![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 02.06.2017 Ja widzę chyba cały ACP, albo większość. Ale boję się sam coś robić, że zepsuję. Jakby mnie ktoś podszkolił, to mogę pomagać w realizacji wniosków. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 02.06.2017 Robienie działów jakoś trudne nie jest - wybierasz "nowy dział" z lewej strony, wklepujesz nazwę, wybierasz dział nadrzędny, a po zatwierdzeniu wchodzisz w ten dział nadrzędny (zakładka "Działy i posty"), tam przestawiasz kolejność poprzez zmianę numerków (i zatwierdzenie jej przyciskiem "Zapisz kolejność" na dole) i ewentualnie dodajesz moderatora (przycisk "Opcje" po prawej stronie). RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 02.06.2017 A uprawnienia? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 02.06.2017 Przeważnie domyślne są całkowicie poprawne. Mało który nowy dział będzie wymagał np. prawa do pisania tylko dla osób z określoną grupą. No, w tym wypadku będzie wyjątek, ale to tak na przyszłość. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Baltazar Dostojewski - 03.06.2017 Szanowna KRI proszę wybaczyć ze znowu do was pisze ale prosiłbym o poddziale Arcyksięstwo Uhrainy w dziale Najjaśniejszego Carstwa o działy: - Baronat Hroniecki - Baronat Małouhrainy - Baronat Wielkouhrainy - Protektorat Zadrzewia (terytorium kolonialne) - Dominium Nowej Uhrainy (terytorium zamorskie) Z góry dziękuje za pomoc MvH Baltazar RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 03.06.2017 Zrobione. A działy dla WKNF zmajstruję po zakończeniu głosowania. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.06.2017 Znowu nie ustawiłeś stylu. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 03.06.2017 ...Przestawiałem w każdym poddziale styl na brodryjski. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.06.2017 Nie zaznaczyłeś "Odbierz użytkownikowi możliwość wyboru stylu w tym dziale". RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 03.06.2017 Przyjąłem. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 04.06.2017 (03.06.2017, 13:50:47)Maciej Kamiński napisał(a): A działy dla WKNF zmajstruję po zakończeniu głosowania. Zrób od razu grupki. ^^ Trochę bawiłem się z kolorami i goldenrod chyba wygląda stosunkowo dobrze, a nie jest zajęty, ale podobno gustu nie mam. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 04.06.2017 I przy okazji: prosiłbym o dodanie osobnego poddziału w ZL dla komisji parlamentarnych, skoro Dom Poselski wg ustawy o obowiązku meldunkowym będzie miejscem zamieszkania Posłów. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 04.06.2017 Zlecenia związane z WKNF (chyba) wykonane. Niech ktoś sprawdzi, czy nic nie pokićkałem. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 04.06.2017 (04.06.2017, 19:25:59)Maciej Kamiński napisał(a): Niech ktoś sprawdzi, czy nic nie pokićkałem. Działy są oki, ale z grupami chyba coś nie tak. Pod awatarem Poseł Zgromadzenia uciekł za nisko. Jak @"Hewret Faradobus" zrobi obrazek, trzeba będzie dodać grupę WKNF do wyświetlanych. Dzięki! RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 04.06.2017 Jak zmienia się grupy komuś i nie uruchomi się procesu "Group sort" z menadżera zadań, to mogą być nie po kolei. Nie przejmować się tym, i tak proces ten uruchamia się automatycznie co godzinę. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 05.06.2017 Ranga dodana. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ametyst Faradobus - 06.06.2017 Proszę o umożliwienie mi publikacji w dziale rozporządzeń WKNF. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.06.2017 Zrobione. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ametyst Faradobus - 20.06.2017 https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-3966.html Mógłbym prosić o podpięcie tego wątku? Sam nie mam możliwości. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 26.06.2017 Proszę o utworzenie Archiwum Sportu w Bialeńskim Związku Sportowym oraz archiwizację Pucharu Regionów. |