![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 24.05.2017 Obecnie chłopaka nie mam, gwoli ścisłości. Całą resztę już tak.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 24.05.2017 A Sierotka Marysia? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 24.05.2017 (24.05.2017, 22:22:37)Hewret Faradobus napisał(a): A Ala ma kota? I sierotka ma rysia. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 24.05.2017 Ola ma psa ... jak kiedyś pisał Falski.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 24.05.2017 Jezus Ipanienko był radzieckim agentem. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 24.05.2017 Proszę o dodanie mnie do grupy wojskowych. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 24.05.2017 Dodałem grupę wszystkim żołnierzom w służbie czynnej (oprócz Hewreta, z wiadomych przyczyn). RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 27.05.2017 (24.05.2017, 23:13:59)Maciej Kamiński napisał(a): Dodałem grupę wszystkim żołnierzom w służbie czynnej (oprócz Hewreta, z wiadomych przyczyn). Ale ja nie jestem żołnierzem na dzień dzisiejszym. Powinienem być w rezerwie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 27.05.2017 ...Tia. Dlatego właśnie listy powinny być aktualizowane regularnie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 27.05.2017 Proszę o subfora w Carstwie: Królestwo Batawii, i drugie: Arcyksięstwo Uhrainy RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 31.05.2017 Proponuję utworzenie grupki i obrazka pod awatarem dla członków i szefa WKNF. To będzie istotny organ, więc myślę, że warto go wyróżnić. No i jak utworzymy dział, to można będzie dać moderatora grupie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 31.05.2017 Zapamiętane - utworzymy, kiedy już będzie komu ją nadać. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Baltazar Dostojewski - 02.06.2017 Droga KRI, Wnoszę o dział Uhraina w Najjaśniejszym Carstwie w poddziale Obwody i kraje zgodnie z Aktem dobrej woli ustnej przyłączenia Uhrainy do Carstwa. z poważaniem Baltazar Dostojewski RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 02.06.2017 Po prostu Uhraina czy Arcyksięstwo, jak było wnioskowane wyżej? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Baltazar Dostojewski - 02.06.2017 (02.06.2017, 13:55:57)Maciej Kamiński napisał(a): Po prostu Uhraina czy Arcyksięstwo, jak było wnioskowane wyżej? Arcyksięstwo Uhrainy zgodnie z prawnym aktem zapomnialem dodać poprzednim poście dziękuje z góry za pomoc . RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 02.06.2017 Zrobione. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 02.06.2017 Byś ustawił styl brodryjski.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 02.06.2017 O, style nie są dziedziczone...? A tego to nie wiedziałem. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 02.06.2017 (31.05.2017, 11:39:28)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Proponuję utworzenie grupki i obrazka pod awatarem dla członków i szefa WKNF. To będzie istotny organ, więc myślę, że warto go wyróżnić. Ponawiam i proszę o utworzenie: 1) działu dla WKNF pomiędzy działem z resortami a działem Sadu Ludowego, 2) działu dla rozporządzeń WKNF w Biuletynie, żeby można było się od razu do pracy zabrać. Ustawa wchodzi w życie jutro. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 02.06.2017 A tak w sumie, to o coś w tym miejscu bym chciał zapytać - ile właściwie który admin z naszej wesołej ekipy siedmiu samurajów ma uprawnień? |