![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.01.2018 "Bialeński" może oznaczać też obszar działalności. Swego czasu zresztą były dymy o używanie nazwy "armia" przez prywatne podmioty. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 08.01.2018 (08.01.2018, 19:41:47)Maciej Kamiński napisał(a): dymy o używanie nazwy "armia" przez prywatne podmioty. Dziwisz się? Rononowi zależało na profesjonalizmie, dlatego ta nazwa była zarezerwowana tylko dla niego.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Sheldon Anszlus Lovelace - 08.01.2018 nie ruszać mi bial-fooda, wezmę się za to po sesji. Tylko mi to zaśmieci, a tamten ział ma leżeć w archiwum. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 10.01.2018 Zapomniałem wcześniej poprosić, ale w związku z nową Konstytucją można usunąć grupę sędziowską i rangę spod nicka. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mateusz Adam Sartoneskorsi - 11.01.2018 Bardzo proszę o stworzenie nowego działu w dziale przedsiębiorstwa o nazwie Laboratorium Diagnostyki Medycznej. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 11.01.2018 A przy okazji - prosiłem ostatnio aby te zakupione przez Macieja i Mateusza przedsiębiorstwa zostały w dziale przedsiębiorstwa.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.01.2018 Można prosić o wypunktowanie? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.01.2018 Nie trzeba... I tak muszę usunąć Twoje herezje nazewnicze, które znowu próbujesz nam znowu wciskać, przy okazji to wszystko poprawię... RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.01.2018 Żadne herezje, tylko ład i porządek. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.01.2018 (12.01.2018, 18:36:59)Hewret von Thorn napisał(a): Żadne herezje, tylko ład i porządek.Nie zmienia się nazw działów, które w nienaruszonej postaci są tu od 15 listopada 2013. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.01.2018 Uż poprawione, bo zaraz awantura będzie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.01.2018 Czy fakt, że kiedyś skonstruowałem ustawę tylko po to, żeby zamienić z nazwy NAT z powrotem na KRI nie powinien dać wystarczająco jasnego obrazu, jak się skończy takie gmeranie?
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.01.2018 Ostatni strażnik Teksasu nazewnictwa starobialeńskiego. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.01.2018 Sprawy przedsiębiorstw poprawione. Natomiast sugestię ("można") skasowania grupy sędziowskiej w związku z tak często zachodzącą w przeszłości potrzebą wstawiania kolegom w togach i siedzącym na ławkach działów tajnych, która wraz z powołaniem po raz kolejny wyższej instancji na pewno zajdzie ponownie, pozwolę sobie odrzucić. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 12.01.2018 (12.01.2018, 21:38:46)Maciej Kamiński napisał(a): Natomiast sugestię ("można") skasowania grupy sędziowskiej w związku z tak często zachodzącą w przeszłości potrzebą wstawiania kolegom w togach i siedzącym na ławkach działów tajnych, która wraz z powołaniem po raz kolejny wyższej instancji na pewno zajdzie ponownie, pozwolę sobie odrzucić. To usuńmy chociaż kolorek i rangę. Bo po prostu obecnie sędzią się będzie przez chwilę.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.01.2018 Rangę by można... Ale czemu zabierać kolorek? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 12.01.2018 (12.01.2018, 22:31:35)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Bo po prostu obecnie sędzią się będzie przez chwilę. A jak już rangę, to i kolor. Zachowajmy grupę na zasadach takich, jak grupka pracownika naukowego UB. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.01.2018 Bez grupy nie wkleisz wyroku do BU. Da się lidera preziowi i będzie przydzielał na czas rozprawy. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 12.01.2018 No dobrze. To człon "ludowy" usuńcie.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.01.2018 No nie wiem, bo Maciej będzie mówił, że usuwam nazwy. |