Forum Republiki Bialeńskiej
Petycja o powrót - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Petycja o powrót (/thread-1631.html)

Petycja o powrót - Maciej Kamiński - 27.09.2014

Do
hrabia Jan Kazimierz Lew Sapieha

My, niżej podpisani prosimy o powrót do Ojczyzny i pomoc w dalszym rozwoju kraju. Wszyscy doceniamy niezwykle ważną rolę, jaką odegrał hrabia w procesie budowy i rozwoju Republiki Bialeńskiej. Bardzo nam hrabiego brakuje, zwłaszcza w sferze biznesu, gdzie hrabia świetnie sobie radził. Również rozwój sportu oraz Wolnogradu bez hrabiego ciężkiej pracy został znacząco spowolniony.
Wobec tego prosimy o powrót do Ojczyzny i pomoc w dalszej budowie kraju.

Lista podpisów:
1. (-) Maciej Kamiński

Jak już uzbieramy dosyć podpisów, wyślę to Lwu na maila. A potem pozostaje wierzyć, że to przeczyta. Z zamiarem napisania tego nosiłem się już od dłuższego czasu, ale wysłanie tego przed 1 października mogłoby spowodować na wstępie pewne przykre konsekwencje dawnych działań... Nie wszyscy wiedzą, jakie i o co z nimi chodzi, i niech tak pozostanie.

Odp: Petycja o powrót - Kristian Arped - 27.09.2014

(-) Kristian Iversen, bo teoretycznej opozycji nigdy za mało. Big Grin

Odp: Petycja o powrót - Feliks Spirkin - 27.09.2014

(-) Feliks Spirkin

Odp: Petycja o powrót - Ronon Dex - 27.09.2014

(-) Krzysztof Razorblade.

Odp: Petycja o powrót - Konstanty Jerzy Michalski - 27.09.2014

(-) Konstanty Jerzy Michalski

Odp: Petycja o powrót - MvP - 27.09.2014

(-) Andrzej Swarzewski

Marcin von Primisz

PS: Pan Sapiecha powinien załapać sugestie. Wink

Odp: Petycja o powrót - Ronon Dex - 27.09.2014

Tak "technicznie" zapytam - a macie z nim jakiś kontakt w ogóle?

Odp: Petycja o powrót - Maciej Kamiński - 28.09.2014

(27.09.2014, 22:43:42)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Tak "technicznie" zapytam - a macie z nim jakiś kontakt w ogóle?
Pisałem w poście otwierającym - jedyny kontakt to mail. Niby przyszedł tu z historyków, ale pojęcia nie mam, czy w ogóle ma tam konto, a jeśli tak, to jakie.

(27.09.2014, 22:31:16)MvP link napisał(a): PS: Pan Sapiecha powinien załapać sugestie. Wink
Łatwiej by załapał każdą sugestię, gdyby jego v-nazwisko było poprawnie zapisywane. Wink

Odp: Petycja o powrót - Ronon Dex - 28.09.2014

(28.09.2014, 10:25:21)Maciej Kamiński link napisał(a): Pisałem w poście otwierającym - jedyny kontakt to mail.
Oczywiście, że mail - czytałem ten post... Pod "kontakt" rozumiałem sytuację (ach to skracanie wypowiedzi przy "nadawaniu" z telefonu w pracy...), czy ktoś jest z nim w kontakcie, w sensie czy utrzymuje znajomość, koresponduje itd. Czy tylko znany jest jego mail, którego użył do rejestracji na Forum?

Odp: Petycja o powrót - Maciej Kamiński - 28.09.2014

(28.09.2014, 10:39:27)Krzysztof Razorblade link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=1712.msg16983#msg16983 date=1411892721]
Pisałem w poście otwierającym - jedyny kontakt to mail.
Oczywiście, że mail - czytałem ten post... Pod "kontakt" rozumiałem sytuację (ach to skracanie wypowiedzi przy "nadawaniu" z telefonu w pracy...), czy ktoś jest z nim w kontakcie, w sensie czy utrzymuje znajomość, koresponduje itd. Czy tylko znany jest jego mail, którego użył do rejestracji na Forum?
[/quote]
Niestety, tylko mail. Jego znajomi z reala wynieśli się stąd razem z nim.

Odp: Petycja o powrót - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 29.09.2014

A co tam szkodzi.
(-) Tomasz Rabotowicz

Odp: Petycja o powrót - Maciej Kamiński - 04.10.2014

Czy ktoś jeszcze chce się tu dopisać?

Odp: Petycja o powrót - Jan Kaniewski - 04.10.2014

(-) Jan Kaniewski

Odp: Petycja o powrót - Ronon Dex - 07.10.2014

I co wysłano petycję?

Odp: Petycja o powrót - Maciej Kamiński - 08.10.2014

(07.10.2014, 22:01:29)Krzysztof Razorblade link napisał(a): I co wysłano petycję?
Jeszcze nie, wyślemy w piątek.

Odp: Petycja o powrót - Maciej Kamiński - 10.10.2014

Wysłano.