![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 27.04.2014 Zainstalowane i działa świetnie! :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Jednak od dzisiaj filmy z YT wstawia się za pomocą [youtube] [offtopic:mj04c75g]Zajebiste![/offtopic:mj04c75g] [mod="Jerzy Lwie Serce":mj04c75g]Ban za wulgaryzmy[/mod:mj04c75g] Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 27.04.2014 Super! ![]() [nfo:13pdj9l1]Trolololo[/nfo:13pdj9l1] [spoil:13pdj9l1]HOWHOW[/spoil:13pdj9l1] Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 27.04.2014 Zauważyliście, że pojawiła się możliwość dawania reputacji postom? :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 27.04.2014 Cytat:Zauważyliście, że pojawiła się możliwość dawania reputacji postom? :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:Owszem, zauważyliśmy. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 28.04.2014 Andrzeju, co ze stroną główną? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 28.04.2014 Cytat:Andrzeju, co ze stroną główną?Nikt się nie zgłosił do robienia. ![]()
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.05.2014 Mógłbym prosić o zwiększenie maksymalnej ilości znaków w podpisie użytkownika? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 08.05.2014 Cytat:Mógłbym prosić o zwiększenie maksymalnej ilości znaków w podpisie użytkownika?Nie wiem, czy jest to dobry pomysł. I tak masz długi podpis, który zawiera bardzo dużo informacji. ;-) Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.05.2014 Cytat:[quote author="Lehrabia"]Mógłbym prosić o zwiększenie maksymalnej ilości znaków w podpisie użytkownika?Nie wiem, czy jest to dobry pomysł. I tak masz długi podpis, który zawiera bardzo dużo informacji. ;-)[/quote] No właśnie o to chodzi - nie mieszczę tam już wszystkiego (i tak dobrze, że tytuł można sobie ustawić w profilu). Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 08.05.2014 Cytat:No właśnie o to chodzi - nie mieszczę tam już wszystkiego (i tak dobrze, że tytuł można sobie ustawić w profilu).Ale wszystkie informację nie muszą znajdować się w podpisie. ;-) Jak dla mnie "Margrabia Maciej Kamiński, Marszałek Parlamentu, Prezes Policji Krajowej" by wystarczyło. ;-) Czego przykładem jest mój podpis. ![]()
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 08.05.2014 Cytat:[quote author="Lehrabia"]No właśnie o to chodzi - nie mieszczę tam już wszystkiego (i tak dobrze, że tytuł można sobie ustawić w profilu).Ale wszystkie informację nie muszą znajdować się w podpisie. ;-) Jak dla mnie "Margrabia Maciej Kamiński, Marszałek Parlamentu, Minister Spraw Wewnętrznych, Prezes Policji Krajowej" by wystarczyło. ;-) Czego przykładem jest mój podpis. ![]() [/quote]
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.05.2014 I w tym zakresie nasze opinie są sobie przeciwne. Niestety, dyskusja w tym zakresie raczej nic nie da. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.05.2014 Czy ktoś z KRI zgłasza jakieś pomysły odnośnie organizacji, np: jakieś zmiany w cenniku albo ustalenie warunków otrzymania przestrzeni informatycznej na serwerze pod subdomeną "serwis.bialenia.net"? Czy ktoś potrzebuje wyjaśnienia czegoś? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Konstanty Jerzy Michalski - 13.05.2014 Cytat:Czy ktoś z KRI zgłasza jakieś pomysły odnośnie organizacji, np: jakieś zmiany w cenniku albo ustalenie warunków otrzymania przestrzeni informatycznej na serwerze pod subdomeną "serwis.bialenia.net"? Tak, ja składam zamówienie na coś takiego dla rządu co ma pan, mianowicie funkcję itd. pod avatarem. No i czy dałoby się tam wstawiać baretki, itd.? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 14.05.2014 Te rangi są w fazie testów. Co do odznaczeń, będzie to wprowadzone. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 19.05.2014 Proponuję wyłączyć możliwość dodawania postów przez gości. :wink: :wink::wink: Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 20.05.2014 Cytat:Proponuję wyłączyć możliwość dodawania postów przez gości. :wink: :wink::wink:A to ktoś ją wyłączył? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 21.05.2014 W sprawie uprawnień pisania postów przez gości to proszę porozmawiać z panem Swarzewskim. Informuję, że w weekend usiądę i zajmę się wszystkimi rzeczami które obiecałem. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 21.05.2014 Proszę o utworzenie działu dla mojej baroni Spirkingradu. :wink: :wink::wink: Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 22.05.2014 Cytat:Proszę o utworzenie działu dla mojej baroni Spirkingradu. :wink: :wink::wink:Przy okazji można by zrobić też lenno Tomasza: <!-- l viewtopic.php?f=78&t=942<!-- l |