budzić dyskomfort estetyczny. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 05.09.2016 A o który wątek biega ? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.09.2016 (05.09.2016, 21:50:39)Bajtuś link napisał(a):A o który wątek biega ?O atlas z grzybami, w którym dosłownie tak napisałem. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 05.09.2016 Czytając to czuję się jak w Agurii .
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 05.09.2016 Proszę o przeniesienie FOTów 2016 do Archiwum Hasselandzkiego .
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 07.09.2016 (05.09.2016, 23:30:51)Eddard Noqtern link napisał(a):Proszę o przeniesienie FOTów 2016 do Archiwum HasselandzkiegoPodbijam [member=226]Bajtuś[/member] [member=56]Maciej Kamiński[/member] [member=75]Hewret Faradobus[/member] Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 07.09.2016 Gotowe! Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 07.09.2016 (05.09.2016, 21:20:38)Alberto de Medici link napisał(a):Prosiłbym o przeniesienie tego i tego do archiwum. Podbijam. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 07.09.2016 Gotowe. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Albert von Metzer - 11.09.2016 Jeżeli nie będzie to zbytnio czasochłonne prosiłbym o zmianę podawania daty wysłania i cytowania wypowiedzi na poprawną gramatycznie. np.: Cytat:Wysłany przez: XYZna poprawną formę: Cytat:Wysłany przez: XYZ Nie zauważyłem tego wcześniej, ale teraz to aż bije po oczach i nie będę mógł spać dopóki nie zostanie przywrócona równowaga. |