![]() |
|
Narodowe Muzeum Bialeńskie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Kawiarnia Artystyczna "Kulturalna" (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-78.html) +--- Wątek: Narodowe Muzeum Bialeńskie (/thread-155.html) |
Narodowe Muzeum Bialeńskie - Boczek IV - 30.12.2013 Witam w NMB. Tutaj umieszczać będziemy eksponaty związane z historią naszego narodu. 1. Oto najstarsze ślady obecności człowieka na naszych ziemiach: 2. Dzieło wybitnego renesansowego artysty Boczkarnusa da Bonci: Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - AndrzejSwarzewski - 30.12.2013 Pomysł interesujący, jednakże myślę, że lepiej byłoby jakby zostało to wykonane poza forum. No i zostało stworzone przez grupę osób, ew. później można by dodawać. Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - Boczek IV - 30.12.2013 Cytat:Pomysł interesujący, jednakże myślę, że lepiej byłoby jakby zostało to wykonane poza forum. Chodziło mi raczej o to, aby wrzucać tu takie "eksponaty" i by to mógł zrobić każdy. Najlepsze można wysłać poza forum na portal ![]() .
Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - AndrzejSwarzewski - 30.12.2013 Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"]Pomysł interesujący, jednakże myślę, że lepiej byłoby jakby zostało to wykonane poza forum. Chodziło mi raczej o to, aby wrzucać tu takie "eksponaty" i by to mógł zrobić każdy. Najlepsze można wysłać poza forum na portal ![]() .[/quote]No, ale te eksponaty to raczej nie ze świata realnego? ;-) Poza tym, o jakim portalu mówisz? O naszym Wordpressie chyba nie?
Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - Boczek IV - 30.12.2013 Cytat:[quote author="Boczek IV"][quote author="AndrzejSwarzewski"]Pomysł interesujący, jednakże myślę, że lepiej byłoby jakby zostało to wykonane poza forum. Chodziło mi raczej o to, aby wrzucać tu takie "eksponaty" i by to mógł zrobić każdy. Najlepsze można wysłać poza forum na portal ![]() .[/quote]No, ale te eksponaty to raczej nie ze świata realnego? ;-) Poza tym, o jakim portalu mówisz? O naszym Wordpressie chyba nie? [/quote]Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego. Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - AndrzejSwarzewski - 30.12.2013 Cytat:Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.Tak, to wordpress. Oczywiście mógłbyś tam opisywać historię naszego kraju, a także sztukę. To byłaby bardzo ciekawa inicjatywa, godna nagrodzenia w tytule szlacheckim przy przyszłych nadaniach.
Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - Boczek IV - 30.12.2013 Cytat:[quote author="Boczek IV"]Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.Tak, to wordpress. Oczywiście mógłbyś tam opisywać historię naszego kraju, a także sztukę. To byłaby bardzo ciekawa inicjatywa, godna nagrodzenia w tytule szlacheckim przy przyszłych nadaniach. [/quote]Bardzo chętnie, coś tam mogę skrobnąć. ![]() Chociaż ja bym zaczął to trochę inaczej, dostosuje się do nasze prahistorii ![]() .
Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - Konstanty Jerzy Michalski - 15.07.2014 Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"][quote author="Boczek IV"]Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.Tak, to wordpress. Oczywiście mógłbyś tam opisywać historię naszego kraju, a także sztukę. To byłaby bardzo ciekawa inicjatywa, godna nagrodzenia w tytule szlacheckim przy przyszłych nadaniach. [/quote]Bardzo chętnie, coś tam mogę skrobnąć. ![]() Chociaż ja bym zaczął to trochę inaczej, dostosuje się do nasze prahistorii ![]() .[/quote]Dużo to ty Boczek skrobnąłeś. Co do tego Muzeum Narodowego, wole aby były pracę naszych rodowitych grafików z lat 2013 i więcej. Re: Narodowe Muzeum Bialeńskie - Maciej Kamiński - 15.07.2014 Cytat:[quote author="Boczek IV"][quote author="AndrzejSwarzewski"][quote author="Boczek IV"]Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.Tak, to wordpress. Oczywiście mógłbyś tam opisywać historię naszego kraju, a także sztukę. To byłaby bardzo ciekawa inicjatywa, godna nagrodzenia w tytule szlacheckim przy przyszłych nadaniach. [/quote]Bardzo chętnie, coś tam mogę skrobnąć. ![]() Chociaż ja bym zaczął to trochę inaczej, dostosuje się do nasze prahistorii ![]() .[/quote]Dużo to ty Boczek skrobnąłeś. Co do tego Muzeum Narodowego, wole aby były pracę naszych rodowitych grafików z lat 2013 i więcej.[/quote] Ale to, co Boczek tu dał, to były "prace" rodowitych grafików. :wink: :wink::wink: |