Forum Republiki Bialeńskiej
Nadanie folwarku - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html)
+--- Dział: Pałac Prezydencki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-552.html)
+---- Dział: Archiwum Pałacu Prezydenckiego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-558.html)
+---- Wątek: Nadanie folwarku (/thread-172.html)

Nadanie folwarku - AndrzejSwarzewski - 31.12.2013

Postanowienie Prezydenta Republiki Bialeńskiej
o nadaniu folwarku
Art. 1
W uznaniu zasług i w ramach wdzięczności za utworzenie Biuletynu Ustaw nadaję szlachcicowi Maciejowi Kamińskiemu folwark.
Art. 2
Postanowienie wchodzi w życie z chwilą ogłoszenia.

Wobec tego obecny stan posiadań ziemskich wygląda tak:
6 folwarków:
Jan de Kaniewski
5 folwarków:
Maciej Kamiński
Abdullah Aykm
4 folwarki
Jerzy Konstanty Michalski
1 folwark
Elmuk Wikarde
PilotPL
Pel Nander

Re: Nadanie folwarku - Maciej Kamiński - 31.12.2013

Dziękuję - postanowienie to również trafi do Biuletynu.

Re: Nadanie folwarku - AndrzejSwarzewski - 31.12.2013

Cytat:Dziękuję - postanowienie to również trafi do Biuletynu.
Świetnie. Smile SmileSmile Bardzo doceniam tą aktywność i pracowitość u mojego kontrkandydata. xD

Cytat:[quote author="Lehrabia"]Dziękuję - postanowienie to również trafi do Biuletynu.
Świetnie. Smile SmileSmile Bardzo doceniam tą aktywność i pracowitość u mojego kontrkandydata. xD[/quote]
No, rozkręciłęm się i zwariowałem, kopiuję teraz uchwały pozaparlamentarne. :lol: :lol::lol:

Dobrze, pora poskakać.

Re: Nadanie folwarku - AndrzejSwarzewski - 31.12.2013

Cytat:No, rozkręciłęm się i zwariowałem, kopiuję teraz uchwały pozaparlamentarne. :lol: :lol::lol:

Dobrze, pora poskakać.
Takie zwariowanie mi się podoba. Big Grin Big GrinBig Grin
Rzeczywiście, warto skakać, bo nagroda za 1 miejsce taka jak miesięczny budżet Republiki. Big Grin Big GrinBig Grin

Cytat:[quote author="Lehrabia"]No, rozkręciłęm się i zwariowałem, kopiuję teraz uchwały pozaparlamentarne. :lol: :lol::lol:

Dobrze, pora poskakać.
Takie zwariowanie mi się podoba. Big Grin Big GrinBig Grin
Rzeczywiście, warto skakać, bo nagroda za 1 miejsce taka jak miesięczny budżet Republiki. Big Grin Big GrinBig Grin [/quote]
Jeśli nie stanie się nic niespodziewanego, to dostanę nagrodę za drugie nawet wrzucając swoje najgorsze rezultaty.
A właśnie - nagroda z trzeciego miejsca jak rozumiem, przepadnie, jeśli trzecia osoba nie weźmie udziału?

Re: Nadanie folwarku - AndrzejSwarzewski - 01.01.2014

Cytat:Jeśli nie stanie się nic niespodziewanego, to dostanę nagrodę za drugie nawet wrzucając swoje najgorsze rezultaty.
A właśnie - nagroda z trzeciego miejsca jak rozumiem, przepadnie, jeśli trzecia osoba nie weźmie udziału?
Myślę raczej o przedłużenie terminu nieznacznie. Bo szkoda byłoby, jakby nie wszystkie medale zostały rozdane. ;/

Re: Nadanie folwarku - Jan Kaniewski - 01.01.2014

Po wyborach to się da ustalić tutaj możemy się porozumieć. Ale wszystko zależy od wyborów.

Re: Nadanie folwarku - Maciej Kamiński - 01.01.2014

Cytat:Po wyborach to się da ustalić tutaj możemy się porozumieć. Ale wszystko zależy od wyborów.
Na co tu odpowiadasz Janku, bo ja szczerze nie rozumiem? Tutaj wątek o nadaniu, który zszedł na mistrzostwa w skokach, a Ty o porozumieniu po wyborach...

Może po wyborach Janek nada Ci folwark, jeśli skoczysz słabiej od niego. Tongue TongueTongue

Cytat:Może po wyborach Janek nada Ci folwark, jeśli skoczysz słabiej od niego. Tongue TongueTongue
Wtedy będę już baronem. Big Grin Big GrinBig Grin Ale przedłużanie terminu o prawie tydzień (bo minimum do 6 stycznia, jeśli ma być coś po wyborach), chociaż było ich do tej pory jedenaście i nie było zainteresowania - czy to nie obiektywnie za dużo?

Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"]Może po wyborach Janek nada Ci folwark, jeśli skoczysz słabiej od niego. Tongue TongueTongue
Wtedy będę już baronem. Big Grin Big GrinBig Grin Ale przedłużanie terminu o prawie tydzień (bo minimum do 6 stycznia, jeśli ma być coś po wyborach), chociaż było ich do tej pory jedenaście i nie było zainteresowania - czy to nie obiektywnie za dużo?[/quote]
Czy jednak możemy postąpić inaczej? Wstrzymajmy się z decyzją do jutra może.
Tymczasem jeszcze raz, HAPPY NEW YEAR <3 Big Grin Big GrinBig Grin

Cytat:[quote author="Lehrabia"][quote author="AndrzejSwarzewski"]Może po wyborach Janek nada Ci folwark, jeśli skoczysz słabiej od niego. Tongue TongueTongue
Wtedy będę już baronem. Big Grin Big GrinBig Grin Ale przedłużanie terminu o prawie tydzień (bo minimum do 6 stycznia, jeśli ma być coś po wyborach), chociaż było ich do tej pory jedenaście i nie było zainteresowania - czy to nie obiektywnie za dużo?[/quote]
Czy jednak możemy postąpić inaczej? Wstrzymajmy się z decyzją do jutra może.
Tymczasem jeszcze raz, HAPPY NEW YEAR <3 Big Grin Big GrinBig Grin [/quote]
No cóż, to ostatecznie nie ja tu podejmuję decyzję, tak więc mogę jedynie przedstawić swoją opinię. :wink: :wink::wink: A ona brzmi - jeśli 11 dni (w tym cztery z nagrodą) to było za mało, to kolejne 6 lub więcej raczej więcej nie wyciągnie.
I nawzajem. <3 Big Grin Big GrinBig Grin