![]() |
|
Przywitanie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html) +---- Wątek: Przywitanie (/thread-1.html) Strony:
1
2
|
Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 15.11.2013 Dobry wieczór! Nazywam się Andrzej Swarzewski i utworzyłem to forum, po pewnym czasie wspólnych planów, marzeń oraz oczekiwań. Zachęcam wszystkich do zarejestrowania się oraz wspólnej budowy Republiki Bialeńskiej. Obecnie władza w kraju należy do Komitetu Założycielskiego, w którego skład wchodzą wszyscy obywatele Republiki Bialeńskiej. Pozdrawiam. ![]() (-) Andrzej Swarzewski Re: Przywitanie - Maciej Kamiński - 16.11.2013 Witam. Jestem Maciej, do uczestnictwa tutaj zostałem zaproszony na innym forum. Liczę na rozwój tego kraju, w którym chciałbym uczestniczyć. Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 16.11.2013 Witaj, cieszymy się, że zdecydowałeś się do nas dołączyć. ![]() Co chciałbyś robić w obecnych, tymczasowych warunkach? ![]()
Re: Przywitanie - Baltazar Dostojewski - 16.11.2013 Witam was zwie sie Abdullah Aykm pochodzę z NUPIA Re: Przywitanie - Jan Kaniewski - 16.11.2013 Witam was Szanowni Mieszkańcy! Miejmy nadzieję na dobra współpracę w ramach Republiki Bialeńskiej! Re: Przywitanie - Konstanty Jerzy Michalski - 16.11.2013 Witam Jestem Michał, zostałem zaproszony na pewnym forum, a i liczę na to że kraj się będzie rozwijał, co do wszelakiej kultury i dziennikarstwa jestem dobry ![]() .
Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 16.11.2013 Witaj. Cieszymy się. ![]() Ludzie kultury i dziennikarze są w krajach wirtualnych na cenę złota. Zapraszam do porozmawiania z nami na czacie i ustalenia tamże wszystkiego. ![]()
Re: Przywitanie - Konstanty Jerzy Michalski - 16.11.2013 No i zapomniałem, tutaj w Mikronacji, nazywam się Kostantyn Jerzy Michalski ![]() .
Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 16.11.2013 Wpisz do sobie w podpisie (w Panelu Użytkownika). Re: Przywitanie - Maciej Kamiński - 17.11.2013 Cytat:Witaj, cieszymy się, że zdecydowałeś się do nas dołączyć.Zaznaczyłem to we wniosku o obywatelstwo. Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 17.11.2013 Widzę i popieram. ![]() Zapraszam do wejścia na czat i porozmawiania z nami. ![]()
Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 03.01.2014 Informacja dla Maćka: Jak będziesz przeglądał forum, to porozdzielaj te wszystkie przywitania z ostatnich dni w osobne wątki, żeby nie zrobił się bałagan. Re: Przywitanie - Maciej Kamiński - 04.01.2014 Cytat:Informacja dla Maćka: Jak będziesz przeglądał forum, to porozdzielaj te wszystkie przywitania z ostatnich dni w osobne wątki, żeby nie zrobił się bałagan.Proszę, 3 nowe wątki na Placu Zielonym gotowe. Chociaż chyba prościej byłoby po prostu przenieść przywitanie Łukasza tutaj. :wink: :wink::wink: Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 04.01.2014 Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"][/quote] Dziękuję. Myślę, że jednak nowe wątki sprawiają, że forum jest bardziej przejrzyste.
Re: Przywitanie - Jan Sapieha - 09.01.2014 Witam serdecznie Jestem nowym użytkownikiem, trafiłem tu przez portal historycy.org. Mam dużo entuzjazmu oraz dobre nastawienie na wspólną zabawe. Nigdy nie uczestniczyłem w podobnym projekcie, wiec bede sie powoli rozkręcać ale licze że nie bede sie tu nudzic. Pozdrawiam Lew Re: Przywitanie - Baltazar Dostojewski - 09.01.2014 Witaj wirtualny swiat to taka zabawa w lego i trochę realistycznego państwa w państwie. Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 09.01.2014 Cytat:Witam serdecznieWitam bardzo serdecznie. ![]() Zapraszam do opowiedzenia czym się Pan interesuje i co chciałby robić. ![]() Informuję, że o obywatelstwo można się ubiegać w Pałacu Prezydenckim, po uprzednim napisaniu 10 postów. Zachęcam do aktywności, gdyż już wkrótce Prezydent będzie nadawał folwarki w nagrodę za aktywność i zasługi. Pozdrawiam. ![]()
Re: Przywitanie - Jan Sapieha - 09.01.2014 Dzięki za szybką odpowiedz. Interesuje mnie głównie historia ale widziałem że istnieją inne sfery w które chętnie się zaangażuje np sport, muzyka. Czy w wirtualnym świecie tworzymy postać fikcyjną tylko z nazwy? Czy bedac np praworzadnym obywatelem w rzeczywistosci tutaj moge wejsc w role np warchoła albo hultaja ? Re: Przywitanie - AndrzejSwarzewski - 09.01.2014 Cytat:Interesuje mnie głównie historia ale widziałem że istnieją inne sfery w które chętnie się zaangażuje np sport, muzyka.Utworzonych zostało kilka dyskusji historycznych. ![]() Sportowych iwentów w tej chwili nie ma, ale zachęcam do organizacji. Niedługo zapewne z czymś ruszymy. ![]() Cytat: Czy bedac np praworzadnym obywatelem w rzeczywistosci tutaj moge wejsc w role np warchoła albo hultaja ?Jak najbardziej. Działania narracyjne są jak najbardziej pożądane. ![]()
Re: Przywitanie - Maciej Kamiński - 09.01.2014 Witam nowego mieszkańca. Jednocześnie jako Prezes Policji Krajowej upraszam o większą dbałość o poprawną pisownię. |