Forum Republiki Bialeńskiej
Usprawiedliwienie - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Odp: Usprawiedliwienie - Kristian Arped - 19.01.2015

Planuję dłuższą przerwę od Bialenii - taką do mniej więcej 15 lutego. Będę jedynie na głosowania w Parlamencie (jeżeli to komuś przeszkadza - niech pisze. Wtedy się zrzeknę mandatu).  Będę raczej na IRC-u jak zwykle. Ach, no i postaram się dociągnąć rozprawę jako OC do końca.

Odp: Usprawiedliwienie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 19.01.2015

(14.01.2015, 21:56:49)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ojaaa, Akrypa ma ferie od piątku. Zazdro. Big Grin Ja mam przed sobą ponad dwa tygodnie...
Ferie których nie planuje spędzić przed kompem ale dla bialenii zawsze czas się znajdzie. Wink
Ktoś musi wnerwiać wszystkich. Wink
Słabo u mnie będzie z aktywnością w najbliższym okresie więc jeśli o czymś zapomnę to proszę mi przypomnieć. :3

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 19.01.2015

To niezbyt kolorowo się zapowiada, skoro tak mówicie. :/
Ja dzisiaj załatwiłem sobie ocenę z biologii i na 99% z niemieckiego. Został jeszcze angielski (4/5) i geografia (5/6)... W przyszłym tygodniu powinienem mieć już więcej czasu.

Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 19.01.2015

Tak to już Andrzej bywa... raz się ma więcej czasu na forumową zabawę, a raz mniej... a czasem nie ma go wcale. Trzeba pamiętać, że to przecież zabawa, a nie "treść życia" real uber alles...

Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 19.01.2015

Andrzej, Ty masz jeszcze pierwszy semestr? ???

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 19.01.2015

Owszem, do ferii.

Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 22.01.2015

Jutro mam w pracy od rana do wieczora raczej dość zawalone... a po robocie kilka spraw do załatwienia, co najwyżej z telefonu zajrzę, ale nie obiecuję.

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 22.01.2015

OK, jednodniowe nieobecności są dozwolone. Big Grin

Całe szczęście, że w sobotę Konstanty wraca...

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 27.01.2015

Jutro mam ten drugi etap konkursu z polskiego (aczkolwiek do domu wrócę niewiele później niż zwykle, chyba, że z polonistką rzeczywiście jeszcze gdzieś się wybierzemy Big Grin ), a w piątek idę do szkoły ostatni raz przed feriami. Wtedy to ostatnie półtora tygodnia kadencji postaram się maksymalnie wykorzystać. Wink

Odp: Usprawiedliwienie - MvP - 14.02.2015

Urlopk do 23.02, zapewne będę wchodziła ale tylko z telefonu więc marszałkowanie i nadzorowanie wyborów uzupełniających zostawiam komuś innemu.

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 14.02.2015

Z niecierpliwością czekamy na powrót.  :*

Odp: Usprawiedliwienie - Alberto Carlos de Médici y Zep - 05.03.2015

Zawczasu zapowiem swoją nieobecność jutro oraz w niedzielę i w poniedziałek, może w sobotę znajdę troszkę czasu, lecz niczego nie mogę obiecać. ;D

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 05.03.2015

Szkoda, niemniej jednak rozumiemy. Smile Będziemy tęsknić!

Odp: Usprawiedliwienie - Kristian Arped - 11.03.2015

[justify]Jutro wyjeżdżam zagranicę na 4 dni, gdzie będę miał bardzo utrudniony dostęp do Internetu, możliwe całkiem że całkowity.[/justify]

Odp: Usprawiedliwienie - Mikołaj Patryk Dostojewski - 31.03.2015

Mnie nie będzie dość długo, jadę na święta do rodziny za granicę. Znikam w czwartek, a wracam w niedzielę w następnym tygodniu.

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 31.03.2015

Będziemy tęsknić. A kto w tym czasie pokieruje Brodrią?

Odp: Usprawiedliwienie - Mikołaj Patryk Dostojewski - 01.04.2015

Akt regencji zostanie wydany jeszcze dziś.

Odp: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 03.04.2015

Do końca świąt kontakt ze mną może być ograniczony, lecz z obowiązków będę się wywiązywać nocami.

Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 03.04.2015

Będziemy tęsknić.  O:-)

Odp: Usprawiedliwienie - Jan Kaniewski - 10.04.2015

Od razu zapowiadam, że będę nieobecny lub moja obecność będzie mocno ograniczona warunkami technicznymi od dnia 12.04.2015 do 25.04.2015.