![]() |
|
ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: ZWIĄZEK BRODRYJSKI (/thread-1802.html) Strony:
1
2
|
ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Jurij Bołodin - 07.11.2014 Ogłaszamy, że z dniem 7 listopada powstał Związek Brodryjski. Niedługo odbędą się wybory parlamentarne i prezydenckie. Nie chcemy, aby Bialeńczycy zabierali nam to co jest nasze. Nie uznajemy rządu na uchodźstwie, a wszystkich prawdziwie patriotycznych Brodryjczyków prosimy o powrót do ojczyzny. [ Antyreklama ] Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Hewret von Thorn - 07.11.2014 Pff... Śmiech na sali. http://brodria.bialenia.net.pl/archiwum Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Kristian Arped - 07.11.2014 Proponuję nie uznawać tego tworu. Brodria powinna odrodzić się bez Chruszczenki, jeżeli nie chce mieć problemu z kloningiem. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Jurij Bołodin - 07.11.2014 Nikt nie mówi, że ja chcę stać na czele państwa. Dlatego prosimy obywateli o powrót do kraju a Bialeńczyków o nieusuwanie linku nowego forum Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Kristian Arped - 07.11.2014 Ale jesteś adminem. Grutin admin znaczy tyle, co państwo klonów. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Hewret von Thorn - 07.11.2014 Bez ustaleniu z władzami Republiki Bialeńskiej nie ma takiej możliwości, aby na forum publikowano adresy do innych mikronacji. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Jurij Bołodin - 07.11.2014 Administratora będą miały także władze federalne. Będzie to prawnie zagwarantowane. Więc żadnych klonów Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Ronon Dex - 07.11.2014 Również stoję na stanowisku, że reprezentacją Brodryjczyków w czasie ich problemów z Forum i miejscem w mikroświecie nie jest żaden Chruszczenko czy inny klon Grutina (zresztą jutro te klony zostaną u nas zlikwidowane, zgodnie z wyrokiem sądu) tylko Rząd Federacji Brodryjskiej na Uchodźstwie, który tymczasowo mieści się w Ambasadzie FB na terenie Republiki Bialeńskiej na czele z Andrzejem Swarzewskim - demokratycznie (jak słyszałem) wybranym Prezydentem FB. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Hewret von Thorn - 07.11.2014 Współczuję obywatelom Federacji Brodryjskiej. Już po raz n-ty tworzenie kolejnego forum i robienie wszystkiego od nowa już dawno zniechęciłoby normalnego człowieka. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Mikołaj Patryk Dostojewski - 07.11.2014 I wielu Brodryjczyków już zniechęciło. Mnie jednak nie ponieważ zbyt długo z Brodrią jestem związany Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Jurij Bołodin - 07.11.2014 Ja zaświadczyć mogę, że nie będę ubiegać się o fotel prezydenta Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Hewret von Thorn - 07.11.2014 Oświadczenie, oświadczeniami. Ale nadal kto posiada funkcję administratora (czyli p. Chruszczenko i/lub p. Aykm) posiada faktyczną władzę nad państwem. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Jurij Bołodin - 07.11.2014 Żadnej władzy administratorskiej. Aykm nie będzie mieć admina. Admina będę mieć tylko ja- jako techniczny i członkowie rządu. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Hewret von Thorn - 07.11.2014 Techniczny, a to z jakiej racji? Przecież Ekscelencja nie ma nawet podstawowej wiedzy informatycznej. )
Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - AndrzejSwarzewski - 07.11.2014 Śmiech na sali. Dosyć nabierania Brodryjczyków, Wiktorze. Zachowaj resztki honoru i daj spokój z tymi Twoimi klonami. Jeśli chcesz- złóż samokrytykę i wystąp do Prezydenta Republiki Bialeńskiej o ułaskawienie, a następnie poprzez swoją pracę i niekontrowersyjne zachowanie udowodnij mi, że zasługujesz na przywrócenie obywatelstwa brodryjskiego. Swoimi działaniami zniechęcisz tylko resztki Brodryjczyków, które jeszcze są gotowe do aktywności i kontynuowania dzieła, które rozpocząłeś. Uznaj Rząd na Uchodźstwie i przestań się kompromitować, jesteśmy jedynymi legalnymi władzami. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Hewret von Thorn - 07.11.2014 He, tym bardziej że dałoby radę uniknąć ciągle pisania postów od nowa. Brodria zawsze stała na silniku MyBB, więc w prosty sposób można by było przenosić tę bazę danych z forum na forum (z uwzględnieniem jednak zmiany adresu cookies w tej bazie) bez utraty ani jednego postu. Cóż, tak to jest jak ktoś bawi się w niby administratora, a nie ma zielonego pojęcia o tym co robi, przykład: Abdullah Aykm. Odp: ZWIĄZEK BRODRYJSKI - Maciej Kamiński - 07.11.2014 Zapamiętamy ten temat jako ostatnią szarżę trollingu Grutina. Zamykamy, za parę dni idzie do kosza. Swoją drogą, przykro jest patrzeć, jak człowiek opuszczony przez wszystkich z powodu swoich działań w dalszym ciągu wali głową w ten sam mur, licząc na jakieś efekty. Odp: Wieści z zagranicy - Hewret von Thorn - 26.12.2014 Nasi kochani wyznawcy Grutina obalili oligarchię Grutina, banując Chruszczenkę i Gałkinę oraz przenoszą się na kolejne forum.
Odp: Odp: Wieści z zagranicy - Feliks Spirkin - 26.12.2014 Czyli Grutin obalił oligarchię Grutina, banując Chruszczenkę i Gałkinę oraz przenosi się na kolejne forum? Odp: Odp: Wieści z zagranicy - Hewret von Thorn - 26.12.2014 Obecnie w Brodrii jest ten Swiatosław, co chciał w Bialenii wprowadzić komunę, Nasz kochany Sabatowski, Abdullah Aykm i jakiś Smirnoff, gdzie nie wiadomo kim jest ten ostatni... |