![]() |
|
Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Gala Plebiscytu Obywatelskiego (/thread-1388.html) |
Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Maciej Kamiński - 07.08.2014 Gala rozpoczyna się za 10 minut. Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Maciej Kamiński - 07.08.2014 No to zaczynamy. Witam na pierwszej gali z okazji Plebiscytu Obywatelskiego. Ma ona za zadanie podsumować wyniki tego zacnego konkursu. To dzięki głosom obywateli wybrani zostali zwycięzcy w trzech kategoriach: najbardziej angażujący się całym sercem obywatel, najbardziej dynamiczny obywatel oraz wzorowy obywatel. Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Maciej Kamiński - 07.08.2014 Nie przedłużając, przejdźmy do rzeczy. W kategorii nr 1: najbardziej angażujący się całym sercem obywatel nominowani zostali: Andrzej Swarzewski, Maciej Kamiński, Krzysztof Razorblade, i Marcin von Primisz. A zwycięzcą jest... Maciej Kamiński, który otrzymał połowę spośród oddanych głosów! Czy zwycięzca chciałby coś powiedzieć? :przechodzi z jednego końca mównicy na drugą: Cóż... Na pewno miło, że mam tak dobrą opinię wśród obywateli. Zwłaszcza, że zajmuję się czarną robotę. Fajnie jest też dostać dodatkowe 500 bialenów. Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Maciej Kamiński - 07.08.2014 W kategorii nr 2: najbardziej dynamiczny obywatel nominowani zostali: Andrzej Swarzewski, Maciej Kamiński, i Krzysztof Razorblade. A zwycięzcą jest... Maciej Kamiński, który otrzymał większość spośród oddanych głosów! Czy zwycięzca chciałby coś powiedzieć? :przechodzi z jednego końca mównicy na drugą: Hmmmm... Wygrałem w dwóch kategoriach. Czyli z moją reputacją wszystko jest w porządku. Opłaca się naklepywać koło 10 postów dziennie. Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Maciej Kamiński - 07.08.2014 W kategorii nr 2: wzorowy obywatel nominowani zostali: Andrzej Swarzewski, Krzysztof Razorblade, Marcin von Primisz, Konstanty Jerzy Michalski, Feliks Spirkin, i Jerzy Lwie Serce, dziś noszący miano Heinricha Hewreta. A zwycięzcą jest... Feliks Spirkin, który po zaciętej rywalizacji ostatecznie zwyciężył w dogrywce! Zostawiam mównicę zwycięzcy kategorii trzeciej. Śmiało, Feliksie, powiedz, co Ci leży na sercu w tak radosnym momencie. Tymczasem ja udam się do BIW, by przelać zwycięzcom nagrody na konta. Dziękuję serdecznie za uwagę. [move]A teraz już nieoficjalnie - powiedzcie, czy gala na Placu Zielonym nie jest po prostu... żałosna? Po spróbowaniu mogę jasno stwierdzić, że niezbędna jest poprawka do ustawy o PO. Bo to nie dość, że beznadziejne w organizacji, to jeszcze wygląda, jakbym używał kilku kont-klonów (yoynacyjność pełną gębą).[/move] Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Feliks Spirkin - 07.08.2014 Dziękuję wszystkim, którzy zagłosowali na moją skromną osobę. Dzięki temu procederowi czuję się potrzebny w tym kraju oraz czuję, że mam misję, którą muszę pełnić jak najdłużej. Czuję się niezmiernie umotywowany dalszym działaniem, dzięki zwycięstwu w tejże kategorii. Dziękuję! Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - MvP - 07.08.2014 Odpowiadajac na pytanie, tak jest żałosna.
Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Feliks Spirkin - 07.08.2014 Zgadzam się. Co za głupek wymyślił w ogóle ten plebiscyt obywatelski. Odp: Gala Plebiscytu Obywatelskiego - Maciej Kamiński - 07.08.2014 Ej, to ja tu jestem mistrzem autoironii. >
|