![]() |
|
Witam - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html) +---- Wątek: Witam (/thread-1011.html) Strony:
1
2
|
Witam - Ludwik Tomović - 02.06.2014 Witam, nazywam Stanisław Krzeptowski.Pochodzę z Trizondalu.Jestem tam Arcyksięciem Trilandu i burmistrzem San Silvestro.Chętnię nawiążę współpracę z miastami i/lub regionami Białenii. Re: Witam - Feliks Spirkin - 02.06.2014 Witam serdecznie w Bialenii. :wink: :wink::wink: Zachęcam do odwiedzenia Autonomii Jahołdajewszczyzny, która jest otwarta na wszelką współprace. Re: Witam - MvP - 02.06.2014 Witam w Bialenii i mam nadzieje że sposoba się się tu Panu i zostanie Pan mimo wszystko na dłużej. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW. Re: Witam - TobiaszVonRichtoffen - 02.06.2014 Witam i tutaj towarzyszu ![]() Czytając o twoim projekcie Parlamentu Mikronacyjnego doszedłem do wniosku że ci się to spodoba <!-- l viewforum.php?f=131<!-- l
Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 02.06.2014 Witam Pana serdecznie w naszych skromnych progach. ![]() Z pewnością wiele regionów będzie zainteresowanych współpracą. Liczę, że zostanie Pan z nami na dłużej. ![]()
Re: Witam - Ir-Min-Ward - 03.06.2014 Witam serdecznie nowego mieszkańca, Wyspiarze są narodem dzielnych odkrywców i poszukiwaczy. Wielu wybitnych mężów nosiła ta ziemia. Drzewiej mawiano " Szykując się do przekroczenia burty, marynarz zmieniał strój, golił głowę i zapuszczał wąsy. Nowego wizerunku dopełniał nóż długi i para pistoletów za pasem oraz długa fajka w zębach" Czasy bowiem były niespokojne ... Re: Witam - Ludwik Tomović - 03.06.2014 Cytat:Witam i tutaj towarzyszu Nie widzę związku. ![]()
Re: Witam - Feliks Spirkin - 03.06.2014 Cytat:[quote author="TobiaszVonRichtoffen"]Witam i tutaj towarzyszu Nie widzę związku ![]() [/quote]Głosi pan stworzenie parlamentu mikronacyjnego, a my również do tego zmierzamy...tylko, że w bardziej radykalnej formie. Re: Witam - Maciej Kamiński - 03.06.2014 Witamy serdecznie w Bialenii, gdzie trawa jest zieleńsza, a obywatelom żyje się dostatnio. ![]()
Re: Witam - Ludwik Tomović - 09.06.2014 Hmmm, to będzie bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale jak mogę tutaj się przysłużyć, działać? Re: Witam - TobiaszVonRichtoffen - 09.06.2014 Nie szerząc lewactwa. Pozdrawiam Tobiasz von Richtoffen Re: Witam - Konstanty Jerzy Michalski - 09.06.2014 No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych? Re: Witam - TobiaszVonRichtoffen - 09.06.2014 Cytat:No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych? Coś dużo proponujecie towarzyszowi na początek, nie przesadza towarzysz? Re: Witam - Maciej Kamiński - 09.06.2014 Cytat:[quote author="OutiesPL"]No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych? Coś dużo proponujecie towarzyszowi na początek, nie przesadza towarzysz?[/quote] A co w tym przesadzonego? O żadnych stanowiskach nie było mowy. Re: Witam - TobiaszVonRichtoffen - 09.06.2014 Cytat:[quote author="TobiaszVonRichtoffen"][quote author="OutiesPL"]No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych? Coś dużo proponujecie towarzyszowi na początek, nie przesadza towarzysz?[/quote] A co w tym przesadzonego? O żadnych stanowiskach nie było mowy.[/quote] Chciałem dyplomatycznie powiedzieć że nie przepadam za owym przybyszem, ale widocznie muszę to oficjalnie wyjawić :roll: :roll::roll: . Re: Witam - Maciej Kamiński - 09.06.2014 Cytat:[quote author="Lehrabia"][quote author="TobiaszVonRichtoffen"][quote author="OutiesPL"]No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych? Coś dużo proponujecie towarzyszowi na początek, nie przesadza towarzysz?[/quote] A co w tym przesadzonego? O żadnych stanowiskach nie było mowy.[/quote] Chciałem dyplomatycznie powiedzieć że nie przepadam za owym przybyszem, ale widocznie muszę to oficjalnie wyjawić :roll: :roll::roll: .[/quote] Nareszcie, kropka i emotikona jednocześnie. ![]() Może jeszcze będą z Ciebie ludzie. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Re: Witam - Ludwik Tomović - 09.06.2014 A czemu Tobiaszu nie przepadasz za mną? ![]() .
Re: Witam - TobiaszVonRichtoffen - 09.06.2014 Cytat:A czemu Tobiaszu nie przepadasz za mną? Może jest pan miły i wgl, ale nie podobają mi się pańskie poglądy, i charakter wypowiedzi, to pierwsze najbardziej. Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 09.06.2014 Cytat:Hmmm, to będzie bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale jak mogę tutaj się przysłużyć, działać?A czym byłby Pan zainteresowany? Regionami, sportem, wojskowością, gospodarką, kulturą, polityką? Re: Witam - Ludwik Tomović - 09.06.2014 Gospodarką najmniej.
|