![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 29.09.2016 Ponawiam wszystkie prośby. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.09.2016 Wieczorem do tego siądę. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 29.09.2016 Proszę także o zmianę nazwy Rady państwa na Duma Bojarów. Ponad to proszę o przenie sienie działu Ziemnia Broskiewska na dział Regionów z racji zmiany podziału administracyjnego Brodrii. Proszę także o przeniesienie działu Sankt Aleksandrov ( zmienionego na Carskie Miasto Sankt Aleksandrov ) do Ziemi Brodkiewskiej zaś Iżniewsk do Czuwacji. Proszę także o zmianę nazwy Carskie Miasto Iżniewsk na Iżniewsk. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.09.2016 Pytanie poza wnioskiem i robiące ukłon w stronę tradycji nazewniczych, czy nie może być więcej niż jedno Carskie Miasto? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 29.09.2016 Może , tylko chodzi o to żeby było wiadome które miasto jest stolicą . Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.09.2016 (29.09.2016, 17:21:54)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a):Może , tylko chodzi o to żeby było wiadome które miasto jest stolicą ."Carskie Stołeczne Miasto Sankt Aleksandrov"? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 29.09.2016 Może być. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 29.09.2016 Proszę o nadanie moderatora grupy "Rada Przysięgłych" Iwanowi zamiast mnie
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.09.2016 Proszę o stawianie kropek. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 29.09.2016 . . . ![]() Przy okazji prosiłbym jeszcze o odebranie mi moderatora działu Rady i nadanie go Iwanowi. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Karol Medycejski - 29.09.2016 (29.09.2016, 21:55:05)Maciej Kamiński link napisał(a):Proszę o stawianie kropek.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.09.2016 Wszystkie prośby zostały spełnione. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 30.09.2016 Dziękuję. Kolejna prośba : proszę o zmianę nazwy działu Senat Rządzący na Rząd Najjaśniejszego Carstwa Brodryjskiego, a także przeniesienie Ministerstw z Archiwum Senatu do Rządu . Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Gaudius van der Cathair - 01.10.2016 Proszę o zmianę nazwy Wieś Deireadh na Baronia Deireadh. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 01.10.2016 (01.10.2016, 14:50:10)Piotr Novitius link napisał(a): Proszę o zmianę nazwy Wieś Deireadh na Baronia Deireadh.Może na przyszłość zobacz, czy wniosek nie został spełniony bez wnioskowania? Nazwa od półtorej godziny jest zmieniona. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 02.10.2016 Wypadałoby zmienić (grupę) Marszałka Parlamentu ze mnie na Fredericka Hufflepuffa, a także odebrać mi grupę Posła. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 02.10.2016 Czy mógłbym prosić o dodanie mi odznaczeń do profilu? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 03.10.2016 Wszystkie odznaczenia zostały nadane w systemie. Proszę o sprawdzenie, czy nie ma jakichś błędów. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 04.10.2016 Proszę o kolorek i wszelkie uprawnienia.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 04.10.2016 Miałeś wszystko co potrzeba, kolorek mogłeś zmienić sam wybierając grupę podstawową nie minister, ale prezydent
|