Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 24.01.2017

Informatycy, mógłbym prosić o małą reorganizację Pałacu Prezydenckiego?
1. Zmianę nazwy poddziału "Ogłoszenia" na "Gabinet Owalny".
2. Utworzenie poddziału "Rządowe Biuro Prasowe".

Z góry ślicznie dziękuję. :*

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 29.01.2017

Poproszę o dostęp do panelu, żebym mógł sobie oglądać dzienne statystyki postów. Big Grin :*

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.01.2017

Czy jest do tego silnika forum modyfikacja umożliwiająca przechowywanie przez chwilę po przypadkowym zamknięciu karty/przejściu na inną stronę napisanej treści posta do wysłania?

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 29.01.2017

Jest, do CKEditor... Który niestety na Naszym forum nie działa...

http://ckeditor.com/addon/autosave

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 02.02.2017

W związku z nieuznawaniem przez Bialenię decyzji i działań podejmowanych przez Iwana Pietrowa, a więc także postanowienia o przywróceniu Carstwa, proszę o zmianę nazwy działu brodryjskiego z "Carstwo Brodryjskie" na "Federacja Brodryjska" - tak, jak wcześniej.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 03.02.2017

Proszę zmienić nazwę Carstwo Brodryjskie na Federacja Brodryjska.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 03.02.2017

(02.02.2017, 20:04:44)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): W związku z nieuznawaniem przez Bialenię decyzji i działań podejmowanych przez Iwana Pietrowa, a więc także postanowienia o przywróceniu Carstwa, proszę o zmianę nazwy działu brodryjskiego z "Carstwo Brodryjskie" na "Federacja Brodryjska" - tak, jak wcześniej.

(03.02.2017, 20:19:27)Tomasz Cyryl Dostojewski napisał(a): Proszę zmienić nazwę Carstwo Brodryjskie na Federacja Brodryjska.

@"Maciej Kamiński"
Z poparciem obywatela Brodrii, działając na podstawie art. 11 ust. 3 oraz art. 13 Ustawy o strukturach informatycznych RB i na podstawie art. 21 ust. 3 Konstytucji RB, ponawiam swój wniosek. Rozumiem, że nie chcesz realizować wniosków "natury politycznej". Ale to nie jest zwykła "inba polityczna", tylko konflikt, w którym stroną jest Republika. Dlatego bardzo Cię proszę o realizowanie tego typu wniosków.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 03.02.2017

Owszem, masz rację. W końcu muszę ustąpić, takie życie przy obecnej wersji papierka. Ale nie omieszkam zrugać Was bez litości za ewentualne narzekanie później na skutki tego wszystkiego. Ostrzegałem przy rozbracie z Hasselandem i nie zostałem posłuchany. I teraz nie jest inaczej. Szkoda. Buziaki.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 03.02.2017

Dziękuję!

(03.02.2017, 22:13:25)Maciej Kamiński napisał(a): Ale nie omieszkam zrugać Was bez litości za ewentualne narzekanie później na skutki tego wszystkiego.

Biorę pełną odpowiedzialność za wszystkie swoje decyzje.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 04.02.2017

@"Hewret Faradobus" @"Maciej Kamiński" 
Proszę o zmianę nazwy na Federacja Brodryjska tak jak już wcześniej prosiłem.
Ponad to proszę o zmianę powitania z :
- "Witamy w Carstwie Brodryjskim!" na " Witamy w Brodrii".
-  Nazwę administratora "Rewolucyjny Rząd Federacji Brodryjskiej " na Prezydent FB .

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 04.02.2017

Skoro koronacja nie powinna się odbyć, to przywrócona została poprzednia nazwa. Mogę dla świętego spokoju zmienić po prostu na: "Brodria" (w zgodzie ze starą Konstytucją).

Dobrze.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 04.02.2017

Proszuńsku, prośba spełniona.

@"Maciej Kamiński"
Proszę o moderatora na dział Pomarańczowej Armii Federacji Brodryjskiej oraz Brodryjskich Zakładów Zbrojeniowych.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 05.02.2017

Ponawiam prośbę. Ponad to proszę odebrać moderatora mad PAFB władzom Brodryjskim .

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 05.02.2017

A ja proszę Macieja, aby nie wykonywał poleceń Tomasza.

Ponieważ ?

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.02.2017

Wiedziałem, że nie powinienem przestać się opierać, po prostu wiedziałem...
Może jednak zamkniemy forum na parę dni, tak po rajńsku? :,(

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 05.02.2017

Cytat:Ponieważ ?

Ponieważ nie masz władzy w Brodrii.

A ty nie jesteś Głównodowodzącym PAFB .