![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
Odp: Usprawiedliwienie - Kristian Arped - 19.01.2015 Planuję dłuższą przerwę od Bialenii - taką do mniej więcej 15 lutego. Będę jedynie na głosowania w Parlamencie (jeżeli to komuś przeszkadza - niech pisze. Wtedy się zrzeknę mandatu). Będę raczej na IRC-u jak zwykle. Ach, no i postaram się dociągnąć rozprawę jako OC do końca. Odp: Usprawiedliwienie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 19.01.2015 (14.01.2015, 21:56:49)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ojaaa, Akrypa ma ferie od piątku. Zazdro.Ferie których nie planuje spędzić przed kompem ale dla bialenii zawsze czas się znajdzie. ![]() Ktoś musi wnerwiać wszystkich. ![]() Słabo u mnie będzie z aktywnością w najbliższym okresie więc jeśli o czymś zapomnę to proszę mi przypomnieć. :3 Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 19.01.2015 To niezbyt kolorowo się zapowiada, skoro tak mówicie. :/ Ja dzisiaj załatwiłem sobie ocenę z biologii i na 99% z niemieckiego. Został jeszcze angielski (4/5) i geografia (5/6)... W przyszłym tygodniu powinienem mieć już więcej czasu. Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 19.01.2015 Tak to już Andrzej bywa... raz się ma więcej czasu na forumową zabawę, a raz mniej... a czasem nie ma go wcale. Trzeba pamiętać, że to przecież zabawa, a nie "treść życia" real uber alles... Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 19.01.2015 Andrzej, Ty masz jeszcze pierwszy semestr? ??? Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 19.01.2015 Owszem, do ferii. Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 22.01.2015 Jutro mam w pracy od rana do wieczora raczej dość zawalone... a po robocie kilka spraw do załatwienia, co najwyżej z telefonu zajrzę, ale nie obiecuję. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 22.01.2015 OK, jednodniowe nieobecności są dozwolone. Całe szczęście, że w sobotę Konstanty wraca... Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 27.01.2015 Jutro mam ten drugi etap konkursu z polskiego (aczkolwiek do domu wrócę niewiele później niż zwykle, chyba, że z polonistką rzeczywiście jeszcze gdzieś się wybierzemy ), a w piątek idę do szkoły ostatni raz przed feriami. Wtedy to ostatnie półtora tygodnia kadencji postaram się maksymalnie wykorzystać.
Odp: Usprawiedliwienie - MvP - 14.02.2015 Urlopk do 23.02, zapewne będę wchodziła ale tylko z telefonu więc marszałkowanie i nadzorowanie wyborów uzupełniających zostawiam komuś innemu. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 14.02.2015 Z niecierpliwością czekamy na powrót. :* Odp: Usprawiedliwienie - Alberto Carlos de Médici y Zep - 05.03.2015 Zawczasu zapowiem swoją nieobecność jutro oraz w niedzielę i w poniedziałek, może w sobotę znajdę troszkę czasu, lecz niczego nie mogę obiecać. ;D Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 05.03.2015 Szkoda, niemniej jednak rozumiemy. Będziemy tęsknić!
Odp: Usprawiedliwienie - Kristian Arped - 11.03.2015 [justify]Jutro wyjeżdżam zagranicę na 4 dni, gdzie będę miał bardzo utrudniony dostęp do Internetu, możliwe całkiem że całkowity.[/justify] Odp: Usprawiedliwienie - Mikołaj Patryk Dostojewski - 31.03.2015 Mnie nie będzie dość długo, jadę na święta do rodziny za granicę. Znikam w czwartek, a wracam w niedzielę w następnym tygodniu. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 31.03.2015 Będziemy tęsknić. A kto w tym czasie pokieruje Brodrią? Odp: Usprawiedliwienie - Mikołaj Patryk Dostojewski - 01.04.2015 Akt regencji zostanie wydany jeszcze dziś. Odp: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 03.04.2015 Do końca świąt kontakt ze mną może być ograniczony, lecz z obowiązków będę się wywiązywać nocami. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 03.04.2015 Będziemy tęsknić. O:-) Odp: Usprawiedliwienie - Jan Kaniewski - 10.04.2015 Od razu zapowiadam, że będę nieobecny lub moja obecność będzie mocno ograniczona warunkami technicznymi od dnia 12.04.2015 do 25.04.2015. |