![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ametyst Faradobus - 29.06.2017 Dejcie dział Socjalistycznej Prawicy Ametysta Faradobusa. Przy okazji można zarchiwizować działy ZBiB na Wyspach Przyjaźni. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 04.07.2017 Podbijam. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 04.07.2017 (29.06.2017, 09:41:05)Ametyst Faradobus napisał(a): Przy okazji można zarchiwizować działy ZBiB na Wyspach Przyjaźni. Nie grzebcie mi przy Wyspach, jeśli można prosić. Ogarniam je powolutku. A działy zarchiwizowałem.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 05.07.2017 Podbijam kolejny raz. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.07.2017 Gdzie konkretnie ma iść Puchar Regionów (w sensie, do archiwum ogólnego czy tego sportowego)? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ametyst Faradobus - 05.07.2017 Podbijam sprawę partii. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 06.07.2017 Dział utworzony. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 06.07.2017 (05.07.2017, 19:54:28)Maciej Kamiński napisał(a): Gdzie konkretnie ma iść Puchar Regionów (w sensie, do archiwum ogólnego czy tego sportowego)? Sportowego. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.07.2017 Zrobione. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 10.07.2017 Proszę o zmianę mojego loginu na Paolo Carlo de Medici y Zep. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2017 Prosiłbym o utworzenie prefiksów na Uniwersytecie Bialeńskim (dział główny i wszystkie poddziały). WYKŁAD PRACA MAGISTERSKA PRACA INŻYNIERSKA PRACA DOKTORSKA SPRAWY ORGANIZACYJNE DEBATA Z góry ślicznie dziękuję! RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 14.07.2017 Jednak sam dodałem. Wydaje mi się, że nic nie spieprzyłem, ale jakby ktoś mógł jeszcze okiem na szybko rzucić...
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 14.07.2017 Gdybyś chciał inne kolory, to idziesz Style i szablony -> Bialenia -> prefiks.css -> Edytuj CSS: tryb zaawansowany i np. pod .prefiks_zielony Dodajesz: Kod PHP: .prefiks_fioletowy {Możesz dawać też kolory z hasztagiem #, np: background: #000000; Potem w prefiksie, w stylu wyświetlania na początku zmieniasz nazwę prefiksu, np. z <span class="prefiks prefiks_czerwony"> na <span class="prefiks prefiks_fioletowy"> etc. Tylko zmiana może nie być widoczna od razu, jak to zresztą z CSS i z chmurą Cloudflare bywa. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 14.07.2017 Oo, dzięki. Może się przydać. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 15.07.2017 Proszę o nadanie mi grupy obywatel i ustawienie jej jako głównej. Ponadto proszę o zabranie mi grupy żołnierza, gdyż jestem w rezerwie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 15.07.2017 Panel użytkownika -> grupy użytkowników -> Żołnierz -> Opuść grupę RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 15.07.2017 Weź zmniejsz tego awatara, Seweryś, bo nie mogę Ci w profilu grzebać. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.07.2017 W nawiązaniu do powyższego uprzejmie proszę o zniesienie ograniczeń w kwestii wielkości awatarów, bo blokady podczas edycji mnie denerwują, a nie chcę ludziom na siłę obrazków zmniejszać. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 22.07.2017 Trochę inaczej - wyłączyłem zdalne awatary. Nie wiem czemu, ale autorzy skryptu nie pomyśleli o skalowaniu ich. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Frederick Hufflepuff - 11.08.2017 Bardzo proszę o umieszczenie w górnej belce forum informacji: " Zapraszamy do udziału w badaniu opinii społecznej gazety "wBialenii" ". Dziękuję! |