Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 08.02.2017

@"Maciej Kamiński" Proszę o dodanie mnie do grupy "Obywatel brodryjski".

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 08.02.2017

Tomaszu, przecież jesteś w tej grupie.

Powinienem mieć kolor pomarańczowy chyba jako obywatel Brodrii.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 08.02.2017

Popróbuj pozmieniać w Panelu użytkownika.

Próbuje , i nic.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 08.02.2017

Powinieneś już mieć zmienione.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 08.02.2017

Nie będzie się wyświetlać, gdyż ta grupa jest poza hierarchią.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 09.02.2017

Proszę o usunięcie z BU i zarchiwizowanie ustawy o Państwowej Szkole Powszechnej, która została uchylona.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 10.02.2017

No akurat to nie jest kwestia KRI, bo nawet technicznie administratorzy forum nie mogą nanosić zmian w BU.
Od Biuletynu odpowiedzialni są Prezydent oraz Marszałek Parlamentu.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 10.02.2017

(10.02.2017, 00:24:03)Hewret Faradobus napisał(a): bo nawet technicznie administratorzy forum nie mogą nanosić zmian w BU

Admini nie są na MyBB automatycznie moderatorami? :O

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 10.02.2017

(10.02.2017, 00:26:29)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Admini nie są na MyBB automatycznie moderatorami? :O

Skonfigurowałem tak, że admini nie mają żadnych dodatkowych "supermocy" poza dostępem do ACP.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 12.02.2017

(06.02.2017, 22:53:00)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):
(06.02.2017, 22:50:44)Maciej Kamiński napisał(a): Mogę za to zabrać wszystkim uprawnienia moderacyjne na Brodrię, i cały problem będzie z głowy. Jeden głos za i to zrobimy.

Jako tymczasowy kompromis - zrób to, proszę.

Według logów moderacyjnych Iwan wciąż zarządzą w działach Brodrii... Odbierzecie mu te uprawnienia, czy ot tak Ci się wtedy powiedziało, Maćku?

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.02.2017

Nic mi się "tak sobie nie powiedziało". Ewentualnie to może coś zepsułem przy przestawieniu.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.02.2017

Poprawiłem.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 12.02.2017

@"Maciej Kamiński" W takim razie proszę o przeniesienie wątków związanych z Brodrią z Lordostwa Lissendorff do Brodrii.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 13.02.2017

Ponawiam prośbę.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 13.02.2017

A nie masz takiej możliwości jako moderator? ACP w uprawnieniach moda na ten dział wymienia przesuwanie wątków (w tym do działów poza kontrolą własną).

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 18.02.2017

Proszę o natychmiastowe cofnięcie archiwizacji Brodrii. Stara ustawa jeszcze obowiązuje. I zaręczam, że w przypadku kolejnej odmowy ze strony KRI natychmiast podziałam w kwestii sądownictwa i postawienia każdego admina w stan oskarżenia.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 18.02.2017

(18.02.2017, 12:43:34)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Proszę o natychmiastowe cofnięcie archiwizacji Brodrii. Stara ustawa jeszcze obowiązuje. I zaręczam, że w przypadku kolejnej odmowy ze strony KRI natychmiast podziałam w kwestii sądownictwa i postawienia każdego admina w stan oskarżenia.

Nie Tadeuszu. Brodria jest obecnie na forum Amicity i kretyństwem jest utrzymywanie jej forum u nas.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 18.02.2017

Władze RB nie uznają traktatu Iwana. I Ty też nie powinieneś, bo nie miał żadnej mocy, żeby go podpisać.
Ja kończę już dyskusję z KRI, bo ona nie ma sensu. Ja od KRI wymagam. Admini nie sprawują władzy.