Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017

Postępujesz według własnych poglądów, a masz obowiązek wierności demokratycznie wybranemu Prezydentowi.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 06.02.2017

Oj, polemizował by z tym stwierdzeniem.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017

(06.02.2017, 22:44:54)Bajtuś napisał(a): Oj, polemizował by z tym stwierdzeniem.

Za to prawo jest w tej kwestii jednoznaczne.

Ich obchodzi prawo tylko, gdy jest po ich stronie. Ale spokojnie, Tadeuszu, jeszcze będą Cię przepraszać, zobaczysz.

Mi nie chodzi o przeprosiny. Mnie chodzi o sprawiedliwość i dobro Republiki. A gniewać się może na mnie pół mikroświata - takie są koszty wysokich stanowisk.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.02.2017

Kochanie, ja przysięgałem "bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom Republiki Bialeńskiej po wieki wieków". I robię to. Od samego początku. Ponadto, moim obowiązkiem jest "wierna służba narodowi i ojczyźnie". Nic tam nie widzę o jakichkolwiek konkretnych władzach.

Tutaj próbuje się odebrać obywatelskie prawa, których "żadna władza nie może naruszyć, ograniczyć, ani odebrać".
Mogę za to zabrać wszystkim uprawnienia moderacyjne na Brodrię, i cały problem będzie z głowy. Jeden głos za i to zrobimy.

Nie widzę przyczyn do tego, żeby ktoś miał kogoś przepraszać. Traktujmy się poważnie, póki jeszcze możemy...

(06.02.2017, 22:50:44)Maciej Kamiński napisał(a): Tutaj próbuje się odebrać obywatelskie prawa, których "żadna władza nie może naruszyć, ograniczyć, ani odebrać".

Więc realizuj wszystkie wnioski, a nie tylko Iwana.

(06.02.2017, 22:50:44)Maciej Kamiński napisał(a): Mogę za to zabrać wszystkim uprawnienia moderacyjne na Brodrię, i cały problem będzie z głowy. Jeden głos za i to zrobimy.

Jako tymczasowy kompromis - zrób to, proszę.

Ja osobiście nie realizuję ŻADNYCH wniosków, odkąd postanowiłem zastrajkować. Iwan wręcz jako pierwszy o tym usłyszał. Ale, przypominam, mamy tutaj TRZECH administratorów.

Ty, Hewret i kto jeszcze?

Bajtuś...
I przysięgam, jeżeli ktoś przytoczy tu narodowość, to mu nogi wyrwę i powieszę sobie na płocie.

Świetnie.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 07.02.2017

Proszę o usunięcie mnie z grupy "obywatel", zrzeczenie.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 07.02.2017

@"Hewret Faradobus" . Proszę także i mnie o usunięcie z grupy "obywatel" i "Policja Krajowa".

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 07.02.2017

Panel użytkownika -> Grupy użytkowników -> Obywatel -> Opuść grupę po prawej stronie

Tak samo z czynnym prawem wyborczym.

Hewrecie , weź jeszcze z tą Policja to samo ok ?

Tutaj musisz się skontaktować z przełożonym.

Nie mam już żądnego przełożonego.

Dopóki Severino osobiście Cię nie usunie z grupy, dopóty będziesz PK.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 07.02.2017

Prezesem jest Maciej.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 07.02.2017

Mam spełnić ich prośbę Macieju? Nadal chyba mam uprawnienia i jestem policjantem.