Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Frederick Hufflepuff - 28.12.2017

Dziękuję za umieszczenie belki i udzielone wskazówki! Chciałbym, żeby na forum istniały dwa działy "Gazeta "wBialenii"", bowiem jest to uzasadnione odmienną treścią obu działów. Bardzo proszę o stworzenie poddziału w dziale "Przedsiębiorstwa".

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 28.12.2017

Gotowe. Przy okazji wyciągnąłem też z archiwum dział HBK.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 28.12.2017

Czy mogę prosić KRI o bieżące aktualizowanie grupy kont? https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-8739.html

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 28.12.2017

Panowie, nadajmy lidera grupy kont Wysokiemu Komisarzowi może? Będzie najprościej.

Jestem za Tadziowym pomysłem.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 28.12.2017

To jak? Mogę na Was liczyć? Big Grin

A jakże.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 29.12.2017

Kilka próśb do szanownego grona KRI:
1) Dostosowanie poddziałów w dziale "Przedsiębiorstwa" do obecnych firm wg rozporządzenia.
2) Jeżeli mogę prosić, wątki z firm, które ulegają wcieleniu w inne, proszę nie archiwizować, ale przenieść do działu nowej firmy.
3) Działy firm, które zostały zamknięte, chwilowo proszę pozostawić, ponieważ w ciągu 7 dni można je odkupić.
4) Proszę o zamknięcie kont bankowych firm, które je posiadają (bodajże tylko Bank Dostojewskiej), środki mają zostać przekazane do Skarbu Państwa.
5) Jeżeli mogę prosić, proszę o nadanie całej grupie WKNF moderacji nad działem "Przedsiębiorstwa", łatwiej tak niż poszczególnie na większość przedsiębiorstw.

Gdyby było coś niejasnego, proszę pytać. Miłej zabawy. Big Grin

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.12.2017

Zrobiłem wszystko oprócz punktu czwartego, to wolę pozostawić komuś mądrzejszemu w bankowe klocki (@"Sheldon Anszlus Lovelace", mrug, mrug Wink).

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 29.12.2017

Po nowym roku bo świętowanie się zaczyna za 10 min a jestem w trasie

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 29.12.2017

@"Maciej Kamiński" Dziękuję. Wink @"Sheldon Anszlus Lovelace" kontynuuję: mrug, mrug Wink

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017

Środki zostały przekazane, a konto zablokowane.
Nie widzę aby jakieś firmy miały coś jeszcze, chyba że coś przeoczyłem

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 30.12.2017

Dzięki. Z tego co wcześniej widziałem, raczej żadne inne przedsiębiorstwo zamykane nie ma swoich środków.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 30.12.2017

Nie no, środki to może i jakieś mają (nie kojarzę, żeby państwo im je zabierało), ale nie mają kont bankowych w systemie.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 30.12.2017

Tyle że te środki nie są wliczone do systemu, to jakby ich nie było. Chyba że założenie było inne?

Chyba nie. W każdym razie ja tak to zinterpretowałem, przelewając w systemie te niby już istniejące środki w TSSŻ z mojego konta.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 30.12.2017

Proszę o zmianę mojego nicka na Paweł Karol Medyceusz Zep. Chcę brzmieć z polska, a nie z włoska.

I kolejne piętnaście minut na zmianę danych na stronie głównej trzeba wpisać do kalendarza.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kamil Maciejewski - 30.12.2017

Zgłaszam wniosek o to, żeby informacja o konkursie na najlepszego bialeńskiego mema znalazła się tutaj:
[Obrazek: B4CojJ3.jpg]

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 30.12.2017

(30.12.2017, 17:52:45)Maciej Kamiński napisał(a): I kolejne piętnaście minut na zmianę danych na stronie głównej trzeba wpisać do kalendarza.

Dziękuję Macieju.