![]() |
|
Obywatelska debata o Micrze - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Obywatelska debata o Micrze (/thread-1674.html) |
Obywatelska debata o Micrze - Konstanty Jerzy Michalski - 01.10.2014 Jak myślicie, może nalezy zawiązać z Micrą stosunki dyplomatyczne? (Pytanie do Kristiana )
Odp: Obywatelska debata o Micrze - Hewret von Thorn - 01.10.2014 Chciałbym Ci powiedzieć, że po angielsku ONZ to "United Nations" - UN.
Odp: Obywatelska debata o Micrze - Konstanty Jerzy Michalski - 01.10.2014 (01.10.2014, 07:33:39)Hugon Hewret link napisał(a): Chciałbym Ci powiedzieć, że po angielsku ONZ to "United Nations" - UN. O matko, tak to jest jak się słucha hiszpańskich piosenek, piszę sie po angielsku, a ktoś w domu po polsku.
Odp: Obywatelska debata o Micrze - Kristian Arped - 01.10.2014 Pewnie, że można. Pytanie tylko, jak mam tam polecieć? Wszak nie ma jeszcze Bialeńskiej Linii Lotów Kosmicznych. >
Odp: Obywatelska debata o Micrze - Ronon Dex - 01.10.2014 Wrócę z pracy to coś pomyślę... zdaje się, że RAT przy okazji prac dla BAK coś kombinował i ma na ukończeniu "firmowy" statek kosmiczny. Odp: Obywatelska debata o Micrze - Ronon Dex - 01.10.2014 Po sprawdzeniu w RAT (potrzebowałem do tego dostępu do komputera, a nie telefonu) okazuje się, że firma posiada jeden statek kosmiczny (wraz z pokładowym samolotem kosmicznym) tego samego typu co wysłany na Micrę. [attachimg=1] [attachimg=2] Co prawda jest pewien problem związany z rozliczeniem, ale to wyjaśnię w kancelarii BIW - jednak statek jest gotowy do lotu i korzystając ze swoich prywatnych środków (w końcu to moja firma) jestem w stanie zadeklarować "podwózkę" naszego MSZ czyli Kristiana na Micrę... wrócić może razem z Konstantym. Tak więc jeśli chcesz to na Micrę się możesz dostać... Odp: Obywatelska debata o Micrze - Kristian Arped - 01.10.2014 Jeżeli suma 2000 BLN starczy na opłacenie podróży w dwie strony, to chętnie się wybiorę.
Odp: Obywatelska debata o Micrze - Ronon Dex - 01.10.2014 (01.10.2014, 20:22:31)Kristian Iversen link napisał(a): Jeżeli suma 2000 BLN starczy na opłacenie podróży w dwie strony, to chętnie się wybiorę.Nie zamierzam z Ciebie zdzierać... a Ministra Spraw Zagranicznych to nawet nie wypada - powiedzmy 500BLN w zupełności wystarczy. Odp: Obywatelska debata o Micrze - Feliks Spirkin - 01.10.2014 A nie lepiej się po prostu zarejestrować na ich forum? :
Odp: Obywatelska debata o Micrze - Ronon Dex - 01.10.2014 (01.10.2014, 20:28:23)Nabuchodonozor V link napisał(a): A nie lepiej się po prostu zarejestrować na ich forum? :I to pisze gość, który jest zwolennikiem "fabuły"... >![]() Oczywiście, że się zapewne tam Kristian zarejestruje - bo pewnie inaczej nie napisze tam posta, ale "przelot statkiem kosmicznym do sąsiedniego układu planetarnego" jest właśnie elementem fabuły, o którą tak bardzo przecież zabiegasz... tyle, że Kristian po prostu w tej "fabule" stara trzymać się pewnych zasad panujących w RB. PS. Kristian daj znać kiedy lecisz? Jutro start... np. rano? A "dolecisz" kiedy będzie Tobie wygodniej. Odp: Obywatelska debata o Micrze - Kristian Arped - 01.10.2014 Może być jutro rano. Przelew zaraz pójdzie.
Odp: Obywatelska debata o Micrze - Ronon Dex - 01.10.2014 (01.10.2014, 21:50:08)Kristian Iversen link napisał(a): Może być jutro rano. Przelew zaraz pójdzie.OK - zrobiłem korektę Twoich postów - bo lecisz "statkiem firmowym" RAT, a nie BAK. |