Forum Republiki Bialeńskiej
Witam - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html)
+---- Wątek: Witam (/thread-1011.html)

Strony: 1 2

Witam - Ludwik Tomović - 02.06.2014

Witam, nazywam Stanisław Krzeptowski.Pochodzę z Trizondalu.Jestem tam Arcyksięciem Trilandu i burmistrzem San Silvestro.Chętnię nawiążę współpracę z miastami i/lub regionami Białenii.

Re: Witam - Feliks Spirkin - 02.06.2014

Witam serdecznie w Bialenii. :wink: :wink::wink: Zachęcam do odwiedzenia Autonomii Jahołdajewszczyzny, która jest otwarta na wszelką współprace.

Re: Witam - MvP - 02.06.2014

Witam w Bialenii i mam nadzieje że sposoba się się tu Panu i zostanie Pan mimo wszystko na dłużej. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

Re: Witam - TobiaszVonRichtoffen - 02.06.2014

Witam i tutaj towarzyszu Big Grin Big GrinBig Grin Czytając o twoim projekcie Parlamentu Mikronacyjnego doszedłem do wniosku że ci się to spodoba <!-- l viewforum.php?f=131<!-- l

Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 02.06.2014

Witam Pana serdecznie w naszych skromnych progach. Smile SmileSmile
Z pewnością wiele regionów będzie zainteresowanych współpracą. Liczę, że zostanie Pan z nami na dłużej. Smile SmileSmile

Re: Witam - Ir-Min-Ward - 03.06.2014

Witam serdecznie nowego mieszkańca, Wyspiarze są narodem dzielnych odkrywców i poszukiwaczy. Wielu wybitnych mężów nosiła ta ziemia. Drzewiej mawiano " Szykując się do przekroczenia burty, marynarz zmieniał strój, golił głowę i zapuszczał wąsy. Nowego wizerunku dopełniał nóż długi i para pistoletów za pasem oraz długa fajka w zębach" Czasy bowiem były niespokojne ...

Re: Witam - Ludwik Tomović - 03.06.2014

Cytat:Witam i tutaj towarzyszu Big Grin Big GrinBig Grin Czytając o twoim projekcie Parlamentu Mikronacyjnego doszedłem do wniosku że ci się to spodoba <!-- l viewforum.php?f=131<!-- l

Nie widzę związku. Tongue TongueTongue

Re: Witam - Feliks Spirkin - 03.06.2014

Cytat:[quote author="TobiaszVonRichtoffen"]Witam i tutaj towarzyszu Big Grin Big GrinBig Grin Czytając o twoim projekcie Parlamentu Mikronacyjnego doszedłem do wniosku że ci się to spodoba <!-- l viewforum.php?f=131<!-- l

Nie widzę związku Tongue TongueTongue [/quote]

Głosi pan stworzenie parlamentu mikronacyjnego, a my również do tego zmierzamy...tylko, że w bardziej radykalnej formie.

Re: Witam - Maciej Kamiński - 03.06.2014

Witamy serdecznie w Bialenii, gdzie trawa jest zieleńsza, a obywatelom żyje się dostatnio. Smile SmileSmile

Re: Witam - Ludwik Tomović - 09.06.2014

Hmmm, to będzie bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale jak mogę tutaj się przysłużyć, działać?

Re: Witam - TobiaszVonRichtoffen - 09.06.2014

Nie szerząc lewactwa.

Pozdrawiam
Tobiasz von Richtoffen

Re: Witam - Konstanty Jerzy Michalski - 09.06.2014

No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych?

Cytat:No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych?

Coś dużo proponujecie towarzyszowi na początek, nie przesadza towarzysz?

Re: Witam - Maciej Kamiński - 09.06.2014

Cytat:[quote author="OutiesPL"]No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych?

Coś dużo proponujecie towarzyszowi na początek, nie przesadza towarzysz?[/quote]
A co w tym przesadzonego? O żadnych stanowiskach nie było mowy.

Cytat:[quote author="TobiaszVonRichtoffen"][quote author="OutiesPL"]No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych?

Coś dużo proponujecie towarzyszowi na początek, nie przesadza towarzysz?[/quote]
A co w tym przesadzonego? O żadnych stanowiskach nie było mowy.[/quote]

Chciałem dyplomatycznie powiedzieć że nie przepadam za owym przybyszem, ale widocznie muszę to oficjalnie wyjawić :roll: :roll::roll: .

Re: Witam - Maciej Kamiński - 09.06.2014

Cytat:[quote author="Lehrabia"][quote author="TobiaszVonRichtoffen"][quote author="OutiesPL"]No nie wiem, działać w gospodarce, siłach zbrojnych?

A co w tym przesadzonego? O żadnych stanowiskach nie było mowy.[/quote]

Chciałem dyplomatycznie powiedzieć że nie przepadam za owym przybyszem, ale widocznie muszę to oficjalnie wyjawić :roll: :roll::roll: .[/quote]
Nareszcie, kropka i emotikona jednocześnie. Big Grin Big GrinBig Grin Może jeszcze będą z Ciebie ludzie. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

A czemu Tobiaszu nie przepadasz za mną? Tongue TongueTongue .

Cytat:A czemu Tobiaszu nie przepadasz za mną? Tongue TongueTongue .

Może jest pan miły i wgl, ale nie podobają mi się pańskie poglądy, i charakter wypowiedzi, to pierwsze najbardziej.

Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 09.06.2014

Cytat:Hmmm, to będzie bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale jak mogę tutaj się przysłużyć, działać?
A czym byłby Pan zainteresowany? Regionami, sportem, wojskowością, gospodarką, kulturą, polityką?

Gospodarką najmniej. Smile