![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 05.02.2017 Według Zwodu Praw Kardynalnych jestem Głównodowodzącym brodryjskiej armii. Ale skończmy już te sprzeczki, bo nie jest to odpowiedni do tego typu rzeczy wątek. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 05.02.2017 A wg Konstytucji Ja. Ty nie uznajesz Konstytucji a Ja Praw Kardynalnych , no i mamy impas . RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.02.2017 To ja proponuję zrobić to referendum i niech suweren się wypowie. Tyle. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 05.02.2017 Proponuję, żeby Brodryjczycy najpierw ogarnęli się wewnętrznie, a dopiero po ustaleniu stanu faktycznego wypowiadali się zagranicą, bo to prowadzi tylko do coraz większej kompromitacji Brodrii. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 05.02.2017 @"Maciej Kamiński" Ponawiam prośbę o nadanie mi moderatora na dział PAFB z racji iż jestem legalnym Głównodowodzącym PAFB. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.02.2017 Jeżeli ktoś jeszcze chce coś w sprawie Brodrii, to proszę to napisać po tym, jak sytuacja tam zostanie rozwiązana. W kwestii realizacji próśb informatycznych na ten temat ogłaszam osobisty strajk. Piszcie sobie w tej sprawie do Sądu, jeżeli ktoś ma z tym problem. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017 (06.02.2017, 21:18:03)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Ponadto, działając w zgodzie z art. 21 ust. 3 Konstytucji Republiki Bialeńskiej, a także art. 11 ust. 3 oraz art. 13 Ustawy o strukturach informatycznych Republiki Bialeńskiej, zalecam Krajowej Radzie Informatycznej odebranie wszelkich nieprzysługujących Iwanowi Pietrowowi uprawnień moderacyjnych na terenie Brodrii. Co więcej, proszę KRI o niespełnianie jakichkolwiek próśb Iwana Pietrowa dot. Brodrii do czasu ustabilizowania sytuacji wewnętrznej państwa. Do momentu wybory legalnych władz Federacji upoważniam Tomasza Cyryla Dostojewskiego do składania w KRI wszelkich wniosków dot. Brodrii, natomiast Radzie zalecam ich realizowanie. Cytat z oświadczenia Pałacu w sprawie brodryjskiej. Prosiłbym o zastosowanie się wszystkich adminów. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 06.02.2017 To jest niezgodnie z obowiązującym prawem. To jest niezgodne z Konstytucją. To jest odebranie mi praw obywatelskich. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017 Iwanie, oszczędź wstydu sobie i Brodrii.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 06.02.2017 Na przyszłość bez odpowiedniego traktatu ws. wspólnego forum żadne państwo nie otrzyma oddzielnego działu na forum. Zbyt dużo bałagan się robi. Fizycznie Brodria znajduje się na obszarze Bialenii. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.02.2017 Uprawnienia moderacyjne nie są regulowane, co do reszty - prawda. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017 @"Iwan Pietrow" To jest zgodne i z prawem, i z Konstytucją. Brodria działa na forum RB, za które odpowiada KRI. Prezydent przewodniczy KRI, ergo mogę zażądać odebrania Ci tych uprawnień. Pomijam, że w Konstytucji nie znajdziesz ani słowa o tym, że "obywatele mają prawo do moderacji działów". To przywilej, który można odebrać bez zgody Sądu. @"Hewret Faradobus" Popieram traktaty o wspólnym forum. I z nowymi władzami brodryjskimi można taki zawrzeć, jak zdecydują się pozostać. Żeby wszystko uregulować. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 06.02.2017 Jeżeli odebrane mi zostaną prawa obywatelskie, wtedy zaskarżę Prezydenta o nieprzestrzeganie Konstytucji. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017 A której Konstytucji? Bo proszę o odebranie Ci uprawnień moderacyjnych w Brodrii, a przecież nie uznajesz tamtejszej Konsty. A bialeńska tam nie obowiązuje. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.02.2017 To przestaje się robić śmieszne i zaczyna żałosne. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017 Żałosne od początku były działania Iwana. Bialenia może paroma kliknięciami ustabilizować sytuację w Brodrii, o co poprosiłem KRI. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 06.02.2017 Mówię o Konstytucji bialeńskiej. Zresztą, skoro bialeńska Konstytucja nie obowiązuje na terenie Brodrii, to jakim prawem możecie odebrać mi uprawnienia moderatorskie na działy brodryjskie? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017 Ano takim, że Brodria działa na forum i serwerach bialeńskich, nad którymi pieczę sprawuje KRI. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017 Bo Brodria tylko korzysta z naszej gościnności. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.02.2017 Chyba sobie żartujesz. Brodria to nie kukła do przerzucania, choć powszedni poziom życia w niej może sugerować inaczej. Państwo to ludzie. Bez uspokojenia ludzi nie ma stabilizacji. A stymulowanie spokoju cmentarnego to zostawmy w innym świecie. Od następnego postu używam cytatów... |