![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 02.01.2018 @"Antoni Kacper Burbon-Conti" możesz już działać w tych działach RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.01.2018 @"Tadeusz Krasnodębski" @"Antoni Kacper Burbon-Conti" Proponuję zrezygnować z działu "Dom Wiceprezydenta", a kancelarię wraz archiwum wice przenieść po prostu do pałacu. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.01.2018 Nie zgłaszam większego sprzeciwu - i tak nic tam się nie dzieje. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.01.2018 Pytałem, bo robiłem porządki na forum. Zapewne zauważyliście nieco małą zmianę w układzie działów. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.01.2018 O, rzeczywiście. Wygląda ciekawie.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 03.01.2018 Ale ustawy gospodarcze, które we dwie zajmują dział, to zostawiłeś. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.01.2018 Z Biuletynu Ustaw dekretów też nie ruszyłem.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 03.01.2018 A w ogóle gdzieś jeszcze jest o nich mowa? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.01.2018 Zobaczymy, co Tadeusz wymyśli w ustawach specjalnych. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 06.01.2018 Nie wiem kto ma dostęp do FTP, dlatego na wszelki wypadek proszę o nie ruszanie pliku służącego do pobierania podatków RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 06.01.2018 Wrzuciłbyś go do {adres do ACP}/modules/tools
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 07.01.2018 (06.01.2018, 16:38:49)Hewret von Thorn napisał(a): Wrzuciłbyś go do {adres do ACP}/modules/toolsTak już wrzuciłem, tylko musiałem go przerobić troszkę pod te narzędzie
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 08.01.2018 Proszę o działania przy przedsiębiorstwach:
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.01.2018 No właśnie nowy Bial-food nie jest równy staremu Bial-foodowi, co sam Kamil, jako ojciec obydwu, potwierdził, odrzucając zaproponowaną możliwość przywrócenia starego działu. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 08.01.2018 (08.01.2018, 18:00:03)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Wyjęcie "Bialeńskiego Zarządu Dróg i Autostrad z przedsiębiorstw państwowych, to jest firma prywatna. Właśnie segregowałem te firmy według nazw. Nie sądzicie, że w tym zakresie powinny być jakieś regulacje? (08.01.2018, 18:00:03)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Nadanie moderatora na przedsiębiorstwa zakupione przez Macieja i Mateusza i przeniesienie ich do "Przedsiębiorstwa". Wykonam. (08.01.2018, 18:00:03)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Wyjęcie z "Pozostałe przedsiębiorstwa "Bialeńskie Biuro Rachunkowe", "Gazeta "wBialenii"", "Haselandzki Bank Krajowy" - skoro inne przedsiębiorstwa mogą być w dziale głównym to te, też na to zasługują. Oczko Pozostałe proszę przenieść do archiwum - zostały zamknięte. Wykonam. (08.01.2018, 18:00:03)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Przeniesienie całego działu z archiwum "Bial-foodu" pod "Bialeńską Spółkę Żywnościową", bo to jest to samo przedsiębiorstwo - pod inną nazwą. Maciej zgłosił zastrzeżenie. (08.01.2018, 18:00:03)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Nadanie Komisji możliwości moderowania działu "Przedsiębiorstwa". Nie narusza to prawa do własności osób prywatnych?
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 08.01.2018 (08.01.2018, 19:31:41)Hewret von Thorn napisał(a): prawa do własności osób prywatnych Mamy takie prawo w Bialenii?
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 08.01.2018 Jakieś tam mamy.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 08.01.2018 Cytat:Właśnie segregowałem te firmy według nazw. Rozumiem, że to też wykonasz? Co do regulacji.. w większości przypadków (jeżeli nie wszędzie) nie ma powiedziane, jak powinny wyglądać działy na forum, więc to jest chyba kwestia do dyskusji.Cytat:Nie narusza to prawa do własności osób prywatnych? Przykładowy fragment z KG, jest tego więcej. Jeżeli ktoś się pomyli, przysługuje mi prawo nanoszenia poprawek. Cytat:o) kontrola przedsiębiorstw, instytucji oraz osób korzystających z bialeńskiego systemu finansowego w zakresie tego systemu; RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 08.01.2018 (08.01.2018, 19:37:59)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Rozumiem, że to też wykonasz? Oczko Co do regulacji.. w większości przypadków (jeżeli nie wszędzie) nie ma powiedziane, jak powinny wyglądać działy na forum, więc to jest chyba kwestia do dyskusji. Wykonałem. Chodziło mi o te nazwy, które sugerują, że coś jest państwowego, a tak naprawdę nie jest.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 08.01.2018 (08.01.2018, 19:39:55)Hewret von Thorn napisał(a): Wykonałem. Chodziło mi o te nazwy, które sugerują, że coś jest państwowego, a tak naprawdę nie jest. Ach, to może kiedyś, jak już ktoś będzie się nudził.
|