Forum Republiki Bialeńskiej
"Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html)
+---- Wątek: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. (/thread-7754.html)

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 19.03.2018

Znieśmy państwowość w Bialenii, ustanówmy anarchię, stańmy się kółkiem wzajemnej adoracji.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 19.03.2018

(19.03.2018, 22:07:26)Hewret von Thorn napisał(a): Znieśmy państwowość w Bialenii, ustanówmy anarchię, stańmy się kółkiem wzajemnej adoracji.

Ciprofloksja jeszcze zipie, więc nie ma potrzeby przekształcać Bialenii, skoro to już ktoś wymyślił.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Medycejski - 19.03.2018

(19.03.2018, 22:07:26)Hewret von Thorn napisał(a): Znieśmy państwowość w Bialenii, ustanówmy anarchię, stańmy się kółkiem wzajemnej adoracji.

Yyy, a już tak nie jest? xD

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 19.03.2018

Warszawiok dobrze powiedział. I to dwa razy z rzędu.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 20.03.2018

Panie Marszałku @"Hewret von Thorn",

zgłaszam błąd w uchwale Parlamentu. Wybranym członkiem został Tadeusz Krasnodębski, ja zaś nie kandydowałem, bowiem należę do WKNF z urzędu jako Prezydent.

Cytat:Parlament Republiki Bialeńskiej postanawia powołać następujące osoby do Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego na czas XXXV kadencji parlamentarnej:
1) Antoniego Kacpra Burbon-Contiego,
2) Marka Bajtusia,
3) Sheldona Anszlusa Lovelace'a.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.03.2018

@"Hewret von Thorn" przypominam się.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 21.03.2018

Copy-paste, a weź popraw w moim imieniu.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Maciej Kamiński - 21.03.2018

Oj, poczekaj Ty, Seweryś.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Medycejski - 21.03.2018

Severino: chleb i wino.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.03.2018

(21.03.2018, 18:17:03)Hewret von Thorn napisał(a): Copy-paste, a weź popraw w moim imieniu.

Żeby Maciej znalazł na mnie haczyk? Nie dam się. Tongue

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 22.03.2018

Dopiero dziś wszedłem na kompa. Tongue

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 25.03.2018

Pamiętajcie, że od grudnia Marszałkiem Parlamentu może być osoba spoza grona Posłów. Wink

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 31.03.2018

Aktywność Panów Posłów jest dość (delikatnie ujmując) zaskakująca. :/

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.04.2018

O ile jutro @"Frederick Hufflepuff" opublikuje uchwałę ws. wybrania @"Severino Castiglioni" na Marszałka Parlamentu, to proszę nie zapomnijcie jutro (ostatni termin) ogłosić termin zgłaszania kandydatur i głosowania na nadchodzące wybory do Parlamentu.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 03.04.2018

Mam kandydować?

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.04.2018

Odpowiedź jest oczywista, przynajmniej dla mnie.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 03.04.2018

Ostatnio głosowaliście nie na Castiglioniego, nie na Anszlusa... Smile

Na kogo ja głosowałem, pozostanie tajemnicą, jednak powiem tak: każdy ma prawo się mylić. Smile

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 09.04.2018

@"Severino Castiglioni" Panie Marszałku, czy można prosić o aktywność w Parlamencie? Rozpoczęte debaty niech nie przechodzą do następnej kadencji, trzeba to zakończyć, niezależnie od obecności Posłów.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 09.04.2018

Tak, dochodzę już do siebie. Jutro się zajmę Parlamentem.