![]() |
|
Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej VII Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-59.html) +----- Wątek: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska (/thread-1465.html) Strony:
1
2
|
Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 Cytat:TRAKTAT Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 Uważam iż ambasador Republiki Palmowej powinien mieć obowiązek przestrzegania pisowni języka polskiego (kropeczki). Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - AndrzejSwarzewski - 22.08.2014 Popieram traktat. Republika Palmowa to kraj prezentujący wysoki poziom, warto zawiązać z takim krajem współpracę.
Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - MvP - 22.08.2014 Musiałeś to teraz zgłosić, w tej kadencji? W zaiązku ze kwestia jest raczej oczywista a kadencja za chwile kończy nadzwyczajnie skracam debatę, głosujemy do niedzieli ale licze ze wczesniej skończycie. ZA Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - AndrzejSwarzewski - 22.08.2014 ZA. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 Za. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 ZA Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Maciej Kamiński - 22.08.2014 ZA. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 Jest już wystarczająca większość, można zamknąć głosowanie.
Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Maciej Kamiński - 22.08.2014 Bez przesady, czas na głosowania mamy do zakończenia wyborów (niedziela 22:00 lub po oddaniu wszystkich głosów). Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Guliano Montini - 22.08.2014 Za! Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Maciej Kamiński - 22.08.2014 (22.08.2014, 11:45:38)Guliano Montini link napisał(a): Za!Straż Marszałkowska, proszę go stąd wyprowadzić. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 Policjant Tomasz Rabotowicz na polecenie szefa policji wyprowadza Guliano Montiniego ale ponieważ go lubi postanawia nie używać swojej pałki. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - MvP - 22.08.2014 Upomnienie dla posła Tomasza Rabotowicza i pana Montiniego za naruszenie porządku obrad i złamanie regulaminu parlamentu. Każe przy tym kandydata Montiniego grzywną w wysokości 100św. (niechcem ale muszem), a posłowi Rabotowiczowi pragnie przypomnieć poprawkę do regulaminu parmalmentu z 27 marca Cytat:o zmianie Regulaminu ParlamentuI poinformować że następne naruszenie będzie surowo karane. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 (22.08.2014, 12:12:11)MvP link napisał(a): Upomnienie dla posła Tomasza Rabotowicza i pana Montiniego za naruszenie porządku obrad i złamanie regulaminu parlamentu.Chciałbym zauważyć iż nie karałem posła a tylko wyprowadziłem obywatela który zakłócał porządek obrad. Po za tym nie ukarałem nikogo lecz go wyprowadziłem. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Kristian Arped - 22.08.2014 Za. Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - MvP - 22.08.2014 (22.08.2014, 12:15:19)Tomasz Rabotowicz link napisał(a): [quote author=MvP link=topic=1541.msg14904#msg14904 date=1408702331]Chciałbym zauważyć iż nie karałem posła a tylko wyprowadziłem obywatela który zakłócał porządek obrad. Po za tym nie ukarałem nikogo lecz go wyprowadziłem. [/quote] A czy wyprowadzenie na siłę z budynku w demokratycznym kraju dokonane bez wyraźnego polecenia jedynej siły decyzyjnej w tym budynku nie jest przypadkiem ukaraniem i to samowolnym? Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 (22.08.2014, 12:19:50)MvP link napisał(a): [quote author=Tomasz Rabotowicz link=topic=1541.msg14905#msg14905 date=1408702519]Chciałbym zauważyć iż nie karałem posła a tylko wyprowadziłem obywatela który zakłócał porządek obrad. Po za tym nie ukarałem nikogo lecz go wyprowadziłem. [/quote] A czy wyprowadzenie na siłę z budynku w demokratycznym kraju dokonane bez wyraźnego polecenia jedynej siły decyzyjnej w tym budynku nie jest przypadkiem ukaraniem i to samowolnym? [/quote] Ale to nie było siłowe wyprowadzenie lecz miły policjant wskazał obywatelowi który pomylił budynki drogę do domu. ^^ Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - MvP - 22.08.2014 (22.08.2014, 12:23:37)Tomasz Rabotowicz link napisał(a): [quote author=MvP link=topic=1541.msg14908#msg14908 date=1408702790]Chciałbym zauważyć iż nie karałem posła a tylko wyprowadziłem obywatela który zakłócał porządek obrad. Po za tym nie ukarałem nikogo lecz go wyprowadziłem. [/quote] A czy wyprowadzenie na siłę z budynku w demokratycznym kraju dokonane bez wyraźnego polecenia jedynej siły decyzyjnej w tym budynku nie jest przypadkiem ukaraniem i to samowolnym? [/quote] Ale to nie było siłowe wyprowadzenie lecz miły policjant wskazał obywatelowi który pomylił budynki drogę do domu. ^^ [/quote] A ja tylko miło wskazałem, miłemu policjantowi regulamin parlamentu i wszyscy jesteśmy hepi. ^^ Prawda? Odp: Traktat Republika Palmowa-Republika Bialeńska - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 (22.08.2014, 12:27:48)MvP link napisał(a): [quote author=Tomasz Rabotowicz link=topic=1541.msg14909#msg14909 date=1408703017]Chciałbym zauważyć iż nie karałem posła a tylko wyprowadziłem obywatela który zakłócał porządek obrad. Po za tym nie ukarałem nikogo lecz go wyprowadziłem. [/quote] A czy wyprowadzenie na siłę z budynku w demokratycznym kraju dokonane bez wyraźnego polecenia jedynej siły decyzyjnej w tym budynku nie jest przypadkiem ukaraniem i to samowolnym? [/quote] Ale to nie było siłowe wyprowadzenie lecz miły policjant wskazał obywatelowi który pomylił budynki drogę do domu. ^^ [/quote] A ja tylko miło wskazałem, miłemu policjantowi regulamin parlamentu i wszyscy jesteśmy hepi. ^^ Prawda? [/quote] Oczywiście lecz myślę, że to Montini powinien się użalać na policjant jakby coś mu się stało a wtedy marszełek interweniować już bardziej prawo łamałem przy pałowaniu nowego Grutina.
|