![]() |
|
Wniosek o zmiane danych osobowych. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Pałac Prezydencki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-552.html) +---- Dział: Archiwum Pałacu Prezydenckiego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-558.html) +---- Wątek: Wniosek o zmiane danych osobowych. (/thread-1856.html) Strony:
1
2
|
Wniosek o zmiane danych osobowych. - MvP - 11.11.2014 Zgodnie z ustawa wnioskuje do Waszej Ekscelecji o wyrazenie zgody na zmiane moich danych osobowych, w postaci imienia z Marcin/Martin uzywanego wymiennie na Maria. Swa prosbe motywuje v-operacja v-zmoany plci i poczuciem w sobie v-kobiety. Licze na pozytywne rozpatrzenie mego wniosku, szczegolnie ze wzgledu na jego czysta formalnosc (brak potrzeby zmainy nicka etc.). Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Jan Kaniewski - 11.11.2014 Zmiany nicka dokonuję, ale nie poskutkuje to zmianą płciowości. Przepraszam, ale naglę dozanłeś "oświecenia" i zostajesz kobietą? Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - MvP - 11.11.2014 (11.11.2014, 09:22:40)Jan Kaniewski link napisał(a): Zmiany nicka dokonuję, ale nie poskutkuje to zmianą płciowości. Przepraszam, ale naglę dozanłeś "oświecenia" i zostajesz kobietą?Jakiej zmiany nicka? XD Ja nie wnosze o zmiane nicka tylko mojego imienia w papierach, nicl zostaje. I tak owszem, nic mi tego nie zakazuje. Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Ronon Dex - 11.11.2014 Dzisiaj 1 kwietnia... czy co? :o Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Jan Kaniewski - 11.11.2014 Właśnie nie wiem Krzysztofie co się dzieje ludzie doznają jakiś "oświecenia" zasypiają np. mężczyznami, a budzą się kobietami, nic już nie jest do nienaruszenia... A dane dotyczące imienia zmienię gdyż warunki formalne są spełnione Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Maciej Kamiński - 11.11.2014 Wat? ;D Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Baltazar Dostojewski - 11.11.2014 Mamy pierwsza (Conchite Wurst) w naszych szeregach obywatelskich. Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - AndrzejSwarzewski - 11.11.2014 ![]() No cóż, przynajmniej jesteśmy postępowi. Nie wiem, gdzie poza Bialenią prezydent zmienił płeć.
Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Maciej Kamiński - 11.11.2014 (11.11.2014, 12:07:44)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Abbot w Brodrii. Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - AndrzejSwarzewski - 11.11.2014 A to nie była jego córka/siostra/whatever? Przynajmniej oficjalnie.
Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Maciej Kamiński - 11.11.2014 (11.11.2014, 12:36:33)AndrzejSwarzewski link napisał(a): A to nie była jego córka/siostra/whatever?Oficjalnie chyba żona, ale wiesz, co myślę o takich praktykach ożywania. Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Kristian Arped - 11.11.2014 To są skutki niespania. Martin idzie spać po 3 w nocy, wstaje o 8. To nie wróży niczego dobrego. Ja bym proponował zaprowadzić na oddział psychiatryczny na okres tygodnia tegoż osobnika, a potem się spytać, czy nadal jest pewny swojej decyzji. Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - MvP - 11.11.2014 (11.11.2014, 12:07:44)AndrzejSwarzewski link napisał(a):BYŁY Prezydent.
Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Baltazar Dostojewski - 11.11.2014 Pamiętamy ze tytułowanie prezydent zostanie ci do końca swojego wirtualnego życia . Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Guliano Montini - 11.11.2014 Ot. Chce Martin zrobić z siebie pajaca. xD Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - MvP - 11.11.2014 (11.11.2014, 14:27:55)Abdullah Aykm link napisał(a): Pamiętamy ze tytułowanie prezydent zostanie ci do końca swojego wirtualnego życia .A z tego sie akurat cieszę, to miło łechta moje ego.
Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Torkan Ingawaar - 11.11.2014 (11.11.2014, 12:07:44)AndrzejSwarzewski link napisał(a): No cóż, przynajmniej jesteśmy postępowi. Paulina Wileńska, kilkukrotna prezydenta Mandragoratu Wandystanu nazywała się dawniej Paweł Ciupak. No i jeszcze Michaś Winnicki vel książę Michał Feliks (mój żon zresztą) jako królowa Baridasu nosił imię Michasia Elżbieta.
Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - AndrzejSwarzewski - 11.11.2014 A, no tak, o Ciupaku zupełnie zapomniałem.
Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - Hewret von Thorn - 11.11.2014 Mario, poślubisz mnie? <3
Odp: Wniosek o zmiane danych osobowych. - MvP - 11.11.2014 O boże, nie wiem co powiedzieć. ;( Jestem taka wzruszona. Tak.
|