Forum Republiki Bialeńskiej
Do widzenia. - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Do widzenia. (/thread-1476.html)

Do widzenia. - Konstanty Jerzy Michalski - 23.08.2014

Nie lubię pisać długich pożegnań - w związku z tym że kuce stają na swoim i nie chcą pójść na kompromis. Odchodzę. Może po jakimś czasie - gdy ochłonę, wrócę. Może tydzień, może miesiąc.

/-/ KJM

Odp: Do widzenia. - Guliano Montini - 23.08.2014

Widząc porażkę Bialenii, ja również udaje się na emigracje.

Odp: Do widzenia. - Feliks Spirkin - 23.08.2014

Przecież napisałem w parlamencie, że zgadzam się na wszystkie ustępstwa prócz wyspy na Anatolii. :Smile

Odp: Do widzenia. - Ronon Dex - 23.08.2014

W zasadzie mam podobne zdanie do Konstantego i Gulianiego - tyle, że prowadziłem tutaj zbyt dużo spraw by po prostu się wylogować - nie chcę zostawiać po sobie "śmietnika" nawet gdy zostawiam to takiej "kucolandii".

Będę miał wolną chwilę to zakończę swoje działalności - pozamykam co trzeba pozamykać i wtedy odpłynę w tego kraju (muszę statki kupić, bo te, którymi zarządzam są państwowe) w kierunku nieznanym... bo na razie koncepcji na osiedlenie się nie mam.

Odp: Do widzenia. - Konstanty Jerzy Michalski - 23.08.2014

Chyba czas zrewidować poglądy...

Odp: Do widzenia. - Ronon Dex - 23.08.2014

(23.08.2014, 12:28:38)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): Chyba czas zrewidować poglądy...

Moje są takie same od początku. W Bialenię jako poważną mikronację zamierzam się bawić, a Bielenię jako krainę bajek dla 6-latków nie zamierzam. Od tego czy emigruję czy nie zależy jaki kierunek w RB ostatecznie zwycięży. Stwierdziłem to już jakiś czas temu (gdy wynik był nieznany) i zdania nie zmieniam.

Kto mówi że taką mikronacją się stanie...  bez nas Bialenia niestety upadnie.

Odp: Do widzenia. - Maciej Kamiński - 23.08.2014

Immanuel, Ty akurat byś i tak tu wrócił. Wink Już raz wróciłeś.

Odp: Do widzenia. - AndrzejSwarzewski - 23.08.2014

Immanuelu, Ty też nie rób scen. Jesteś twarzą tego kraju na całą zagranicę, kto będzie prowadził politykę zagraniczną, jak Ciebie nie będzie? Smile Uspokój się i wtedy się spokojnie dogadamy. Smile

Odp: Do widzenia. - Maciej Kamiński - 23.08.2014

Jak to kto, Ty, Andrzej. Wink

(23.08.2014, 12:50:45)Maciej Kamiński link napisał(a): Jak to kto, Ty, Andrzej. Wink
Zajmowanie się równocześnie polityką wewnętrzną (kuce i te sprawy) i zagraniczną (Sarmacja, spiski kościelne i te sprawy) stanowi poważne zagrożenie dla zdrowia psychicznego. Big Grin

(23.08.2014, 13:01:03)AndrzejSwarzewski link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=1552.msg15060#msg15060 date=1408791045]
Jak to kto, Ty, Andrzej. Wink
Zajmowanie się równocześnie polityką wewnętrzną (kuce i te sprawy) i zagraniczną (Sarmacja, spiski kościelne i te sprawy) stanowi poważne zagrożenie dla zdrowia psychicznego. Big Grin
[/quote]
Potwierdza. Wink

Także, Immanuelu, nie zostawiaj mnie z tym wszystkim. Przecież jesteś jednym z najaktywniejszych obywateli i pomimo, że w niektórych sprawach (Brodria, Micronatti) się nie zgadzamy, to lepszego MSZ od Ciebie nie będziemy mieli przez długi czas. Wink

Odp: Do widzenia. - Antonina Haubicka - 25.08.2014

Nie ma mnie 3 dni, a tu jakieś pożegnania, harmider , nieporozumienia.
oj, oj ..