![]() |
|
Witam - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html) +---- Wątek: Witam (/thread-1464.html) |
Witam - Jurij Bołodin - 22.08.2014 Dobrze wiecie że Chruszczenko=Grutin i nie będę tego ukrywać. Uśmierciłem postać Grutina ponieważ znudziła mnie już postać dyktatora. Teraz jestem a'la Wiktor Juszczenko. Witam Was i pragnę poinformować, że miesiąc wrzesień w Brodrii będzie "Miesiącem Republiki Bialeńskiej". Założyłem nowe konto po konsultacjach z tutejszą administracją. Nie chcę zaczynać wjen, kłótni itp. Grutin nie żyje i koniec! Odp: Witam - Guliano Montini - 22.08.2014 Matko Bosko! Grutin, kiedy ty dasz nam spokój? Ta cała błazenada nie ma sensu, odpuść sobie. I tak jesteś stracony na scenie politycznej... Odp: Witam - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 No to taka linia czasu co robił Grutin. Antalgia i Lanchalt > Nordia > Rotria > Brodria > Koburgia > Brodria Robert Viron > ? > Klemens Krasiński > Władimir Grutin > Karol Wilhelm > Wiktor Chruszczenko Odp: Witam - Jurij Bołodin - 22.08.2014 (22.08.2014, 08:28:09)Guliano Montini link napisał(a): Matko Bosko! Grutin, kiedy ty dasz nam spokój? Ta cała błazenada nie ma sensu, odpuść sobie. I tak jesteś stracony na scenie politycznej...I kto to mówi? Zdrajca Kościoła! Na stos z takimi jak Wy! I Pan śmie wzywać Matkę Boską? Niech żyje bezczelność! Odp: Witam - AndrzejSwarzewski - 22.08.2014 Witaj! ![]() Cieszę się, że Cię tu widzę!
Odp: Witam - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 (22.08.2014, 10:00:51)Wiktor Chruszczenko link napisał(a): [quote author=Guliano Montini link=topic=1540.msg14866#msg14866 date=1408688889]I kto to mówi? Zdrajca Kościoła! Na stos z takimi jak Wy! I Pan śmie wzywać Matkę Boską? Niech żyje bezczelność! [/quote] Takie zachowanie raczej nie poprawi pana opinii. A powinieneś na nią ciężko pracować by mieć jakiekolwiek szanse na zdobycie zaufania. Odp: Witam - MvP - 22.08.2014 Witamy premiera, podobno znów bratniego narodu.
Odp: Witam - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 (22.08.2014, 10:00:51)Wiktor Chruszczenko link napisał(a): [quote author=Guliano Montini link=topic=1540.msg14866#msg14866 date=1408688889]I kto to mówi? Zdrajca Kościoła! Na stos z takimi jak Wy! I Pan śmie wzywać Matkę Boską? Niech żyje bezczelność! [/quote] To Rotria jest zdrajcami kościoła. My mamy kościół narodowy, jest ok. No i ciekawe, z tym stosem. My jesteśmy miłościwi i dopuściliśmy pana do tego forum. Pan przecież nie żyje. Odp: Witam - Maciej Kamiński - 22.08.2014 Idź być Grutinem gdzie indziej. Zgodnie z wyrokiem NT: http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?topic=1477.msg14268#msg14268 nie masz prawa wrócić tu pod żadną inną postacią, chyba, że przyznasz się do sfingowania śmierci. Czekam do wieczora na taki wniosek, potem do Sądu idzie akt oskarżenia, co w przypadku oczywistej winy doprowadzi do permbana. Konsultacje z administracją nie są dla mnie wytłumaczeniem. Odp: Witam - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 ![]() *Policjant Tomasz Rabotowicz kierując się dobrem narodowym i będąc zniesmaczonym obrażaniem i grożeniem śmierciom obywatelom Bialeńskich przesz pana Wikotra spałował go 2 krotnie żeby pamiętał iż zabawa w Wiktora Juszczenko ma konsekwencje.* Odp: Witam - Jarosław Michnik - 22.08.2014 Leszku Hellerze, wyjdź. Brodria to śmieszne multi państwo i nie powinniśmy mieć żadnej zażyłości, a ty powinieneś siedzieć w pierdlu. Odp: Witam - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 (22.08.2014, 11:41:37)Jarosław Michnik link napisał(a): Leszku Hellerze, wyjdź. Brodria to śmieszne multi państwo i nie powinniśmy mieć żadnej zażyłości, a ty powinieneś siedzieć w pierdlu. On już nie żyje, zresztą, zaraz złożymy pozew o permbana.
Odp: Witam - AndrzejSwarzewski - 22.08.2014 Jak traktujecie gości? Towarzysz Chruszczenko jest tutaj gościem i dajcie mu spokój. Odp: Witam - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 (22.08.2014, 13:13:28)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Jak traktujecie gości? Towarzysz Chruszczenko jest tutaj gościem i dajcie mu spokój.Ja tylko respektowałem prawo a Towarzysza sam ciepło witam po za tym co tu dużo mówić lubię pałować ludzi. ^^ Jeszcze raz witam Chruszczenke. Odp: Witam - Maciej Kamiński - 22.08.2014 (22.08.2014, 13:13:28)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Jak traktujecie gości? Towarzysz Chruszczenko jest tutaj gościem i dajcie mu spokój.Nie ma mowy. Prawo jest święte. Prawo jest wszystkim. Prawo jest absolutne. Grutin jest martwy. Nie ma przyzwolenia od Najwyższego Trybunału na zakładanie nowych kont przez zmarłych. I kropka. Kim by ta osoba nie była, dostanie permbana. Żeby ukrócić te zapędy na przyszłość, będzie to permban na IP. A ponieważ bramki proxy są zablokowane, to skutecznie uniemożliwi kloning. No chyba, że Grutin przyzna się do sfingowania własnej śmierci (bądź ogłosi wskrzeszenie). Jak to zepsuje nam stosunki z Brodrią (moje zdanie na ich temat już chyba wiele razy wyraziłem), to zwolennicy kontaktów z tym państwem będą mogli wieszać na mnie psy, ale mam obowiązek robić to co robię. Odp: Witam - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 (22.08.2014, 13:13:28)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Jak traktujecie gości? Towarzysz Chruszczenko jest tutaj gościem i dajcie mu spokój. Prawo jest święte, a jego respektowanie jest błogosławieństwem. Odp: Witam - Ronon Dex - 22.08.2014 (22.08.2014, 13:13:28)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Jak traktujecie gości? Towarzysz Chruszczenko jest tutaj gościem i dajcie mu spokój.Takim trochę wprowadzonym kuchennymi drzwiami i przy sporym oporze sporej części mieszkańców... radziłbym to pamiętać. (22.08.2014, 10:02:15)MvP link napisał(a): ...podobno znów bratniego narodu.W sumie masz trochę racji... przyjaciół się wybiera, a brata się "dostaje" - bez możliwości reklamacji. > ![]() (22.08.2014, 14:23:39)Maciej Kamiński link napisał(a): ...ale mam obowiązek robić to co robię.Armia "stoi murem" za Policją w tym przypadku - to jest państwo prawa i ma tak pozostać. Odp: Witam - Maciej Kamiński - 22.08.2014 Czas minął. Zegar śmierci sięga po kosę, akt oskarżenia wyrusza do Sądu. Odp: Witam - Antonina Haubicka - 25.08.2014 Spóźniłam się z powitaniem, a tak bardzo lubię kontrowersyjne postacie w v-świecie. |