![]() |
|
Liga Prezydencka - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html) +--- Wątek: Liga Prezydencka (/thread-427.html) |
Odp: Liga Prezydencka - Feliks Spirkin - 17.09.2014 Jeśli w innych krajach ludzie mają taki sam słomiany zapał jak w Bialenii to ja odpadam. ;D A tak na serio, to z chęcią poprowadzę jakąś drużynę, dlatego jestem za tym by Bialenia dołączyła do MUP. Odp: Liga Prezydencka - MvP - 17.09.2014 Ja popieram dolaczenie ale jeszcze minister Morale powinien sie wypowiedziec. Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 17.09.2014 Jeszcze Lew z MUP rozmawiał, ostatecznie odrzucili prawie jednogłośnie (tylko Sarmaci nas poparli) nasze wejście, pomimo spełniania warunków. A teraz... inicjatywa padła. Odp: Liga Prezydencka - Konstanty Jerzy Michalski - 17.09.2014 Próbowaliśmy. Nie zostaliśmy przyjęci. Odp: Liga Prezydencka - Juan Pablo Morales - 18.09.2014 Jak pisałem, głównym powodem było brak znajomości Bialenii, jako narodu. Wstrzymało się sporo delegatów, nie pamietam dokładnie,a nie chce mi się sprawdzać, ale bodajże pięciu. Ja oczywiście nic nie obiecuję, ale chętnie pomogę. To, że raz was odrzucili, to nie znaczy, że nie ma tam dostępu. ![]() Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 18.09.2014 Tia, tylko przed próbą ponownego wejścia należałoby ponownie spełnić stawiane warunki... Odp: Liga Prezydencka - Juan Pablo Morales - 19.09.2014 Oczywiście. Kto, jak kto, ale Bialenia sobie poradzi, oczywiście jeśli jest zainteresowanie.
Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 19.09.2014 (19.09.2014, 12:12:16)Juan Pablo Morales link napisał(a): Oczywiście. Kto, jak kto, ale Bialenia sobie poradzi, oczywiście jeśli jest zainteresowanie.Na siedmiu trenerów z naszej ligi dwóch trwale odeszło z Bialenii, a jeden ograniczył aktywność. Zostaje czterech z dawnej ligi. I Kubiłaj. Ech, gdyby Raisa się nie wyniosła, moglibyśmy startować.
Odp: Liga Prezydencka - Juan Pablo Morales - 20.09.2014 Chętnie bym dołączył, jeśli byłaby taka możliwość, ale w ten sposób już pomogłem w Surmenii, gdzie zagraniczny trener nie robi różnicy. W tym momencie już nie mogę dołączyć już do nowej ligi...szkoda. Może ktoś się jeszcze zdecyduje? Warto spróbować. Jeśli nie to może któraś z lig międzynarodowych? Polecam Ligę Królewską, pod władaniem seńora de Brolle'a z Dreamlandu. Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 20.09.2014 Nie można dołączyć głównie dlatego, że adminka wzięła przerwę na czas nieokreślony. Odp: Liga Prezydencka - Juan Pablo Morales - 20.09.2014 Zaraz, zaraz ale gdzie seńor chce dołączać? No, chyba, że u Was jest "adminka".
Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 20.09.2014 (20.09.2014, 19:19:29)Juan Pablo Morales link napisał(a): Zaraz, zaraz ale gdzie seńor chce dołączać? No, chyba, że u Was jest "adminka".Tak, u nas właśnie. Odp: Liga Prezydencka - Konstanty Jerzy Michalski - 21.09.2014 Już można, bo teraz ja przejąłem bycie adminem. Będzie nowy sezon. Legia Nowy Ab'Dorst wygra! Buahahaha! Odp: Liga Prezydencka - Feliks Spirkin - 21.09.2014 GuteLidzb Tajfun Wolnograd Robotnik Janowicze Co jest najwyżej w tabeli? Odp: Liga Prezydencka - Konstanty Jerzy Michalski - 21.09.2014 Tajfun jest wyżej. Odp: Liga Prezydencka - Feliks Spirkin - 21.09.2014 W takim razie go przejąłem.
Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 21.09.2014 No dobra, to z aktywnych drużyn mamy: Legię, Galaktycznych, LKS, Tajfun i FC Bengazi. Potrzeba jeszcze jednej. Odp: Liga Prezydencka - Kristian Arped - 21.09.2014 Szachtar Karbonowo gotowy do walki.
Odp: Liga Prezydencka - Maciej Kamiński - 21.09.2014 No to mamy sześć drużyn. Startujemy... za tydzień czy już w tę środę? Odp: Liga Prezydencka - Kristian Arped - 21.09.2014 Chyba lepiej w tę środę. |