![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kaspar Waksman - 11.07.2018 A taki w ogóle istnieje? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 11.07.2018 Aha, ok. Zwracam honor bo myślałem, że cała Sambia była samundzka. xD RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Zygmunt Roszagy - 13.07.2018 Tak właśnie- powód to Islamska Republika Eranu. Chciałbym też zmienić hasło, bo nie pamiętam starego i nie wiem z kim to dogadać... RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 13.07.2018 Można prosić o jakiś link na forum ? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 15.07.2018 W związku ze zrzeczeniem się, proszę usunąć mi z profilu ordery. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018 Ponawiam. Czyżby Rząd Tymczasowy, tak bardzo nienawidzący braku czasu, sam go nie miał? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 16.07.2018 Nikt żadnych orderów usuwać nie będzie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018 C'mon, trochę konsekwencji. Przecież obecna władza uważa mnie za źródło wszelkiego zła i twierdzi, że najlepiej na Pollinie było, jak mnie nie było. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 16.07.2018 A gdzie tak zostało napisane, że jesteś źródłem zła? Poleciłem Iwanowi, co by sprawdził, czy nikt z członków Rządu nie będzie chciał tworzyć jakiegoś poza granicami kraju. I tyle... Odznaczenia nie będą odbierano choćby dlatego, że nie leży to w gestii rządu tymczasowego. P.S. Jestem na finiszu rozmów z komitetem "Wolna Bialenia". RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018 Z całym szacunkiem, ale obecnie rządzą dwie osoby. I jeśli jedna z nich używa określeń, typu jesteś jak wesz, Krasnodupski, czy lepiej było, jak cię nie było, natomiast ta druga osoba w żaden sposób nie reaguje, to mam prawo czuć się urażony przez Ciebie tak samo, jak przez Iwana. Tak jak pisałem w Sarmacji - możemy bawić się w pucz, rozpętywać afery, nawet w pewien sposób "prześladować" opozycję (choć bany to była przesada). Ale zabawa ma być przyjemna, a nie pozwolę na to, żeby ktoś mnie obrażał. Wyzwiska to nie zabawa. Pietrow jest prostakiem, który na każdym kroku obraża ludzi. A Ty nie reagujesz, chociaż rządzicie razem... Zagalopowaliście się zbyt daleko, robiąc z internetowej zabawy - gimbusiarskie pseudo-prześladowanie. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 16.07.2018 (16.07.2018, 21:54:46)Hewret von Thorn napisał(a): P.S. Jestem na finiszu rozmów z komitetem "Wolna Bialenia". Potwierdzam. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Zygmunt Roszagy - 17.07.2018 Link do forum Eranu http://eran.phorum.pl/index.php To jak z tą zmianą nazwy i hasła? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 17.07.2018 Grutin? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Karol Medycejski - 17.07.2018 Zgłaszam wniosek o przywrócenie puczu. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 17.07.2018 Proszę oba usunięcie mnie z grupy wiceprezydenta. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Zygmunt Roszagy - 19.07.2018 To jak z moją sprawą? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan Lubomirski-Dostojewski - 19.07.2018 A jaka to sprawa była? RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Zygmunt Roszagy - 20.07.2018 Proszę o zmianę imienia i nazwiska na Muammar Bahmejni. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Iwan Pietrow - 18.08.2018 Uprzejmie proszę o przywrócenie mi uprawnień moderatorskich i dodanie do grupy Policji Krajowej. Z funkcji policjanta nie zrezygnowałem, nie wiem zatem, czemu mi ją odebrano. RE: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Antoni Kacper Burbon-Conti - 15.09.2018 Proszę Szanowną KRI o zaktualizowanie co najmniej grupy Posłów, żeby nie było wątpliwości przy pracach nad jakże ważną Umową. |