![]() |
|
Zawiadomienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Sądownictwo Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-98.html) +---- Dział: Wokanda spraw karnych (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-112.html) +---- Wątek: Zawiadomienie (/thread-1904.html) |
Zawiadomienie - Maciej Kamiński - 17.11.2014 Niniejszym powiadam o możliwości popełnienia przestępstwa przez Abdullaha Aykma poprzez prawdopodobne naruszenie art. 12, p. 4 KCK. W załączniku dowód. (Miało tu być od razu oskarżenie, ale po namyśle - pewna kwestia będzie tu do interpretacji przez Sąd.). Odp: Zawiadomienie - Baltazar Dostojewski - 17.11.2014 Informuje ze poprosiłem o usuniecie Tego konta gdyż chciałem pokazać Hugonowi ze myli sie co do sp wiktora Wszelakie spekulacje odnoszę iz z konta raz i jedyny i poprosiłem o usuniecie tego konta Odp: Zawiadomienie - Hewret von Thorn - 17.11.2014 1. W Bialenii nie praktykujemy usuwania kont. 2. Gdzie niby się mylę odnośnie Wiktora Chruszczenki? Odp: Zawiadomienie - Baltazar Dostojewski - 17.11.2014 Poczekajmy na proces a wszystko ci wyjaśnię na procesie jeśli SN zdecyduje sie na proces nie che zaśmiecać wiecej tego wątku Odp: Zawiadomienie - Alberto Carlos de Médici y Zep - 17.11.2014 Cytat:Niniejszym powiadam o możliwości popełnienia przestępstwa przez Abdullaha Aykma poprzez prawdopodobne naruszenie art. 12, p. 4 KCK. W załączniku dowód. Oskarżenie złożone "na siłę", kompletnie bezcelowo. Nie popadajmy w paranoję! Jeśli sąd zdecydowałby się na proces zgłaszam się na obrońcę A.Aykma. Odp: Zawiadomienie - AndrzejSwarzewski - 17.11.2014 Apeluję o nierozpoczynanie procesu ze względu na zerową szkodliwość społeczną. Abdullah Aykm nie korzystał z drugiego konta, dlatego też nie widzę sensu w szukaniu dziury w całym. Odp: Zawiadomienie - Kristian Arped - 17.11.2014 Każda następna wypowiedź będzie karana grzywną. Cytat:7. Opinia publiczna może dyskutować na temat procesu w odrębnych tematach założonych na "Placu Zielonym". Odp: Zawiadomienie - Kristian Arped - 17.11.2014 Cytat: Odp: Zawiadomienie - Hewret von Thorn - 29.11.2014 Zgłaszam zawiadomienie na tę samą osobę. [attachimg=1] Odp: Zawiadomienie - Kristian Arped - 29.11.2014 Ponownie proszę o akt oskarżenia. Odp: Zawiadomienie - Hewret von Thorn - 29.11.2014 (29.11.2014, 13:06:42)Kristian Iversen link napisał(a): Ponownie proszę o akt oskarżenia. Nie jestem oskarżycielem publicznym, więc ja takiego nie wystosuję. Odp: Zawiadomienie - Baltazar Dostojewski - 29.11.2014 Mam pytanie a dlaczego administracja szpieguje swoich obywateli ?. Odp: Zawiadomienie - Kristian Arped - 29.11.2014 (29.11.2014, 13:07:18)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Nie jestem oskarżycielem publicznym, więc ja takiego nie wystosuję.Ale możesz jako oskarżyciel prywatny, jeżeli wg Ciebie Abdul popełnił przestępstwo. Odp: Zawiadomienie - AndrzejSwarzewski - 29.11.2014 Ja raczej apelowałbym do Policji Krajowej o uznanie tego za wykroczenie i wymierzenie kary pięciu dni pozbawienia wolności pod zarzutem: "d) Złośliwe wprowadzanie w błąd innych osób". Odp: Zawiadomienie - Baltazar Dostojewski - 29.11.2014 JA proponuje dla siebie kare pozbawienia wolność do 2 mies. Odp: Zawiadomienie - Hewret von Thorn - 29.11.2014 Ja proponuję pozbawienie obywatelstwa i wydalenie Abdullaha z RB. To nie pierwszy jego wybryk i mam wrażenie, że działa na rzecz organizacji przestępczej. Odp: Zawiadomienie - Aleksandra Dostojewska - 29.11.2014 Ale to nie jest wykroczenie przeciw RB, więc dlaczego niby pozbywać go obywatelstwa Republiki? Tutaj kroki powinny być podejmowane jedynie przez FB. (rząd na uchodztwie) Odp: Zawiadomienie - Hewret von Thorn - 29.11.2014 Cytat:Mam pytanie a dlaczego administracja szpieguje swoich obywateli ?. Nie szpieguje, zwraca uwagę na osoby podejrzane. Cytat:Ale to nie jest wykroczenie przeciw RB, więc dlaczego niby pozbywać go obywatelstwa Republiki? Czyn dzieje się na terytorium RB. Odp: Zawiadomienie - Maciej Kamiński - 29.11.2014 Administracja może czytać czyjąś pocztę, bo nie wprowadzono w życie pomysłu Immanuela na nienaruszalność korespondencji. Dobra. To całościowy akt oskarżenia walnę, jak tylko skończę przeglądać nieprzeczytane posty. Co rząd FB ma do tego? Odp: Zawiadomienie - Kristian Arped - 29.11.2014 W związku z przedstawieniem aktu oskarżenia, zamykam wątek. |