![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 17.03.2018 Mi się to na szczęści jeszcze nie zdarzyło, choć... jak był problem z serwerem to jedno moje rozporządzenie prawie odeszło na zawsze.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 18.03.2018 Proszę o uaktualnienie mapy Bialenii na stronie głównej poprzez podstawienie tam aktualizacji Macieja Kamińskiego. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.03.2018 (17.03.2018, 13:48:38)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Ale nie muszę tego na gwałt przenosić na mój komputer, bo ktoś wpadnie na pomysł, żeby to zlikwidować?Oczywiście, że musisz. Ktoś na pewno kiedyś wpadnie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.03.2018 (21.03.2018, 19:49:52)Maciej Kamiński napisał(a):(17.03.2018, 13:48:38)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Ale nie muszę tego na gwałt przenosić na mój komputer, bo ktoś wpadnie na pomysł, żeby to zlikwidować?Oczywiście, że musisz. Ktoś na pewno kiedyś wpadnie. Wiele nie brakowało, żeby już to przepadło.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 23.03.2018 Prezydent wyraził zgodę, proszę o zmianę danych na Severino Castiglioni. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 23.03.2018 (23.03.2018, 22:06:55)Severino Castiglioni napisał(a): Prezydent wyraził zgodę, proszę o zmianę danych na Severino Castiglioni. Już zmieniłem.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 24.03.2018 ...No to czeka mnie kolejne mozolne przepisywanie danych na stronie głównej. Cóż, przynajmniej tym razem nie trzeba dopisywać kolejnej linijki z nazwiskiem w profilu. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 25.03.2018 Dane personalne na głównej dość nieaktualne.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aureliusz Medyceusz Zep - 26.03.2018 Bardzo proszę o utworzenie w Monastyrze poddziału "Diecezja Wolnogradzka Kościoła Ekumenicznego". Będę bardzo wdzięczny
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 26.03.2018 Utworzyłem dział "Kościół Ekumeniczny", a w nim poddział wg ww. nazwy, dodatkowo dodałem Ciebie jako moderatora do ów działu, żebyś miał łatwiej w nim działać.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Michael Wolferine - 03.04.2018 A gdyby tak dodać aplikację od pogody, wybrać jakieś miasto adekwatne do klimatu Bialenii i robić prognozy pogody?
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.04.2018 Szkoda tylko, że w Bialenii nie ma pogodynek.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 20.04.2018 Da radę w miejsce tej reklamy "Państwo na Ciebie czeka" nad Krzykopudełkiem wstawić ładną, graficzną informację o możliwości zgłoszenia kandydatury w wyborach prezydenckich i uzupełniających? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 20.04.2018 Jeśli wykonasz w takich samych wymiarach, to czemu nie?
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 20.04.2018 A jakie to wymiary? XD RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 20.04.2018 Zapisz sobie obrazek i zobacz.
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 20.04.2018 Spryciula. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 20.04.2018 W takim razie czy tylko mi się wyświetla od jakiegoś czasu 21 marca zamiast tegoż jakże zmyślnego tekstu "Państwo na Ciebie czeka"?
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 23.04.2018 Proszę o zmianę nazwy mego lenna na Wielkie Kniaziostwo Wienisławowo. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 23.04.2018 Czy zmiana nazwy lenna nie powinna przejść przez mój Gabinet i zostać zawarta w prezydenckim postanowieniu? |