![]() |
|
Bienvenido - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html) +---- Wątek: Bienvenido (/thread-1415.html) |
Bienvenido - Juan Pablo Morales - 13.08.2014 Bienvenido! Witam serdecznie, Nazywam się Juan Pablo Morales, pochodzę z Republiki Palmowej, gdzie pełnie funkcję El Presidente. Od kilku dni obserwuję "v-życie" Bialeńczyków, zaszła więc i potrzeba rejestracji na Waszym forum. Przybywam tutaj w celach czysto turystycznych. Chciałem "z bliska" zobaczyć co się dzieje w tym zakątku v-świata. Szczerze napiszę, że nie mam pojęcia jak on wygląda i mam nadzieję, że ta wizyta mi to przybliży. W ramach "zawierania nowych znajomości" chciałbym wręczyć wszystkim napotkanym Bialeńczykom niewielki prezent, jedną sztukę cygaro najwyższej jakości, oczywiście produkcji palmowej(tak te cygara są najlepsze w całym mikroświecie, a nie żadne podróbki skarlandzkie czy inne takie ).![]() Odp: Bienvenido - AndrzejSwarzewski - 13.08.2014 Witamy serdecznie Waszą Ekscelencję! Cieszymy się z wizyty El Presidente. Zachęcam do rozglądania się po forum. W razie jakichkolwiek pytań z chęcią odpowiemy. Miłego pobytu.
Odp: Bienvenido - Juan Pablo Morales - 13.08.2014 No mam nadzieję, że się cieszycie. A tak poważnie to "generujecie" całkiem niezłą aktywność. Interesuje mnie parę działów na forum, ale jak na razie radzę sobie. Nie oznacza to jednak, że nie będę potrzebował pomocy. Zgłoszę się do Bialeńczyków na pewno.
Odp: Bienvenido - MvP - 13.08.2014 Miło mi widzieć El Presidente i podobnie jak nasz Prezydent witam na naszym subkontynencie. Szłużę pomocą i dziękuję za pyszne cygaro.
Odp: Bienvenido - Juan Pablo Morales - 14.08.2014 Cygara dla Was, więc nie ma co dziękować tylko odpalać.
Odp: Bienvenido - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 14.08.2014 Powitać prezydenta ale chyba już się znamy. Jedno cygaro to dość skromnie, lepiej by było po 20 dla każdego obywatela.
Odp: Bienvenido - Maciej Kamiński - 14.08.2014 Witam serdecznie. Prezent jako zadeklarowany abstynent przekażę na cele dobroczynne. Odp: Bienvenido - Ronon Dex - 14.08.2014 (14.08.2014, 10:31:17)Maciej Kamiński link napisał(a): Prezent jako zadeklarowany abstynent przekażę na cele dobroczynne. Czyli "dobroczynnie" wesprze partyjnego kolegę... na co liczę.
Odp: Bienvenido - Hewret von Thorn - 14.08.2014 Good afternoon, How are you El Presidente? Odp: Bienvenido - Feliks Spirkin - 15.08.2014 Buenos Aires! Witam serdecznie w Bialenii.
Odp: Bienvenido - Juan Pablo Morales - 18.08.2014 Przepraszam, ale na "moment" mnie przytkało w realu ![]() No to po kolei: Cytat:Powitać prezydenta ale chyba już się znamy.Jakoś nazwisko seńora nic mi nie mówi. Czyżbym coś przeoczył? ![]() Cytat:Witam serdecznie.A butelką pełną rumu też seńor pogardzi? ![]() Cytat:Czyli "dobroczynnie" wesprze partyjnego kolegę... na co liczę.I się chętny znalazł ![]() Cytat:Good afternoon,Nifersztejn. Ładnie to tak naśmiewać się z obcokrajowców? ![]() Cytat:Buenos Aires!"Buenos aires seńor Siarra", znaczy się seńor Spirkin
Odp: Bienvenido - Maciej Kamiński - 18.08.2014 Cytat:A butelką pełną rumu też seńor pogardzi?Przekażę ją na rzecz kadry naukowej i studenckiej Uniwersytetu Bialeńskiego. Są ludzie bardziej tego potrzebujący aniżeli ja. Odp: Bienvenido - Hewret von Thorn - 18.08.2014 Cytat:Ładnie to tak naśmiewać się z obcokrajowców? Ja się nie naśmiewam, po prostu wolę "spikać" niż "szprechtać". Odp: Bienvenido - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 18.08.2014 (18.08.2014, 14:54:56)Juan Pablo Morales link napisał(a):A może kojarzy pan osobę o imieniu Akrypa? Jeśli mnie pamięć nie myli poznaliśmy się kiedy powszechnei używałem tego nicku.Cytat:Powitać prezydenta ale chyba już się znamy.Jakoś nazwisko seńora nic mi nie mówi. Czyżbym coś przeoczył? Odp: Bienvenido - Juan Pablo Morales - 18.08.2014 Cytat:Przekażę ją na rzecz kadry naukowej i studenckiej Uniwersytetu Bialeńskiego. Są ludzie bardziej tego potrzebujący aniżeli ja.Każdemu się należy Cytat:Ja się nie naśmiewam, po prostu wolę "spikać" niż "szprechtać".A my w języku espaguglanto w La Palmie się posługujemy Czyli jak by to było? Espaguglimy? ![]() Cytat:A może kojarzy pan osobę o imieniu Akrypa? Jeśli mnie pamięć nie myli poznaliśmy się kiedy powszechnei używałem tego nicku.Oczywiście. Jakoś nie skojarzyłem po Tomaszu... Taki żarcik ![]() Odp: Bienvenido - Jarosław Michnik - 18.08.2014 El Presidente kojarzy mi się z Tropico. Jedną z moich ulubionych gier.
Odp: Bienvenido - Maciej Kamiński - 18.08.2014 Cytat:Każdemu się należyNiech ta hojność będzie wynagrodzona. ![]() Cytat:El Presidente kojarzy mi się z Tropico.Jeeeej, kropka przed emotikoną. :respekt: Odp: Bienvenido - Jarosław Michnik - 18.08.2014 Jeżeli prawo tak mówi, to inaczej nie mogę. Ale niedługo to zmienię, proszę się nie martwić.
Odp: Bienvenido - Juan Pablo Morales - 18.08.2014 Cytat:Niech ta hojność będzie wynagrodzonaPrezentów nigdy za wiele ![]() Cytat:El Presidente kojarzy mi się z Tropico.Coś w tym jest, moja również
Odp: Bienvenido - Feliks Spirkin - 19.08.2014 Zachęcam El-Presidente do odwiedzenia Jahołdajewszczyzny. ;D |