Forum Republiki Bialeńskiej
Problem ... :( - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Problem ... :( (/thread-2037.html)

Strony: 1 2

Problem ... :( - Hewret von Thorn - 01.12.2014

Mam pewien problem...

Odp: Problem ... :( - MvP - 01.12.2014

Skarżypyta! Poza tym to ja mam problem a nie ty brutalu. ;(

Odp: Problem ... :( - Hewret von Thorn - 01.12.2014

Mam kochankę!

Jestem tolerancyjna!

Odp: Problem ... :( - Ivan von Lichtenstein - 01.12.2014

Ożeńcie się na uroczystości koronacji Adasia.
Potrzebujemy kolejnych von Vincisów!

Odp: Problem ... :( - Maciej Kamiński - 01.12.2014

Więc jednak posłuchałeś mojej rady i dyskusje na ten temat zeszły do sfery prywatnej.

Swoją drogą, nie chciałbym być którymkolwiek z Was realnych, jeżeli ktoś dorwie się do Waszych FB. Wink

(01.12.2014, 21:34:13)Maciej Kamiński link napisał(a): Więc jednak posłuchałeś mojej rady i dyskusje na ten temat zeszły do sfery prywatnej.

Swoją drogą, nie chciałbym być którymkolwiek z Was realnych, jeżeli ktoś dorwie się do Waszych FB. Wink
Oj tam, śmiesznie będzie. xD

Cytat:Swoją drogą, nie chciałbym być którymkolwiek z Was realnych, jeżeli ktoś dorwie się do Waszych FB. Wink

Ja tam się zabezpieczyłem. Tongue

(01.12.2014, 21:36:15)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a):
Cytat:Swoją drogą, nie chciałbym być którymkolwiek z Was realnych, jeżeli ktoś dorwie się do Waszych FB. Wink

Ja tam się zabezpieczyłem. Tongue
To chyba Ivan nie doczeka się drugiego wnuka. Sad

Chyba że adoptowanego. ;D

Odp: Problem ... :( - Ronon Dex - 01.12.2014

(01.12.2014, 21:37:53)Maciej Kamiński link napisał(a): To chyba Ivan nie doczeka się drugiego wnuka. Sad
No to widzę cuda tutaj... Co prawda w czasie operacji zmiany płci da się zrobić z faceta kobietę czyli z Martina Marię, ale dzieci to z tego na pewno nie będzie.  Wink

Odp: Problem ... :( - Aleksandra Dostojewska - 01.12.2014

Pobierzcie się ,v- małżeństwo to super sprawaSmile .
A Ivan doczeka się może prawnuka jeśli Adaś postara się wreszcie o v-dzidziusia dla mnie Big Grin .

Cytat:Co prawda w czasie operacji zmiany płci da się zrobić z faceta kobietę czyli z Martina Marię, ale dzieci to z tego na pewno nie będzie.

Czytając o dzisiejszych technikach pozbawionych moralności, polemizowałbym.

Aleksandra dostaje lajka za kropki.

Odp: Problem ... :( - Alberto Carlos de Médici y Zep - 01.12.2014

Niebezpiecznie blisko jawi się temat z Szpitala Psychiatrycznego. Wink

Cytat:A Ivan doczeka się może prawnuka jeśli Adaś postara się wreszcie o v-dzidziusia dla mnie Big Grin .
Adaś może się postara, ale żona ostatnimi czasy rzadko odwiedza pałac w Frassati.

Dobra, mój problem rozwiązany.
Przeszedł na Ivana. Big Grin

Odp: Problem ... :( - Aleksandra Dostojewska - 01.12.2014

(01.12.2014, 21:45:20)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): Niebezpiecznie blisko jawi się temat z Szpitala Psychiatrycznego. Wink

Cytat:A Ivan doczeka się może prawnuka jeśli Adaś postara się wreszcie o v-dzidziusia dla mnie Big Grin .
Adaś może się postara, ale żona ostatnimi czasy rzadko odwiedza pałac w Frassati.

Adam, nie przeginaj .  Tongue

(01.12.2014, 21:46:35)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Dobra, mój problem rozwiązany.
Przeszedł na Ivana. Big Grin
Czy ja wiem? To nie taki wielki problem. Tylko ty musisz uszanować Marie jako swoją macochę.

Oficjalna część:
Mario von Primisz! Oświadczam ci się, ja Ivan Dymitr von Vincis-Kazakov. Czy zechcesz przyjąć ten pierścień na oznakę wspólnego zwiazku małżeństwiego?
[Obrazek: 519.jpg]

Ivanie Dymitrze von Vincis-Kazakov, ja Maria von Primisz przyjmuje twe oświadczyny i pierścień na oznakę chęci zawarcia z Tobą wspólnego związku małżeńskiego.

Odp: Problem ... :( - Konstanty Jerzy Michalski - 01.12.2014

No to będę mieć matkę, a Adam babcię... do czego to doszło? Big Grin