Forum Republiki Bialeńskiej
Wolne miejsca pracy [zgłoszenia] - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Instytut Nowej Ekonomii Mikronacyjnej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-23.html)
+---- Dział: Oferty pracy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-70.html)
+---- Wątek: Wolne miejsca pracy [zgłoszenia] (/thread-364.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Odp: Wolne miejsca pracy - Thomas von Lisendorff - 06.11.2016

Mogę spróbować w MSW i jako ławnik.

Odp: Wolne miejsca pracy - AndrzejSwarzewski - 06.11.2016

Obawiam się, że pełnienie równocześnie funkcji we władzy wykonawczej i sądowniczej jest niemożliwe. Ale mogę się mylić, w razie czego proszę mnie poprawić.

Odp: Wolne miejsca pracy - Thomas von Lisendorff - 06.11.2016

W takim razie , spróbuję w MSW wyłącznie.  Tylko będę musiał zostac odwołany z funkcji wiceministra OiA.

Odp: Wolne miejsca pracy - Fiodor Swirydiuk - 06.11.2016

(06.11.2016, 14:42:14)Alberto de Medici link napisał(a): I ławników też szukamy.
Zgłaszam się po raz enty.

Odp: Wolne miejsca pracy - AndrzejSwarzewski - 06.11.2016

(06.11.2016, 15:09:00)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Zgłaszam się po raz enty.
A czego nie rozumiesz w niekaralności? Tongue

Odp: Wolne miejsca pracy - Fiodor Swirydiuk - 06.11.2016

(06.11.2016, 15:10:29)AndrzejSwarzewski link napisał(a): [quote author=Fiodor Swirydiuk link=topic=370.msg63153#msg63153 date=1478437740]
Zgłaszam się po raz enty.
A czego nie rozumiesz w niekaralności? Tongue
[/quote]
Przecież jestem niekarany. Mogę to udowodnić.

Odp: Wolne miejsca pracy - Tadeusz Krasnodębski - 06.11.2016

(06.11.2016, 15:06:07)Tomasz Cyryl Dostojewski link napisał(a): W takim razie , spróbuję w MSW wyłącznie.  Tylko będę musiał zostac odwołany z funkcji wiceministra OiA.

Jeśli zechcesz pokierować resortem spraw wewnętrznych i zrezygnujesz z funkcji, będę musiał Cię odwołać, ale nie ukrywam, że Twoja pomoc w zakresie sportu i Igrzysk jest dla mnie naprawdę ważna. Ostatnio miałem trochę na głowie, ale w tym tygodniu wszystkie zaległości ministerstwa chciałbym nadrobić. Proszę, przemyśl, czy na pewno chcesz rezygnować ze współpracy ze mną Smile Tym bardziej, że będąc u mnie Wiceministrem, wciąż zachowasz możliwość pełnienia funkcji Ławnika.

Jeśli jednak zdecydujesz się przejść do MSW, wydaje mi się, że nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś pozostał pracownikiem w MOiA. Pracownicy administracji rządowej raczej nie mają zbyt dużej niepołączalności. A żeby nie wyglądało to dziwnie, że jedna osoba jest w tym samym czasie Ministrem i Wiceministrem, przemianuję Cię na Sekretarza Stanu. Obowiązki te same, tylko nazwa inna.

RE: Wolne miejsca pracy - AndrzejSwarzewski - 29.11.2016

https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-6981-post-65160.html
Za 24 godziny zwolni się stanowisko Prezesa Policji Krajowej, po raz pierwszy od trzech lat!
Czy ktoś poza Maciejem jest zainteresowany pracą na tym stanowisku? Smile
Pytanie zadaję, ponieważ chciałbym, żeby powołania na stanowiska państwowe odbywały się w sposób transparentny.

RE: Wolne miejsca pracy - Severino Castiglioni - 29.11.2016

Jestem zainteresowany tą funkcją. Jeżeli nadużyję zaufania i zawiodę, Prezydent w każdej chwili może mnie odwołać i następny Prezes postawi w stan oskarżenia. Mam wiedzę prawniczą, podołam temu zadaniu.

RE: Wolne miejsca pracy - Thomas von Lisendorff - 29.11.2016

Zgłaszam swoją kandydaturę.

RE: Wolne miejsca pracy - Tadeusz Krasnodębski - 29.11.2016

Ja niekoniecznie chciałbym być Prezesem, ale jeśli nowy szef Policji zechce powołać mnie do służby jako Policjanta, chętnie podejmę się tego zadania. Smile

RE: Wolne miejsca pracy - Maciej Kamiński - 29.11.2016

(29.11.2016, 17:16:18)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): Jestem zainteresowany tą funkcją. Jeżeli nadużyję zaufania i zawiodę, Prezydent w każdej chwili może mnie odwołać i następny Prezes postawi w stan oskarżenia. Mam wiedzę prawniczą, podołam temu zadaniu.
Śmiało, synu (Ametysta). Naprzód.
Nie zapomnij zapewnić szybkiego kontaktu do siebie reszcie kraju.

RE: Wolne miejsca pracy - AndrzejSwarzewski - 29.11.2016

Macieju, czyli rezygnujesz ze starania się o repowołanie? :o

RE: Wolne miejsca pracy - Maciej Kamiński - 29.11.2016

Nie (tak na wypadek czyjejś rezygnacji), zachęcam jedynie mojego faworyta.
Zresztą, przecież zmiana stanowiska nie oznacza wcale dla mnie wykluczenia z sił policyjnych. Niech się chłopak wreszcie wyszaleje w tej kwestii, bo próbuje od tak dawna, że hoho.

RE: Wolne miejsca pracy - Severino Castiglioni - 29.11.2016

Zapewnię, że prawo nie będzie łamane, a w przypadku jego naruszenia sprawca zostanie postawiony przed sądem, a nie arbitralnie ukarany przez Policję. Gwarantuje praworządność.

Edit: Planuje jeszcze fabularyzację Policji, tak na wzór wojska, jeżeli znajdą się chętni. No i zwiększyć liczbę zatrudnień, przede wszystkim funkcjonariusze dostaną powołania na swoje stopnie.

RE: Wolne miejsca pracy - AndrzejSwarzewski - 30.11.2016

W związku z tym, że Maciej nie upiera się, by pozostać na stanowisku, postanowiłem, że powołam Severina. Jest on najbardziej zdeterminowany, by pełnić funkcję Prezesa PK i oprócz tego nie pełni on obecnie żadnych funkcji w administracji państwowej.
Maciejowi bardzo dziękuję za trzyletnią służbę i proszę o pomoc Severino we wprowadzeniu do struktur policyjnych.
Tomaszowi i Tadeuszowi dziękuję za zainteresowanie. Chęć pracy w policji możecie zgłaszać Severinowi.

RE: Wolne miejsca pracy - Severino Castiglioni - 30.11.2016

Dziękuję.

Postanowienie wydam około 16, po wejściu ustawy o zmianie ustawy o PK w życie. Smile

https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-6987.html
Gratuluję. Smile

RE: Wolne miejsca pracy - Hewret von Thorn - 30.11.2016

Noo, szefostwo już ustawione.
Można sobie kolorek zmienić. Big Grin