![]() |
|
Gry Paradoksu - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-328.html) +--- Wątek: Gry Paradoksu (/thread-1211.html) |
Gry Paradoksu - Kristian Arped - 01.07.2014 Ktoś gra? Jeżeli ktoś byłby chętny, to zapraszam. Na zachętę moje państwo Piktów: [align=center:29ihlqp6] [/align:29ihlqp6]
Re: Gry Paradoksu - Konstanty Jerzy Michalski - 01.07.2014 Och, ja mam CK II, Darkest Hour, EU II, III i IV, HoI I, II z dodatkami i III bez dodatków, a także obie Victorie, no i jeszcze EU: Rome z dodatkiem
Re: Gry Paradoksu - Kristian Arped - 01.07.2014 EU III z wszystkimi dodatkami? Jak tak, to można by się kiedyś na grę umówić. ![]() Najlepiej jak jeszcze jedną lub dwie osoby by się zebrało, to mogłaby z tego fajna partia wyniknąć.
Re: Gry Paradoksu - Konstanty Jerzy Michalski - 01.07.2014 Cytat:EU III z wszystkimi dodatkami? Jak tak, to można by się kiedyś na grę umówić. Tak, ze wszystkimi. Re: Gry Paradoksu - MvP - 01.07.2014 EU III( ze wszyskimi), EU IV( bez żadnych), CK II, HoI II Ale w EU III nigdy nie grałem więc będę chłopcem do bicia. xD Re: Gry Paradoksu - Kristian Arped - 02.07.2014 Pograj trochę. ![]() Pamiętaj też, że ja też zbyt dobry w EU III nie jestem. ![]()
Re: Gry Paradoksu - MvP - 02.07.2014 Wcaaaaale.
Re: Gry Paradoksu - Konstanty Jerzy Michalski - 17.07.2014 BTW Jak osiągnąłeś takie państwo Piktów? Ja mam takiego skilla że zawsze barbarzyńcy mnie najadą. Re: Gry Paradoksu - Feliks Spirkin - 17.07.2014 A może zrobimy własną grę w Supremacy? :wink: :wink::wink: Może jest ktoś jeszcze fanem IWŚ. ![]()
Re: Gry Paradoksu - Konstanty Jerzy Michalski - 17.07.2014 Cytat:A może zrobimy własną grę w Supremacy? :wink: :wink::wink: Może jest ktoś jeszcze fanem IWŚ. Z wielką chęcią. ![]() BTW Może pogramy sobie w Europkę IV, albo HoI II/Darkest Hour [BHUTAN RULEZ!] uwielbiam grać na mega kampanii od 1914 do '91. Zawszę staram się aby Polsza powstała, wygrywam wojnę Polonia-Borowiki (tfu! Bolszewiki), mam lewostronną Białoruś i Ukrainę i ładuje wszystko w broń atomowa & czołgi & broń rakietowa (jak zrobisz bazę na marsie to masz do wszystkiego + 100 %, ale potrzeba do niej aż 200 tech pointów dla każdego działu, a zwykle jest po 10 )
Re: Gry Paradoksu - Feliks Spirkin - 17.07.2014 Mam małe doświadczenie w tego typu grach. :wink: :wink::wink: Jedyna strategia, którą ubóstwiam to seria Civilization. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Re: Gry Paradoksu - Konstanty Jerzy Michalski - 17.07.2014 Cytat:Mam małe doświadczenie w tego typu grach. :wink: :wink::wink: Jedyna strategia, którą ubóstwiam to seria Civilization. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Polslka po dodatku rulez. Tym darmowym ustrojem rozwalili całą grę. ![]()
Re: Gry Paradoksu - Kristian Arped - 17.07.2014 Cytat:BTW Jak osiągnąłeś takie państwo Piktów? Ja mam takiego skilla że zawsze barbarzyńcy mnie najadą.[align=center:2uvhv3jo] [/align:2uvhv3jo]Mnie też najechali, ale armia najemnicza 15k mocno. XD A co do supremacji, to kiedyś grałem nałogowo, więc jestem chętny. Re: Gry Paradoksu - Feliks Spirkin - 17.07.2014 No to jak ktoś zrobi grę w supremacji, to niech da znać.
Odp: Gry Paradoksu - Feliks Spirkin - 25.07.2014 Gram sobie w Darkest Hour i trochę nie ogarniam. Zdecydowałem się podbić Jugosławię i zobaczymy co z tego będzie. Jeśli ktoś jest ogarnięty w tę grę, to niech mi wytłumaczy jakieś żelazne podstawy. ![]()
Odp: Gry Paradoksu - Konstanty Jerzy Michalski - 25.07.2014 Feliks, pogramy sobie później na multi. ![]() Tak, wytłumaczę, podaj na pw jaki masz nick na steamie. PS Umiem grać, potrafię wygrać III Rzeszą w scenariuszu '45.
Odp: Gry Paradoksu - Kristian Arped - 09.03.2015 ![]() Miał to ktoś z was też? xD Odp: Gry Paradoksu - Konstanty Jerzy Michalski - 09.03.2015 Ta... to jest jeden z najlepszych iventów jakie są. ![]() PS Może pogramy na multi? Odp: Gry Paradoksu - Kristian Arped - 12.04.2015 ![]() Maciej? xD Odp: Gry Paradoksu - Francis Nothing - 12.04.2015 No, ja z pełnych wersji mam tylko EUII i EUIII ze wszystkimi dodatkami... Ale może ktoś byłby rzeczywiście chętny do zagrania na multiplayerze w trójkę? |