![]() |
|
Rezygnacja - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Administracja samorządowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-5.html) +--- Dział: Rzesza Bialeńska (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-551.html) +--- Wątek: Rezygnacja (/thread-1079.html) |
Rezygnacja - Feliks Spirkin - 09.06.2014 Z dniem dzisiejszym rezygnuję z funkcji Atamana Autonomii Jahołdajewszczyzny. /-/ Feliks Spirkin Re: Rezygnacja - AndrzejSwarzewski - 09.06.2014 Nie rób dram! Walcz o swoje poglądy, a nie się bez sensu poddajesz! Re: Rezygnacja - Maciej Kamiński - 09.06.2014 Cóż... przynajmniej tym razem AJ nie zostaje bez rdzennych mieszkańców. Re: Rezygnacja - MvP - 09.06.2014 Czemu odchodzisz? ![]() EDYTA: Już doczytałem, ale i tak może jeszcze przemyślsiz to i zostaniesz? Re: Rezygnacja - Feliks Spirkin - 09.06.2014 Cytat:Czemu odchodzisz? W mojej ocenie Jahołdajewszczyzna bez różnych frakcji zbrojnych, jest jak RLS bez komunizmu. Re: Rezygnacja - Ronon Dex - 09.06.2014 Cytat:W mojej ocenie Jahołdajewszczyzna bez różnych frakcji zbrojnych, jest jak RLS bez komunizmu.Ależ możesz sobie je mieć... tylko w tym przypadku będzie jeszcze jedna "frakcja zbrojna" czyli SZ RB, które będą je zbrojnie zwalczać. Re: Rezygnacja - Feliks Spirkin - 09.06.2014 Cytat:[quote author="Feliks Spirkin"]W mojej ocenie Jahołdajewszczyzna bez różnych frakcji zbrojnych, jest jak RLS bez komunizmu.Ależ możesz sobie je mieć... tylko w tym przypadku będzie jeszcze jedna "frakcja zbrojna" czyli SZ RB, które będą je zbrojnie zwalczać.[/quote] Jakoś mi się nie uśmiecha zrobić z Jahołdy jednego wielkiego pobojowiska. :wink: :wink::wink: Liczę, że mój następca będzie miał lepszy pomysł na kształt tego regionu. Re: Rezygnacja - TobiaszVonRichtoffen - 09.06.2014 Zrobiłbym to samo na miejscu Feliksa. Feliksie, chyba dołączę do twojej partii, my wychowaliśmy się na państwach fabularnych. Re: Rezygnacja - Maciej Kamiński - 09.06.2014 Cytat:Zrobiłbym to samo na miejscu Feliksa. Feliksie, chyba dołączę do twojej partii, my wychowaliśmy się na państwach fabularnych.:twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted::twisted: A podeślesz kiedyś te poprawki do ustaw, o których mówiłeś? Re: Rezygnacja - TobiaszVonRichtoffen - 09.06.2014 Cytat:[quote author="TobiaszVonRichtoffen"]Zrobiłbym to samo na miejscu Feliksa. Feliksie, chyba dołączę do twojej partii, my wychowaliśmy się na państwach fabularnych.:twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted::twisted: A podeślesz kiedyś te poprawki do ustaw, o których mówiłeś?[/quote] Sam je wprowadzę jak wejdę do Parlamentu. Spokojnie, mogę w razie czego zapłacić karę.
Re: Rezygnacja - Maciej Kamiński - 09.06.2014 Tylko szybko to zrób, bo wiecznie na ewentualne deklaracje czekać nie będę. A co do kary, to na razie najbliżej jesteś otrzymania jej za niestawianie kropek przed emotikonami. :wink: :wink::wink: |