![]() |
|
Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-328.html) +--- Wątek: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) (/thread-110.html) |
Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 23.12.2013 Chcą zapobiec spamowi, tworzę jeden temat do tych wszystkich życzeń. W prawdzie napisałem już orędzie, ale chciałbym powtórzyć to tutaj, nieoficjalnie, na forum. Życzę Wam wszystkich dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, realizacji wszystkich postanowień, spełnienia marzeń oraz wszystkiego, wszystkiego najlepszego. ![]() Był to trudny rok dla Bialenii, ale teraz jest stabilnie i dobrze. Przyszły rok będzie jeszcze lepszy. Mamy wiernych obywateli, w miarę już ogarnięte prawo, powstającą gospodarkę, budującą się kulturę i sport. Życzę sobie oraz nam wszystkim, Republice Bialeńskiej, dużo aktywności, dużo inicjatyw, dużo pomysłów oraz pełnego profesjonalizmu, równocześnie ze świeżą krwią. Wesołych świąt! ![]()
Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Maciej Kamiński - 24.12.2013 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałbym wszystkim współobywatelom życzyć dużo zdrowia, szczęścia, powodzenia w świecie realnym, spełnienia Waszych planów i przychylności świętego Izydora dla Waszych łączy internetowych. Oby przyszły rok był czasem dobrego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Pozdrawiam, Maciej Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Boczek IV - 30.12.2013 Czołem! A ja w Nowym Roku życzę RB rozkwitu i coraz większego zainteresowania postronnych. Pozdrowienia! Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 30.12.2013 Cytat:Czołem!Dziękujemy. ![]() Ja również życzę nam, żeby zadomowił się Pan na stałe u nas w kraju. ;-) Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Boczek IV - 30.12.2013 Cytat:[quote author="Boczek IV"]Czołem!Dziękujemy. ![]() Ja również życzę nam, żeby zadomowił się Pan na stałe u nas w kraju. ;-)[/quote] Mam nadzieję ![]() . Jeśli tylko czas wolny pozwoli. Sprowadzę tu może jeszcze kilu potencjalnych obywateli ![]() .
Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Feliks Spirkin - 12.04.2016 Ja również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego! Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Hewret von Thorn - 12.04.2016 Real detected. Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Maciej Kamiński - 12.04.2016 Zneutralizowano zagrożenie poprzez przesunięcie wątku do psychiatryka. Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Feliks Spirkin - 12.04.2016 Publiczna chłosta za odkopywanie starych wątków! RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Hewret von Thorn - 22.12.2016 To co? Odkop wątku z przed 3 lat? RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 22.12.2016 To ma sens.
RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Wergiliusz Postawny - 22.12.2016 Jako, że jeszcze mi pyska nie zamknęli, to życzę naostrzonych sztućcy przy wigilijnym stole, aby rozprawianie się z dwunastoma potrawami nie przyprawiło nikomu problemu, a poza tym, zaryglowania drzwi przed wjazdem grubego czerwonego komucha pod drzewko, bo w tym roku podobno jest akcja "Wręczoną bądź wygraną choinkę odbieramy w Wigilię". Niech złamany pozostanie złamanym. Kevin utopiony w Titanicu, a na pasterkę z czteropakiem zainstalować się przed kościołem, bo w kościele mają być kontrole alkomatem. ![]() Tego życzę ja, święta spędzający w lesie poza krajem oszołomów.
RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Frederick Hufflepuff - 22.12.2016 Wszystkiego dobrego, pięknych Świąt! RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 24.12.2016 Drodzy Bialeńczycy, Brodryjczycy, Hasselandczycy! Życzę Wam wszystkim, bez wyjątku Wesołych Świąt (Bożego Narodzenia/Zimowych/Szczodrych Godów, etc.) i szczęścia w nadchodzącym 2k17. Życzę, aby każdy znalazł swoje miejsce na świecie i mógł nieustannie się rozwijać, czerpiąc z tego jak największą radość. Życzę, abyśmy za rok spotkali się tutaj wszyscy, choć z dużą ilością nowych i powracających Bialeńczyków. Wszystkiego najlepszego!
RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Tadeusz Krasnodębski - 24.12.2016 Kochani! Wszystkiego dobrego! Niech rzeczywistość zawsze będzie piękniejsza od marzeń! <3 RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Feliks Spirkin - 24.12.2016 Wszystkiego najlepszego życzę cieplutko nam wszystkim i naszej kochanej bialeńskiej ojczyźnie! RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Hewret von Thorn - 24.12.2016 Szanowni Bialeńczycy! Koleżanki i koledzy! Przyjaciele! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego Nowego Roku, chciałbym życzyć Wam wielu pomyślności w każdej czynności, jaką podejmujecie. Angażujcie się, zdobywajcie szczyty, realizujcie się! Oby rok 2017 był dla Was kolejnym wyzwaniem, któremu szczęśliwie podołacie. Niech się spełnią Wasze największe marzenia! Pozdrawiam gorąco RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Eddard Noqtern - 24.12.2016 Wesołych Świąt! Spokojnego, rodzinnego czasu, odpoczynku od wszystkich prac, czasu na refleksję i szczęścia w nadchodzącym roku 2017! Pozdrowienia z Hasselandu.
|