![]() |
|
Dyskusja nad podwalinami do pracy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Wysoka Komisja Nadzoru Finansowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-102.html) +---- Dział: Trójkątny Pokój (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-110.html) +---- Wątek: Dyskusja nad podwalinami do pracy (/thread-7819.html) |
RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 28.08.2017 Wymiana walutowa na zasadach określonych w odrębnej umowie bankowej. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 28.08.2017 A spoko. Przeliczamy ilość środków w systemach czy po prostu ustalamy wedle fantazji obu stron fikcyjne kursy? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 28.08.2017 Fajnie byłoby przeliczyć. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 04.09.2017 No dobra, jest trzech, pora wybierać tego o słusznym wzroście. Skusi się ktoś? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 05.09.2017 Ja nie dam rady, nie znajdę czasu i zanim wszystko powyliczam, to kilka dni minie. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 05.09.2017 Wyliczanie to zostaw mnie, starczy jedynie reprezentacyjne klikanie o określonych porach. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 09.09.2017 No dobra, tak to do niczego nie dojdziemy. Pomijając faktyczne działania, to potrzeba kogoś wyznaczyć na oficjalny stołek. Niech się ktoś zgłosi. Moja sygnatura i tak jest już za długa. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 09.09.2017 (09.09.2017, 19:01:59)Maciej Kamiński napisał(a): Moja sygnatura i tak jest już za długa. Dopisz sobie administratora Biuletynu Ustaw. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Tadeusz Krasnodębski - 09.09.2017 Ja się nie zgłoszę. Brak czasu wielce prawdopodobny. To byłoby nieodpowiedzialne, @"Gaudius van der Cathair"? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Hewret von Thorn - 14.10.2017 W Bialenii gospodarka się nie przyjęła. Szkoda.
RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Ametyst Faradobus - 18.10.2017 Gospodarka tak, byle bym nie musiał się przejmować ekonomią. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 21.10.2017 Hej, przynajmniej do czegoś w teorii używamy tych pieniędzy. To i tak lepiej, niż wcześniej. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.10.2017 A może by bardziej się zająć ekonomią? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 21.10.2017 Jak ktoś chce prowadzić same dyskusje, jak onegdaj w INEM, to jestem otwarty. Gadać o gospodarce potrafimy, problemem jest to, że tylko jeden z nas potrafi faktycznie konsekwentną robotą wcielić ustalone założenia trwale w życie. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.10.2017 Budowanie gospodarki wymaga nie tylko chęci i znajomości podstaw ekonomii, ale również umiejętności zbudowania odpowiedniego systemu, tu, na forum.
RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 21.10.2017 System to żeśmy zbudowali, tylko cóż z tego, skoro nawet sami twórcy gdzieś po drodze zgubili zapał do gmerania przy tym? W tym wypadku chęci > praca > umiejętności. RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Eddard Noqtern - 21.10.2017 Skoro już przywrócono mi obywatelstwo, czy mogę liczyć na jakiś dopływ Bialenów?
RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 21.10.2017 A ile chcesz? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Eddard Noqtern - 21.10.2017 (21.10.2017, 22:49:39)Maciej Kamiński napisał(a): A ile chcesz? A w jaki sposób, zostały one w zasadzie przyznane? RE: Dyskusja nad podwalinami do pracy - Maciej Kamiński - 21.10.2017 Na podstawie przelicznika wpisanego do bodajże w ustawy o BIW. Tyle, że stosował on pradawną zasadę, iż państwo zgarnia do siebie wszystko, jeżeli utraci się obywatelstwo. Ale chętnie Ci pożyczę, i tak nie mam co z tym zrobić. |