![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html) +---- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6868.html) |
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 17.04.2017 Wybacz. Coś mi się musiało pomylić. Wydawało mi się, że czasem znikasz na dłużej. Zamykam głosowanie, zostałem Marszałkiem. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 17.04.2017 Na szczęście na takie sytuacje mamy poganianie przez Facebooka. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 26.04.2017 Witam Posłów @"Maciej Kamiński" i @"Bajtuś", przypominam o złożeniu przysięgi i od razu zwracam się z pytaniem (przepełnionym nadzieją), czy któryś z Posłów-elektów zechce zostać Marszałkiem? RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 26.04.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! Nie za bardzo bym chciał. Taki to już okres w życiu... Ale niech tylko połowa maja się zrobi... RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Bajtuś - 26.04.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 14.05.2017 Zapraszam do składania przysięgi i zgłaszania kandydatur na Marszałka. 72h. Od razu zaznaczam, że ja już nie chcę być. :-| Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 14.05.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! Jeżeli obiecasz poseniorować do końca przyszłego tygodnia, to ja mogę. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 14.05.2017 (14.05.2017, 00:15:04)Maciej Kamiński napisał(a): Jeżeli obiecasz poseniorować do końca przyszłego tygodnia, to ja mogę. Seniorowanie takie długie jest chyba niezbyt zgodne z prawem (czy mi się wydaje?), ale mogę nawet zostać Wice, jeśli Ciebie wybierzemy.
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 14.05.2017 Aj tam, ograniczenia (jeżeli jakieś są; nie wiem, o tej porze nie mam głowy do sprawdzania tego). Po prostu się otworzy wybory jakoś w poniedziałek i zamknie na weekend. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 14.05.2017 No oki, jak coś to oferuję Wice i tak - chyba że ktoś się znajdzie.
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 14.05.2017 @"AndrzejSwarzewski" @"Frederick Hufflepuff" @"Hewret Faradobus" Przypominam o przysiędze. ^^ RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Hewret von Thorn - 14.05.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 14.05.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 14.05.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 16.05.2017 Nie widzę chętnych na Marszałka, więc skracam okres na zgłaszanie. @"Maciej Kamiński" podtrzymujesz chęć marszałkowania? Do końca matur Cię zastąpię. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 16.05.2017 Podtrzymuję. Ostatnia matura pojutrze. Głosujmy, acz bez wydatnego pośpiechu. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 16.05.2017 Zatem głosujemy. ZA. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 16.05.2017 ZA. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Hewret von Thorn - 16.05.2017 Głosuję ZA, ponieważ Maciej Kamiński to najlepszy kandydat, a jednocześnie jedyny, który wyraził chęć marszałkowania w nowej kadencji Zgromadzenia Ludowego. Uważam, że posiada wystarczające doświadczenie do pełnienia funkcji Marszałka, i wierzę, że nigdy nie zawiedzie Ludu pracującego. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 17.05.2017 @"Frederick Hufflepuff" @"AndrzejSwarzewski" |