Forum Republiki Bialeńskiej
Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html)
+--- Dział: Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-328.html)
+--- Wątek: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) (/thread-110.html)

Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 23.12.2013

Chcą zapobiec spamowi, tworzę jeden temat do tych wszystkich życzeń.

W prawdzie napisałem już orędzie, ale chciałbym powtórzyć to tutaj, nieoficjalnie, na forum. Życzę Wam wszystkich dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, realizacji wszystkich postanowień, spełnienia marzeń oraz wszystkiego, wszystkiego najlepszego. Smile SmileSmile Był to trudny rok dla Bialenii, ale teraz jest stabilnie i dobrze. Przyszły rok będzie jeszcze lepszy. Mamy wiernych obywateli, w miarę już ogarnięte prawo, powstającą gospodarkę, budującą się kulturę i sport. Życzę sobie oraz nam wszystkim, Republice Bialeńskiej, dużo aktywności, dużo inicjatyw, dużo pomysłów oraz pełnego profesjonalizmu, równocześnie ze świeżą krwią.
Wesołych świąt! Smile SmileSmile

Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Maciej Kamiński - 24.12.2013

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałbym wszystkim współobywatelom życzyć dużo zdrowia, szczęścia, powodzenia w świecie realnym, spełnienia Waszych planów i przychylności świętego Izydora dla Waszych łączy internetowych. Oby przyszły rok był czasem dobrego rozwoju Republiki Bialeńskiej.

Pozdrawiam, Maciej

Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Boczek IV - 30.12.2013

Czołem!

A ja w Nowym Roku życzę RB rozkwitu i coraz większego zainteresowania postronnych.

Pozdrowienia!

Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 30.12.2013

Cytat:Czołem!

A ja w Nowym Roku życzę RB rozkwitu i coraz większego zainteresowania postronnych.

Pozdrowienia!
Dziękujemy. Smile SmileSmile
Ja również życzę nam, żeby zadomowił się Pan na stałe u nas w kraju. ;-)

Re: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Boczek IV - 30.12.2013

Cytat:[quote author="Boczek IV"]Czołem!

Pozdrowienia!
Dziękujemy. Smile SmileSmile
Ja również życzę nam, żeby zadomowił się Pan na stałe u nas w kraju. ;-)[/quote]

Mam nadzieję Smile SmileSmile . Jeśli tylko czas wolny pozwoli. Sprowadzę tu może jeszcze kilu potencjalnych obywateli Smile SmileSmile .

Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Feliks Spirkin - 12.04.2016

Ja również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego!

Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Hewret von Thorn - 12.04.2016

Real detected.

Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Maciej Kamiński - 12.04.2016

Zneutralizowano zagrożenie poprzez przesunięcie wątku do psychiatryka.

Odp: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Feliks Spirkin - 12.04.2016

Publiczna chłosta za odkopywanie starych wątków!

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Hewret von Thorn - 22.12.2016

To co? Odkop wątku z przed 3 lat?

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 22.12.2016

To ma sens. Big Grin

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Wergiliusz Postawny - 22.12.2016

Jako, że jeszcze mi pyska nie zamknęli, to życzę naostrzonych sztućcy przy wigilijnym stole, aby rozprawianie się z dwunastoma potrawami nie przyprawiło nikomu problemu, a poza tym, zaryglowania drzwi przed wjazdem grubego czerwonego komucha pod drzewko, bo w tym roku podobno jest akcja "Wręczoną bądź wygraną choinkę odbieramy w Wigilię". Niech złamany pozostanie złamanym. Kevin utopiony w Titanicu, a na pasterkę z czteropakiem zainstalować się przed kościołem, bo w kościele mają być kontrole alkomatem. Big Grin

Tego życzę ja, święta spędzający w lesie poza krajem oszołomów. Smile

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Frederick Hufflepuff - 22.12.2016

Wszystkiego dobrego, pięknych Świąt!

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - AndrzejSwarzewski - 24.12.2016

Drodzy Bialeńczycy, Brodryjczycy, Hasselandczycy!
Życzę Wam wszystkim, bez wyjątku Wesołych Świąt (Bożego Narodzenia/Zimowych/Szczodrych Godów, etc.) i szczęścia w nadchodzącym 2k17. Smile Życzę, aby każdy znalazł swoje miejsce na świecie i mógł nieustannie się rozwijać, czerpiąc z tego jak największą radość. Życzę, abyśmy za rok spotkali się tutaj wszyscy, choć z dużą ilością nowych i powracających Bialeńczyków. Wszystkiego najlepszego! Smile

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Tadeusz Krasnodębski - 24.12.2016

Kochani! Wszystkiego dobrego! Niech rzeczywistość zawsze będzie piękniejsza od marzeń! <3

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Feliks Spirkin - 24.12.2016

Wszystkiego najlepszego życzę cieplutko nam wszystkim i naszej kochanej bialeńskiej ojczyźnie!

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Hewret von Thorn - 24.12.2016

Szanowni Bialeńczycy!
Koleżanki i koledzy!
Przyjaciele!

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego Nowego Roku, chciałbym życzyć Wam wielu pomyślności w każdej czynności, jaką podejmujecie. Angażujcie się, zdobywajcie szczyty, realizujcie się!
Oby rok 2017 był dla Was kolejnym wyzwaniem, któremu szczęśliwie podołacie. Niech się spełnią Wasze największe marzenia!

Pozdrawiam gorąco

RE: Życzenia świąteczne (wszystkie tutaj :D ) - Eddard Noqtern - 24.12.2016

Wesołych Świąt!
Spokojnego, rodzinnego czasu, odpoczynku od wszystkich prac, czasu na refleksję i szczęścia w nadchodzącym roku 2017!

Pozdrowienia z Hasselandu. Wink