![]() |
|
"Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html) +---- Wątek: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. (/thread-7754.html) |
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 19.03.2018 Znieśmy państwowość w Bialenii, ustanówmy anarchię, stańmy się kółkiem wzajemnej adoracji. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 19.03.2018 (19.03.2018, 22:07:26)Hewret von Thorn napisał(a): Znieśmy państwowość w Bialenii, ustanówmy anarchię, stańmy się kółkiem wzajemnej adoracji. Ciprofloksja jeszcze zipie, więc nie ma potrzeby przekształcać Bialenii, skoro to już ktoś wymyślił. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Medycejski - 19.03.2018 (19.03.2018, 22:07:26)Hewret von Thorn napisał(a): Znieśmy państwowość w Bialenii, ustanówmy anarchię, stańmy się kółkiem wzajemnej adoracji. Yyy, a już tak nie jest? xD RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 19.03.2018 Warszawiok dobrze powiedział. I to dwa razy z rzędu. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 20.03.2018 Panie Marszałku @"Hewret von Thorn", zgłaszam błąd w uchwale Parlamentu. Wybranym członkiem został Tadeusz Krasnodębski, ja zaś nie kandydowałem, bowiem należę do WKNF z urzędu jako Prezydent. Cytat:Parlament Republiki Bialeńskiej postanawia powołać następujące osoby do Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego na czas XXXV kadencji parlamentarnej: RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.03.2018 @"Hewret von Thorn" przypominam się. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 21.03.2018 Copy-paste, a weź popraw w moim imieniu. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Maciej Kamiński - 21.03.2018 Oj, poczekaj Ty, Seweryś. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Medycejski - 21.03.2018 Severino: chleb i wino. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.03.2018 (21.03.2018, 18:17:03)Hewret von Thorn napisał(a): Copy-paste, a weź popraw w moim imieniu. Żeby Maciej znalazł na mnie haczyk? Nie dam się.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 22.03.2018 Dopiero dziś wszedłem na kompa.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 25.03.2018 Pamiętajcie, że od grudnia Marszałkiem Parlamentu może być osoba spoza grona Posłów.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 31.03.2018 Aktywność Panów Posłów jest dość (delikatnie ujmując) zaskakująca. :/ RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.04.2018 O ile jutro @"Frederick Hufflepuff" opublikuje uchwałę ws. wybrania @"Severino Castiglioni" na Marszałka Parlamentu, to proszę nie zapomnijcie jutro (ostatni termin) ogłosić termin zgłaszania kandydatur i głosowania na nadchodzące wybory do Parlamentu. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 03.04.2018 Mam kandydować? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.04.2018 Odpowiedź jest oczywista, przynajmniej dla mnie. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 03.04.2018 Ostatnio głosowaliście nie na Castiglioniego, nie na Anszlusa...
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.04.2018 Na kogo ja głosowałem, pozostanie tajemnicą, jednak powiem tak: każdy ma prawo się mylić.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Antoni Kacper Burbon-Conti - 09.04.2018 @"Severino Castiglioni" Panie Marszałku, czy można prosić o aktywność w Parlamencie? Rozpoczęte debaty niech nie przechodzą do następnej kadencji, trzeba to zakończyć, niezależnie od obecności Posłów. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 09.04.2018 Tak, dochodzę już do siebie. Jutro się zajmę Parlamentem. |