![]() |
|
Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) (/thread-432.html) |
RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Tadeusz Krasnodębski - 10.05.2018 @"Frederick Hufflepuff" @"Mardred von Salvepol-Nova Vita" Planowana jest może jakaś debata? RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 10.05.2018 Jestem gotów. Pytanie czy zdążymy. RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Tadeusz Krasnodębski - 10.05.2018 Może dziś wieczorem w czasie rzeczywistym na Discordzie? Ewentualnie po prostu wątek z pytaniami, a Wy będziecie odpowiadać, kiedy będziecie na forum. RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Frederick Hufflepuff - 10.05.2018 Niestety, mam dziś zajęty wieczór, przepraszam... RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 10.05.2018 (10.05.2018, 16:27:55)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Może dziś wieczorem w czasie rzeczywistym na Discordzie? Dałbym radę. Choć na krótko. (10.05.2018, 16:27:55)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Ewentualnie po prostu wątek z pytaniami, a Wy będziecie odpowiadać, kiedy będziecie na forum. Padnie zapewne tyle pytań co od zainteresowanych wyborców. RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Michael Wolferine - 10.05.2018 Dlaczego jest to "(miejsce na OT(Obronę Terytorialną))"?
RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Jan Lubomirski-Dostojewski - 10.05.2018 Gdyby było to w dziale z armią, to wrodzy szpiedzy bardzo łatwo wykradaliby informacje. Jest to bardziej podziemna bojówka, niż regularna armia, chyba... RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Antoni Kacper Burbon-Conti - 10.05.2018 (10.05.2018, 18:01:40)Michael Wolferine napisał(a): Dlaczego jest to "(miejsce na OT(Obronę Terytorialną))"? OT akurat to w tym przypadku skrót od off-topic. RE: Księgowość BAK - Ferdynand Dugosz - 13.05.2018 Mógłbym wiedzieć, jaką wartość ma 1 BLN? RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Hewret von Thorn - 13.05.2018 Równowartość wysłania PW. Tyle wszyscy wiedzą.
RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Hewret von Thorn - 16.05.2018 Mam deja vu. Kiedyś przyśniło mi się, że prezydentem Bialenii został jakiś nowy człowiek. I oto on... A dokładnie to mi się przyśniło, że czytałem rozmowę Mardreda z Tadeuszem na krzykopudle. A co jeśli życie pozagrobowe to wielka jedna ściema i w nieskończoność rodzimy się i umieramy jako te same osoby, robimy w kółko to samo i popełniamy te same błędy? RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 16.05.2018 (16.05.2018, 11:43:46)Hewret von Thorn napisał(a): Mam deja vu. Kiedyś przyśniło mi się, że prezydentem Bialenii został jakiś nowy człowiek. Przybyłem do Was z dalekiego kraju... Jak się pomylę to mnie poprawujcie! RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Hewret von Thorn - 16.05.2018 Jesteś mesjaszem, którego przewidział Hewret. RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 16.05.2018 Pierwszy raz w Nordacie i od razu prezydent... To już w Orientyce miałem trudniejszą karierę
RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Feliks Spirkin - 21.07.2018 Moim zdaniem jedynym sposobem na wyjście z marazmu jest powrót Saszy. RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Jan Lubomirski-Dostojewski - 21.07.2018 Sasza nie ma chyba czasu. RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Feliks Spirkin - 21.07.2018 Szkoda, mimo wszystko mało kto potrafił tak jak ona pobudzić aktywność. ;D RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Hewret von Thorn - 21.07.2018 Trzeba odprawić modły w celu przywrócenia jej do życia. RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Feliks Spirkin - 21.07.2018 To już @"Ali ibn Abi Talib" musi odprawić jakieś okultystyczne rytuały.
RE: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Ali ibn Abi Talib - 21.07.2018 To co powiesz @"Feliks Spirkin" na mszę Katolicko Gnostycka rozpoczęta Mszą Feniksa wszystko zgodnie z duchem Thelemy i A. Crowleya. A za kazanie posłuży nam Księga Prawa... Thelema Bialeńska.
|