![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jurij Bołodin - 21.12.2016 Wszystko z BFRD na FB.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 21.12.2016 Pewnie "Władze FB".
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.12.2016 Ściągnęliście Cukierberga do mikroświata? :o RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jurij Bołodin - 22.12.2016 Wystarczy, że mamy Aleksandrę Dostojewską.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 22.12.2016 Cukierberg dokończyłby khandowską fejsbukizację mikroświata, do tego dopuścić nie można!
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 23.12.2016 Mógłbym prosić o udostępnienie Iwanowi Pietrowowi tajnego działu WiN? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 23.12.2016 Przecież dział WiN jest na hasło. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 23.12.2016 Myślałem, że normalnie go nie widać. Okej, to mu podeślę.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 27.12.2016 Mógłbym prosić o wprowadzenie zmian, których wymaga nowa Konstytucja? Chodzi mi o grupy: Rząd Republiki Bialeńskiej -> Gabinet Prezydenta Republiki Bialeńskiej Marszałek Parlamentu RB -> Marszałek Zgromadzenia Ludowego Poseł do Parlamentu RB -> Poseł do Zgromadzenia Ludowego Trzeba też zmienić napisy na rangach pod avatarem. Poza tym byłbym wdzięczny za dodanie do legendy grup Lwa Wolnogradu z jakimś ładnym kolorkiem, dodanie mu rangi pod avatarem i ustawienie grup w hierarchii zgodnej z sukcesją prezydencką.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 27.12.2016 Podbij wniosek, kiedy ustawa zasadnicza wejdzie w życie.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 27.12.2016 Oki! RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 29.12.2016 Jak wrócę na stancję, to dorobię rangi. Bo tylko tam mam projekty PSD. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - A.Butodziej-Witt - 29.12.2016 Drogi Hewrecie! W imieniu gości zagranicznych zaglądających od czasu do czasu do Bialenii proszę Cię o wykonanie plakietki/rangi "gość zagraniczny". Konkretnie chodzi o te grafiki pod awatarem tak jak Ty masz np. Marszałek Sił Zbrojnych. Waluty bialeńskiej nie posiadam i nie wiem, czy Ci wystarczy po prostu moja wdzięczność i uznanie za tą plakietkę. Pozdrawiam. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 29.12.2016 Pomyślę po Nowym Roku.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 31.12.2016 (27.12.2016, 02:25:57)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Mógłbym prosić o wprowadzenie zmian, których wymaga nowa Konstytucja? Chodzi mi o grupy: Ponawiam! RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 01.01.2017 Proszę o zarchiwizowanie działu partii Jedna Brodria. Dziekuję. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 03.01.2017 (31.12.2016, 13:30:20)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):(27.12.2016, 02:25:57)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Mógłbym prosić o wprowadzenie zmian, których wymaga nowa Konstytucja? Chodzi mi o grupy: I znów ponawiam.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 03.01.2017 Beton nie akceptuje "dobrej zmiany".
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 03.01.2017 Może po prostu beton jest zajęty.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.01.2017 Po prostu jeszcze nie wróciłem na stancję.
|