![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Frederick Hufflepuff - 28.12.2017 Dziękuję za umieszczenie belki i udzielone wskazówki! Chciałbym, żeby na forum istniały dwa działy "Gazeta "wBialenii"", bowiem jest to uzasadnione odmienną treścią obu działów. Bardzo proszę o stworzenie poddziału w dziale "Przedsiębiorstwa". RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 28.12.2017 Gotowe. Przy okazji wyciągnąłem też z archiwum dział HBK. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 28.12.2017 Czy mogę prosić KRI o bieżące aktualizowanie grupy kont? https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-8739.html RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 28.12.2017 Panowie, nadajmy lidera grupy kont Wysokiemu Komisarzowi może? Będzie najprościej. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 28.12.2017 Jestem za Tadziowym pomysłem. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 28.12.2017 To jak? Mogę na Was liczyć?
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 28.12.2017 A jakże. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 29.12.2017 Kilka próśb do szanownego grona KRI: 1) Dostosowanie poddziałów w dziale "Przedsiębiorstwa" do obecnych firm wg rozporządzenia. 2) Jeżeli mogę prosić, wątki z firm, które ulegają wcieleniu w inne, proszę nie archiwizować, ale przenieść do działu nowej firmy. 3) Działy firm, które zostały zamknięte, chwilowo proszę pozostawić, ponieważ w ciągu 7 dni można je odkupić. 4) Proszę o zamknięcie kont bankowych firm, które je posiadają (bodajże tylko Bank Dostojewskiej), środki mają zostać przekazane do Skarbu Państwa. 5) Jeżeli mogę prosić, proszę o nadanie całej grupie WKNF moderacji nad działem "Przedsiębiorstwa", łatwiej tak niż poszczególnie na większość przedsiębiorstw. Gdyby było coś niejasnego, proszę pytać. Miłej zabawy.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.12.2017 Zrobiłem wszystko oprócz punktu czwartego, to wolę pozostawić komuś mądrzejszemu w bankowe klocki (@"Sheldon Anszlus Lovelace", mrug, mrug ).
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 29.12.2017 Po nowym roku bo świętowanie się zaczyna za 10 min a jestem w trasie RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 29.12.2017 @"Maciej Kamiński" Dziękuję. @"Sheldon Anszlus Lovelace" kontynuuję: mrug, mrug
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 Środki zostały przekazane, a konto zablokowane. Nie widzę aby jakieś firmy miały coś jeszcze, chyba że coś przeoczyłem RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 30.12.2017 Dzięki. Z tego co wcześniej widziałem, raczej żadne inne przedsiębiorstwo zamykane nie ma swoich środków. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 30.12.2017 Nie no, środki to może i jakieś mają (nie kojarzę, żeby państwo im je zabierało), ale nie mają kont bankowych w systemie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 30.12.2017 Tyle że te środki nie są wliczone do systemu, to jakby ich nie było. Chyba że założenie było inne? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 30.12.2017 Chyba nie. W każdym razie ja tak to zinterpretowałem, przelewając w systemie te niby już istniejące środki w TSSŻ z mojego konta. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 30.12.2017 Proszę o zmianę mojego nicka na Paweł Karol Medyceusz Zep. Chcę brzmieć z polska, a nie z włoska. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 30.12.2017 I kolejne piętnaście minut na zmianę danych na stronie głównej trzeba wpisać do kalendarza. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kamil Maciejewski - 30.12.2017 Zgłaszam wniosek o to, żeby informacja o konkursie na najlepszego bialeńskiego mema znalazła się tutaj:
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 30.12.2017 (30.12.2017, 17:52:45)Maciej Kamiński napisał(a): I kolejne piętnaście minut na zmianę danych na stronie głównej trzeba wpisać do kalendarza. Dziękuję Macieju. |