![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 08.02.2017 @"Maciej Kamiński" Proszę o dodanie mnie do grupy "Obywatel brodryjski". RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 08.02.2017 Tomaszu, przecież jesteś w tej grupie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 08.02.2017 Powinienem mieć kolor pomarańczowy chyba jako obywatel Brodrii. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 08.02.2017 Popróbuj pozmieniać w Panelu użytkownika. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 08.02.2017 Próbuje , i nic. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 08.02.2017 Powinieneś już mieć zmienione. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 08.02.2017 Nie będzie się wyświetlać, gdyż ta grupa jest poza hierarchią. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 09.02.2017 Proszę o usunięcie z BU i zarchiwizowanie ustawy o Państwowej Szkole Powszechnej, która została uchylona. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 10.02.2017 No akurat to nie jest kwestia KRI, bo nawet technicznie administratorzy forum nie mogą nanosić zmian w BU. Od Biuletynu odpowiedzialni są Prezydent oraz Marszałek Parlamentu. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 10.02.2017 (10.02.2017, 00:24:03)Hewret Faradobus napisał(a): bo nawet technicznie administratorzy forum nie mogą nanosić zmian w BU Admini nie są na MyBB automatycznie moderatorami? :O RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 10.02.2017 (10.02.2017, 00:26:29)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Admini nie są na MyBB automatycznie moderatorami? :O Skonfigurowałem tak, że admini nie mają żadnych dodatkowych "supermocy" poza dostępem do ACP. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 12.02.2017 (06.02.2017, 22:53:00)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):(06.02.2017, 22:50:44)Maciej Kamiński napisał(a): Mogę za to zabrać wszystkim uprawnienia moderacyjne na Brodrię, i cały problem będzie z głowy. Jeden głos za i to zrobimy. Według logów moderacyjnych Iwan wciąż zarządzą w działach Brodrii... Odbierzecie mu te uprawnienia, czy ot tak Ci się wtedy powiedziało, Maćku? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.02.2017 Nic mi się "tak sobie nie powiedziało". Ewentualnie to może coś zepsułem przy przestawieniu. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.02.2017 Poprawiłem. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 12.02.2017 @"Maciej Kamiński" W takim razie proszę o przeniesienie wątków związanych z Brodrią z Lordostwa Lissendorff do Brodrii. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 13.02.2017 Ponawiam prośbę. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 13.02.2017 A nie masz takiej możliwości jako moderator? ACP w uprawnieniach moda na ten dział wymienia przesuwanie wątków (w tym do działów poza kontrolą własną). RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 18.02.2017 Proszę o natychmiastowe cofnięcie archiwizacji Brodrii. Stara ustawa jeszcze obowiązuje. I zaręczam, że w przypadku kolejnej odmowy ze strony KRI natychmiast podziałam w kwestii sądownictwa i postawienia każdego admina w stan oskarżenia. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 18.02.2017 (18.02.2017, 12:43:34)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Proszę o natychmiastowe cofnięcie archiwizacji Brodrii. Stara ustawa jeszcze obowiązuje. I zaręczam, że w przypadku kolejnej odmowy ze strony KRI natychmiast podziałam w kwestii sądownictwa i postawienia każdego admina w stan oskarżenia. Nie Tadeuszu. Brodria jest obecnie na forum Amicity i kretyństwem jest utrzymywanie jej forum u nas. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 18.02.2017 Władze RB nie uznają traktatu Iwana. I Ty też nie powinieneś, bo nie miał żadnej mocy, żeby go podpisać. Ja kończę już dyskusję z KRI, bo ona nie ma sensu. Ja od KRI wymagam. Admini nie sprawują władzy. |