Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.10.2016

Zlecenie wykonane, ścieżki dostępu sprawdziłem (i poprawiłem, bo znowu się zresetowały) i powinno być dobrze - ale, w razie ewentualnych kłopotów, proszę składać zażalenia możliwie jak najszybciej.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 09.10.2016

Dziękuję za założenie grup. Jednakże korzystając z panelu użytkownika nie mogę zmienić tychże grup (jak Lord Szambelan, Mer) na podstawową. Czy dałoby się to naprawić?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 09.10.2016

Proszę o założenie specjalnego działu: "Regaty o Puchar Pollinu" na samej górze forum Hasselandu.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 10.10.2016

@UP @2UP
Podbijam!

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 13.10.2016

(09.10.2016, 15:35:45)Eddard Noqtern link napisał(a): Dziękuję za założenie grup. Jednakże korzystając z panelu użytkownika nie mogę zmienić tychże grup (jak Lord Szambelan, Mer) na podstawową. Czy dałoby się to naprawić?
To jak?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 13.10.2016

Ja z tym nic nie wykombinuję. Mogę najwyżej ręcznie przestawiać samemu.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 16.10.2016

Proszę o zmianę działu Brodryjska Federacja Piłkarska na Brodryjska Federacja Sportowa.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 16.10.2016

(13.10.2016, 21:50:25)Maciej Kamiński link napisał(a): Ja z tym nic nie wykombinuję. Mogę najwyżej ręcznie przestawiać samemu.

Wykombinujesz.

Nie ustawiaj grup jako prywatnych.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 26.10.2016

Mógłbym prosić o nadanie Tomaszowi grupy Ministra? Smile

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.10.2016

Mogę spytać, gdzie wcięło licznik postów? Jego brak z deka utrudnia mi pracę.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 29.10.2016

Ten przy działach?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.10.2016

(29.10.2016, 12:30:35)Hewret Faradobus link napisał(a): Ten przy działach?
Przy działach to pół biedy. Przy profilach użytkowników to dużo większy problem. Szybkie wyszukanie kogoś zajmuje przez ten brak trzy razy tyle czasu.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 29.10.2016

Mógłbym prosić o utworzenie działu dla partii Wolność i Niepodległość oraz o nadanie mi uprawnień w nim?

Mamy też ikonkę dla działu: [Obrazek: tI3JGV9.png]

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 29.10.2016

Dlaczego Królestwo Hasselandu nie ma już osobnego forum, tylko jest podforum? znacznie utrudnia to pracę i funkcjonowanie tam.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 29.10.2016

W dziale WiN chyba nie działają lajki, bo nie mam ich ilości pod avatarem.

Ad. 1 Bo autor modyfikacji ma głęboko w dupie problemy z kasowaniem uprawnień grupy przez modyfikację (obawiało się tym, że ludzie tracili widoczność działów),
Ad. 2 w ustawieniach polubien trzeba dodać nowy dzial.

[member=56]Maciej Kamiński[/member]
Nie mogę znaleźć analogii między wyszukiwaniem osób, a liczbą postów. Przecież można wyszukać osoby po nazwie użytkownika albo po NPE...

Wyłączyłem licznik postów dla optymalizacji forum.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Eddard Noqtern - 29.10.2016

(29.10.2016, 17:39:21)Hewret Faradobus link napisał(a): Ad. 1 Bo autor modyfikacji ma głęboko w dupie problemy z kasowaniem uprawnień grupy przez modyfikację (obawiało się tym, że ludzie tracili widoczność działów),

Czy będą podejmowane kroki, aby przywrócić stan poprzedni?

Mógłbym spróbować grzebać w czyjejś modyfikacji, ale nie mam zbytnio ochoty tego robić. Zwłaszcza, że nie znam kodu tego modu.

Żebym nie był gołosłowny:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=523055.msg3897182#msg3897182