![]() |
|
Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Pałac Prezydencki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-552.html) +---- Dział: Gabinet Prezydenta (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-556.html) +----- Dział: Wnioski ws. obywatelstw (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-403.html) +----- Wątek: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] (/thread-7557.html) |
RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Michael Wolferine - 22.01.2018 Wniosek w sprawie nadania obywatelstwa Imię i nazwisko: Michael Wolferine Krótka informacja o sobie, uzasadnienie: Chcę służyć w Bialenii w wojsku i założyć własną partię polityczną, w której zamierzam być aktywny i zachęcić do zgłoszenia się do niej wiele osób. Ja, Michael Wolferine, przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Konrad Čech - 11.02.2018 Bialenia, Wolnograd dnia 11/02/2018r.
Konrad Čech
![]() Prezydent
Republiki Bialeńskiej
WNIOSEK O NADANIE OBYWATELSTWA BIALEŃSKIEGO
Ja, niżej podpisany Konrad Čech, w związku z ubieganiem się przeze mnie o nadanie obywatelstwa bialeńskiego przez Prezydenta RB, niniejszym oświadczam, że:
- znane mi są obowiązujące przepisy prawa w kodeksie obywatelstwa.
Chęć posiadania przeze mnie obywatelstwa Republiki Bialeńskiej wynika z tego, iż chciałbym tutaj po prostu zostać już na długo i ułożyć sobie życie na nowo. Jednocześnie przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej.Liczę, że Szanowny Pan Prezydent rozpatruje mój wniosek pozytywnie. Z wyrazami szacunku
RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Antoni Kacper Burbon-Conti - 11.02.2018 @"Konrad Čech" Gratuluję! Witam wśród obywateli! RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Hewret von Thorn - 11.02.2018 Ja również gratuluję! Kolorki nicków aktualizują się w pełni godziny.
RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 16.02.2018 Wniosek w sprawie nadania obywatelstwa Imię i nazwisko: Lester Nowowicki Krótka informacja o sobie, uzasadnienie: Liczę, że Republika zapewni mi bezpieczne schronienie od moich prześladowców. Ja, Lester Nowowicki, przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Maciej Kamiński - 16.02.2018 @"Antoni Kacper Burbon-Conti". RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Antoni Kacper Burbon-Conti - 16.02.2018 Tak, wiem, wiem, właśnie pisałem postanowienie. Oczywiście witam w gronie Obywateli @"LesterNowowicki"! RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 16.02.2018 (16.02.2018, 20:17:38)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Tak, wiem, wiem, właśnie pisałem postanowienie.Dziękuję
RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Jan Lubomirski-Dostojewski - 17.02.2018 Wniosek o nadanie obywatelstwa Imię i nazwisko: Jan Lubomirski-Dostojewski Krótka informacja o sobie, uzasadnienie: Już kiedyś działałem w Republice, chciałbym ponownie uzyskać obywatelstwo, by pomóc w rozwoju Bialenii. Ja, Jan Lubomirski-Dostojewski, przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 Cieszę się z powrotu Obywatela! Witam ponownie wśród Bialeńczyków! RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Jan Lubomirski-Dostojewski - 18.02.2018 Bardzo dziękuję. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Ferdynand Dugosz - 18.02.2018 Wniosek w sprawie nadania obywatelstwa Imię i nazwisko: Ferdynand Dugosz Krótka informacja o sobie, uzasadnienie: Amatorsko interesuje się astronomią, a zauważyłem, że w Bialenii kiedyś był ten temat bardzo rozwijany i nagle ustał. W związku z tym chciałbym się tym zająć, gdyż astronomia w Pollinie jest na prawdę mało rozwinięta. Ja, Ferdynand Dugosz, przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Elżbieta Kaczmarek - 18.02.2018 Wniosek w sprawie nadania obywatelstwa Imię i nazwisko: Elżbieta Kaczmarek Krótka informacja o sobie, uzasadnienie: Jako miłośnik sztuki i wolny twórca uznałam, że warto do Republiki Bialeńskiej przynieść nieco kultury. Dlatego też planuję zająć się własną galerią sztuki, a także być może nieco wspomóc dział polityczny. Ja, Elżbieta Kaczmarek, przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 @"Elżbieta Kaczmarek" oraz @"Ferdynand Dugosz" gratuluję uzyskania obywatelstw! Postanowienia: Kaczmarek Dugosz RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Maciej Kamiński - 18.02.2018 Aż się serce raduje na widok tylu wniosków. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 30.03.2018 Wniosek w sprawie nadania obywatelstwa Imię i nazwisko: Akrypa Rabotowicz von Primisz Krótka informacja o sobie, uzasadnienie: Przyjechałam do Chełma z Wawy i do poniedziałku mam kompa. Ja, Akrypa Rabotowicz von Primisz, przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Twilight. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Antoni Kacper Burbon-Conti - 30.03.2018 @"Akrypa Rabotowicz von Primisz" z przyjemnością przywracam obywatelstwo Republiki Bialeńskiej! RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Karol Medycejski - 30.03.2018 Na jakiej podstawie? Może łaskawie uchwalilibyście w końcu ustawę specjalną o której mówi pięćset pięćdziesiąta piąta już konstytucja tego kraju? RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Hewret von Thorn - 30.03.2018 (30.03.2018, 12:25:25)Karol Medycejski napisał(a): Może łaskawie uchwalilibyście w końcu ustawę specjalną A po co? Projekt leży i się śmieje. RE: Sekretariat [wnioski ws. obywatelstw] - Severino Castiglioni - 30.03.2018 Castliglioni w Parlamencie - ustawa uchwalona. |