Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.01.2018

"Bialeński" może oznaczać też obszar działalności.
Swego czasu zresztą były dymy o używanie nazwy "armia" przez prywatne podmioty.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 08.01.2018

(08.01.2018, 19:41:47)Maciej Kamiński napisał(a): dymy o używanie nazwy "armia" przez prywatne podmioty.

Dziwisz się? Rononowi zależało na profesjonalizmie, dlatego ta nazwa była zarezerwowana tylko dla niego. Tongue

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 08.01.2018

nie ruszać mi bial-fooda, wezmę się za to po sesji. Tylko mi to zaśmieci, a tamten ział ma leżeć w archiwum.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 10.01.2018

Zapomniałem wcześniej poprosić, ale w związku z nową Konstytucją można usunąć grupę sędziowską i rangę spod nicka.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mateusz Adam Sartoneskorsi - 11.01.2018

Bardzo proszę o stworzenie nowego działu w dziale przedsiębiorstwa o nazwie Laboratorium Diagnostyki Medycznej.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 11.01.2018

A przy okazji - prosiłem ostatnio aby te zakupione przez Macieja i Mateusza przedsiębiorstwa zostały w dziale przedsiębiorstwa. Tongue

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.01.2018

Można prosić o wypunktowanie?

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.01.2018

Nie trzeba... I tak muszę usunąć Twoje herezje nazewnicze, które znowu próbujesz nam znowu wciskać, przy okazji to wszystko poprawię...

Żadne herezje, tylko ład i porządek.

(12.01.2018, 18:36:59)Hewret von Thorn napisał(a): Żadne herezje, tylko ład i porządek.
Nie zmienia się nazw działów, które w nienaruszonej postaci są tu od 15 listopada 2013.

Uż poprawione, bo zaraz awantura będzie.

Czy fakt, że kiedyś skonstruowałem ustawę tylko po to, żeby zamienić z nazwy NAT z powrotem na KRI nie powinien dać wystarczająco jasnego obrazu, jak się skończy takie gmeranie? Wink

Ostatni strażnik Teksasu nazewnictwa starobialeńskiego.

Sprawy przedsiębiorstw poprawione. Natomiast sugestię ("można") skasowania grupy sędziowskiej w związku z tak często zachodzącą w przeszłości potrzebą wstawiania kolegom w togach i siedzącym na ławkach działów tajnych, która wraz z powołaniem po raz kolejny wyższej instancji na pewno zajdzie ponownie, pozwolę sobie odrzucić.

RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 12.01.2018

(12.01.2018, 21:38:46)Maciej Kamiński napisał(a): Natomiast sugestię ("można") skasowania grupy sędziowskiej w związku z tak często zachodzącą w przeszłości potrzebą wstawiania kolegom w togach i siedzącym na ławkach działów tajnych, która wraz z powołaniem po raz kolejny wyższej instancji na pewno zajdzie ponownie, pozwolę sobie odrzucić.

To usuńmy chociaż kolorek i rangę. Bo po prostu obecnie sędzią się będzie przez chwilę. Tongue

Rangę by można... Ale czemu zabierać kolorek?

(12.01.2018, 22:31:35)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Bo po prostu obecnie sędzią się będzie przez chwilę.

A jak już rangę, to i kolor.
Zachowajmy grupę na zasadach takich, jak grupka pracownika naukowego UB.

Bez grupy nie wkleisz wyroku do BU. Da się lidera preziowi i będzie przydzielał na czas rozprawy.

No dobrze. To człon "ludowy" usuńcie. Tongue

No nie wiem, bo Maciej będzie mówił, że usuwam nazwy.