![]() |
|
Liga Prezydencka - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html) +--- Wątek: Liga Prezydencka (/thread-427.html) |
Re: Liga Prezydencka - MvP - 01.06.2014 Atak in plus, obrona in minus indywidualnie zgarnięte wszystko ogólnie sezon bardzo dobry mimo braku mistrzostwa. Odp: Liga Prezydencka - Raisa Komorowska - 15.08.2014 Chciałabym dołączyć do ligi. Jak to zrobić? Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 15.08.2014 Zarejestrować się w Xpert Elevenie i wysłać prośbę o dołączenie do ligi, a potem poprosić Konstantego, żeby wszedł i ją ją przyjął. Odp: Liga Prezydencka - Raisa Komorowska - 15.08.2014 Kiedy rusza liga? Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 15.08.2014 Jak pognębimy zarządzającego o start.
Odp: Liga Prezydencka - Raisa Komorowska - 15.08.2014 Zostałam administratorem ligi, bo poprzedni był za długo nieobecny. Jeśli ktoś jest przeciwko to oczywiście zrezygnuję. Liga powinna zostać zainaugurowana z początkiem września. Zastanawiam się czy liga nie powinna być rozgrywana w systemie jedna kolejka na tydzień np. w sobotę. Co menadżerowie na to? Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 15.08.2014 Przeciw. Przy jednej kolejce w tygodniu w połowie rozgrywek wszyscy zrezygnują z nudów (w Pucharze Regionów tak się stało). Odp: Liga Prezydencka - Raisa Komorowska - 16.08.2014 Dwóch trenerów z powodu braku logowania utraciło swoje drużyny. Są to Robotnik Janowicze i Tajfun Wolnograd . Proszę o ponowne zatrudnienie w roli trenerów. Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 16.08.2014 Tajfun należy do Lwa, więc na udział nie ma co liczyć. Odp: Liga Prezydencka - AndrzejSwarzewski - 16.08.2014 Może przydałoby się wysłać do Lwa jakiś list zachęcający do aktywności, podobny jak wtedy wysyłaliśmy do Krzysztofa? Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 16.08.2014 (16.08.2014, 20:30:51)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Może przydałoby się wysłać do Lwa jakiś list zachęcający do aktywności, podobny jak wtedy wysyłaliśmy do Krzysztofa?Cóż, niby przyszedł tu z historyków... ale bladego pojęcia nie mam, jaki tam ma nick ani czy wchodzi. A e-mail nie wszyscy sprawdzają. Ale wysłać można, to najbardziej brakujący były obywatel. Odp: Liga Prezydencka - AndrzejSwarzewski - 16.08.2014 (16.08.2014, 20:40:28)Maciej Kamiński link napisał(a): [quote author=AndrzejSwarzewski link=topic=435.msg14117#msg14117 date=1408213851]Cóż, niby przyszedł tu z historyków... ale bladego pojęcia nie mam, jaki tam ma nick ani czy wchodzi. A e-mail nie wszyscy sprawdzają. Ale wysłać można, to najbardziej brakujący były obywatel. [/quote] Najbardziej brakujący to jest margrabia Kaniewski. Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 16.08.2014 (16.08.2014, 20:43:15)AndrzejSwarzewski link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=435.msg14119#msg14119 date=1408214428]Cóż, niby przyszedł tu z historyków... ale bladego pojęcia nie mam, jaki tam ma nick ani czy wchodzi. A e-mail nie wszyscy sprawdzają. Ale wysłać można, to najbardziej brakujący były obywatel. [/quote] Najbardziej brakujący to jest margrabia Kaniewski. [/quote] Z punktu widzenia gospodarki nie zgodzę się. Ale pod takim listem do Janka też bym się podpisał. Odp: Liga Prezydencka - Raisa Komorowska - 17.08.2014 GuteLidzb tak samo straciło trenera. Oczywiście zachęcam do udziału w Lidze Prezydenckiej wszystkich obywateli. Ruszamy z początkiem września, więc jest jeszcze trochę czasu do namysłu. Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 17.08.2014 Tak samo trener przestał być naszym obywatelem. Przy okazji, to już 10 post, zapraszam do złożenia wniosku o obywatelstwo. Odp: Liga Prezydencka - MvP - 19.08.2014 Gute też małe szanse bo Adullah odszedł, może ktoś z gwardii przybyłej po zakończeniu ostatniego sezonu będzie chętny? Kristian? Jarosław? Odp: Liga Prezydencka - Feliks Spirkin - 19.08.2014 Ja mogę spróbować swoich sił, jak jest jakiś vacat. ;D Odp: Liga Prezydencka - Raisa Komorowska - 19.08.2014 Są dwie wolne drużyny. Trzecia, Robotnik na razie czeka, mam nadzieję na powrót trenera Swarzewskiego. http://www.xperteleven.com/?lid=334443 Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 29.08.2014 To kiedy ostatecznie Liga rusza? Osobiście jestem przygotowany. Odp: Liga Prezydencka - Juan Pablo Morales - 17.09.2014 Krótko i na temat. Chciałbym zapytać czy Bialenia byłaby nadal zainteresowana przynależnością do Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej? Przypomnę, że rozgrywki odbywają się poprzez platformę Xpert11. Minimalne wymagania to posiadanie własnej ligi składającej się z minimum 6 drużyn(wymóg systemowy X11) lub co najmniej dwóch klubów w innych ligach krajowych lub miedzymikronacyjnych. Tutaj wybór jest szeroki. Spełnienie powyższych warunków upoważnia daną federację do utworzenia własnej reprezentacji, która rozgrywałaby swoje spotkania z innymi v-państwami. Postaram się forsować wasz związek we wszystkich federacjach. Spełniliście wszak już raz wymogi minimalne, ale brak znajomości Bialenii w ogóle zadecydował o odrzuceniu waszych starań. W najbliższym czasie jest spora szansa na zagranie V-Mundialu, ale na obecną chwilę MUP nie posiada odpowiedniej liczby drużyn do tego przedsięwzięcia(minimum 16). Jeżeli bylibyście seńoras y seńores zainteresowani to proszę o kontakt tutaj lub na forum MUP Juan Pablo Morales Delegat Związku Piłki Nożnej La Palmy (AFLP) |