Forum Republiki Bialeńskiej
Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html)
+--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html)
+---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html)
+----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej VII Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-59.html)
+----- Wątek: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. (/thread-1425.html)

Strony: 1 2

Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - MvP - 14.08.2014

Zgłaszamy do wtorkowego wieczoru, zezwalam na wypowiedzi nie poslów.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Maciej Kamiński - 18.08.2014

Zgłaszam listę wyborczą BPD:
1. Maciej Kamiński,
2. Krzysztof Razorblade,
3. Heinrich Hewret.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 18.08.2014

FOR nie startuje więc trzeba samemu.
Zgłaszam jednoosobowy komitet MK (Mniejszości Kucykowej).
1. Tomasz Rabotowicz.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Maciej Kamiński - 19.08.2014

Jedna Bialenia w ogóle startuje?

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - MvP - 19.08.2014

Helołł przypominam kto jest prezesem jednej Bialenii! Ale może masz racje bo wieczorem jeszcze zapomne i będzie klops.

Lista wyborcza Koimitet Wyborczy Jedna Bialenia:
1. Konstanty Jerzy Michalski
2. Kristian Iversen
3. Jarosław Michnik

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Maciej Kamiński - 19.08.2014

(19.08.2014, 13:09:20)MvP link napisał(a): Helołł przypominam kto jest prezesem jednej Bialenii! Ale może masz racje bo wieczorem jeszcze zapomne i będzie klops.
To tylko takie wspominki. To samo pytanie padło kiedyś, gdy ND ostatniego dnia nie było jeszcze zgłoszone.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Feliks Spirkin - 19.08.2014

(18.08.2014, 21:46:42)Tomasz Rabotowicz link napisał(a): FOR nie startuje więc trzeba samemu.
Zgłaszam jednoosobowy komitet MK (Mniejszości Kucykowej).
1. Tomasz Rabotowicz.
Zechciałbym dołączyć do komitetu.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 19.08.2014

Lista wyborcza Коммунистический Cоюз Пони (Komsompon):
1. Tomasz Rabotowicz
2. Hyacinthe Molière

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - MvP - 19.08.2014

Zamykam zgłaszenie list, zgłosiły się trzy komitety, w kolejności zgłoszeń:
I. Komitet Wyborczy Bialeńska Partia Demokratyczna:
1. Maciej Kamiński,
2. Krzysztof Razorblade,
3. Heinrich Hewret.

II.Koimitet Wyborczy Jedna Bialenia:
2. Kristian Iversen
3. Jarosław Michnik

III.Komitet Wyborczy Коммунистический Cоюз Пони (Komsompon):
1. Tomasz Rabotowicz
2. Hyacinthe Molière

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Guliano Montini - 21.08.2014

Ja, obywatel Guliano Montini nie zostałem poinformowany o zgłaszaniu komitetów. To niedorzeczność! Każdy obywatel powinien zostać powiadomiony! Jako iż to nie zostało uczynione, mam prawo do zgłoszenia kandydata na posła!

Zgłaszam kandydata niezależnego -
Guliano Montini

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Feliks Spirkin - 21.08.2014

Popieram kandydaturę Montiniego. Wink

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - AndrzejSwarzewski - 21.08.2014

Również popieram. Uważam, że na podstawie precedensu dopuszczenia Komsomponu pomimo zgłoszenia dwie minuty po czasie, przyjęta powinna zostać także kandydatura Jego Ekscelencji Guliano Montiniego.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Ronon Dex - 21.08.2014

Nie mam nic przeciwko dopisaniu kandydata na posła po czasie - ale zarzut niepoinfprmowania jest trochę absurdalny... informacją jest przecież pierwszy post tematu.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Guliano Montini - 21.08.2014

Trzeba wysyłać wiadomości. Wtedy każdy zobaczy!

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Konstanty Jerzy Michalski - 21.08.2014

Popieram kandydature JE Montiniego. Smile

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Maciej Kamiński - 21.08.2014

Jestem przeciw przyjęciu tej kandydatury (właściwie, dlaczego w ogóle nad tym głosujemy?). Bez przesady, byłeś ostatnio aktywny 18 sierpnia, okazja do zgłoszenia się była.

To jest brak demokracji! Nie zostałem powiadomiony.

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - Maciej Kamiński - 21.08.2014

Nie mamy obowiązku powiadamiania. Wink

A powinniście. Niech każdy obywatel się o tym dowiaduje. To niedorzeczność!

Odp: Zgłaszanie Komitetów i kandydatów na posłów. - MvP - 21.08.2014

No cóz, po prim Kosmopon zgłosił się o czasie, gdyż czas określiłem jako "wtorek wieczorem", a godzina 21:39 się do tego jak najb zalicza. Po secondo decyduję się dopuścić warunkowo pana Montiniego do startu w wyborach z zastrzeżeniem że jak jeszcze raz powtórzy że nie został poinformowany to mnie coś trafi i go skreślę. Wink

Zatem mamy:
I. Komitet Wyborczy Bialeńska Partia Demokratyczna:
1. Maciej Kamiński,
2. Krzysztof Razorblade,
3. Heinrich Hewret.

II.Koimitet Wyborczy Jedna Bialenia:
2. Kristian Iversen
3. Jarosław Michnik

III.Komitet Wyborczy Коммунистический Cоюз Пони (Komsompon):
1. Tomasz Rabotowicz
2. Hyacinthe Molière