![]() |
|
Dyskusja nad podwalinami do pracy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Wysoka Komisja Nadzoru Finansowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-102.html) +---- Dział: Trójkątny Pokój (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-110.html) +---- Wątek: Dyskusja nad podwalinami do pracy (/thread-7819.html) |
RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 11.07.2017 Kto tak właściwie powinien to zamknąć? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 11.07.2017 Osoba wskazana przeze mnie: Cytat:6. Wysoki Komisarz ma obowiązek przekazać swoje uprawnienia któremuś z członków Komisji w sytuacji, kiedy kadencja Wysokiego Komisarza dobiega końca, a Komisja nie dokonała wyboru jego następcy. Tak więc wskazuję Macieja. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 11.07.2017 Zamykamy głosowanie, decyzję w tej sprawie wrzucę do BU pod wieczór. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 13.07.2017 Nie macie wrażenia, że cała ta gospodarka będzie funkcjonować dla góra 3-4 osób? Może gdyby tak wprowadzić wymianę walutową z innym mikronacjami oraz możliwość zakładania filii przedsiębiorstw. Ale widząc zainteresowanie innych mikronacji innymi mikronacjami, to również mogę śmiało powiedzieć, że to również nie wyjdzie. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2017 Podoba mi się, jak to fajnie jest zorganizowane w Rotrii. Dopiero, gdy Paolo dał mi Hrabstwo, zacząłem się tym interesować. I rzeczywiście ich gospodarka sama się napędza. Bo żeby działało, musi być coś, na co będzie można hajs wydawać. Dla samego faktu posiadania nikt poza AIDS nie będzie chciał się w to bawić. No a AIDS sobie poszła. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 13.07.2017 Jeżeli tak będzie, to ja już odtrąbię sukces. 4 osoby w gospodarce naraz? Miodzio, bo tyle było w najlepszym momencie w 2014. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 20.07.2017 Aktualizacja listy wszystkich obywateli, którym państwo wisi środki (bez obecnych kadencji zamrażarki i rządu):
Jedziemy z wypłacaniem. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 20.07.2017 Ty bogaczu. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 20.07.2017 Trzy i pół roku gmerania zsumowane daje całkiem sporo. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 20.07.2017 (20.07.2017, 21:26:47)Maciej Kamiński napisał(a): Aktualizacja listy wszystkich obywateli, którym państwo wisi środki (bez obecnych kadencji zamrażarki i rządu): To wszystko daje łącznie 16.050 BLN. Wpłaćmy 20k do obiegu i chyba styknie. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 21.07.2017 Ojojoj, wysyłanie PW teraz będzie takie drogiee.
RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 21.07.2017 Wpłaciłem 20000 BLN do Skarbu. Zatwierdzamy kwotę? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 21.07.2017 Jestem za. @"Maciej Kamiński" rozporządzonko trzeba wrzucić. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 21.07.2017 Aha, limit 5 przelewów na 15 minut. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 21.07.2017 ...który zniesiemy rychło, bo ktoś będzie tego jeden raz potrzebował. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 08.08.2017 Jeszcze muszę Tadeuszowi i sobie przelać. W ogóle zmniejszcie kwotę do 0,1 BLN za PW, bo obecnie 1 bialen to horrendalna cena. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 08.08.2017 A i będę musiał pamiętać, gdzie tego szukać. Że w hukach: Kod: // give one points to Skarb Panstwa jako haracz kurfa nie wiadomo za co, się im zachciało podatkuff psia maćRE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 08.08.2017 (08.08.2017, 14:28:41)Hewret Faradobus napisał(a): W ogóle zmniejszcie kwotę do 0,1 BLN za PW, bo obecnie 1 bialen to horrendalna cena. A to w rozporządzeniu MSW trzeba ustalić. @"Ametyst Faradobus", zajrzyj do ustawy o opłatach urzędowych. Chociaż jak dla mnie 1 BLN to luzik. 0,1 zdecydowanie za mało. To można kompromisowo pół bialena. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 28.08.2017 Panowie, stwierdziliście, że po stracie obywatelstwa należy zabrać majątek. Czy nie lepiej, aby osoba taka miała prawo do swojego majątku nawet bez posiadania obywatelstwa, a dodatkowo miała możliwość inwestowania, bądź "wypompowania" ich za granicę? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 28.08.2017 (28.08.2017, 22:56:38)Hewret Faradobus napisał(a): bądź "wypompowania" ich za granicę? Jak miałoby to wyglądać? |