![]() |
|
Problem ... :( - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Problem ... :( (/thread-2037.html) Strony:
1
2
|
Problem ... :( - Hewret von Thorn - 01.12.2014 Mam pewien problem... Odp: Problem ... :( - MvP - 01.12.2014 Skarżypyta! Poza tym to ja mam problem a nie ty brutalu. ;( Odp: Problem ... :( - Hewret von Thorn - 01.12.2014 Mam kochankę! Odp: Problem ... :( - MvP - 01.12.2014 Jestem tolerancyjna! Odp: Problem ... :( - Ivan von Lichtenstein - 01.12.2014 Ożeńcie się na uroczystości koronacji Adasia. Potrzebujemy kolejnych von Vincisów! Odp: Problem ... :( - Maciej Kamiński - 01.12.2014 Więc jednak posłuchałeś mojej rady i dyskusje na ten temat zeszły do sfery prywatnej. Swoją drogą, nie chciałbym być którymkolwiek z Was realnych, jeżeli ktoś dorwie się do Waszych FB.
Odp: Problem ... :( - MvP - 01.12.2014 (01.12.2014, 21:34:13)Maciej Kamiński link napisał(a): Więc jednak posłuchałeś mojej rady i dyskusje na ten temat zeszły do sfery prywatnej.Oj tam, śmiesznie będzie. xD Odp: Problem ... :( - Hewret von Thorn - 01.12.2014 Cytat:Swoją drogą, nie chciałbym być którymkolwiek z Was realnych, jeżeli ktoś dorwie się do Waszych FB. Ja tam się zabezpieczyłem.
Odp: Problem ... :( - Maciej Kamiński - 01.12.2014 (01.12.2014, 21:36:15)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a):To chyba Ivan nie doczeka się drugiego wnuka.Cytat:Swoją drogą, nie chciałbym być którymkolwiek z Was realnych, jeżeli ktoś dorwie się do Waszych FB.
Odp: Problem ... :( - Ivan von Lichtenstein - 01.12.2014 Chyba że adoptowanego. ;D Odp: Problem ... :( - Ronon Dex - 01.12.2014 (01.12.2014, 21:37:53)Maciej Kamiński link napisał(a): To chyba Ivan nie doczeka się drugiego wnuka.No to widzę cuda tutaj... Co prawda w czasie operacji zmiany płci da się zrobić z faceta kobietę czyli z Martina Marię, ale dzieci to z tego na pewno nie będzie.
Odp: Problem ... :( - Aleksandra Dostojewska - 01.12.2014 Pobierzcie się ,v- małżeństwo to super sprawa .A Ivan doczeka się może prawnuka jeśli Adaś postara się wreszcie o v-dzidziusia dla mnie .
Odp: Problem ... :( - Hewret von Thorn - 01.12.2014 Cytat:Co prawda w czasie operacji zmiany płci da się zrobić z faceta kobietę czyli z Martina Marię, ale dzieci to z tego na pewno nie będzie. Czytając o dzisiejszych technikach pozbawionych moralności, polemizowałbym. Odp: Problem ... :( - Maciej Kamiński - 01.12.2014 Aleksandra dostaje lajka za kropki. Odp: Problem ... :( - Alberto Carlos de Médici y Zep - 01.12.2014 Niebezpiecznie blisko jawi się temat z Szpitala Psychiatrycznego. ![]() Cytat:A Ivan doczeka się może prawnuka jeśli Adaś postara się wreszcie o v-dzidziusia dla mnieAdaś może się postara, ale żona ostatnimi czasy rzadko odwiedza pałac w Frassati. Odp: Problem ... :( - Hewret von Thorn - 01.12.2014 Dobra, mój problem rozwiązany. Przeszedł na Ivana.
Odp: Problem ... :( - Aleksandra Dostojewska - 01.12.2014 (01.12.2014, 21:45:20)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): Niebezpiecznie blisko jawi się temat z Szpitala Psychiatrycznego. Adam, nie przeginaj .
Odp: Problem ... :( - Ivan von Lichtenstein - 01.12.2014 (01.12.2014, 21:46:35)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Dobra, mój problem rozwiązany.Czy ja wiem? To nie taki wielki problem. Tylko ty musisz uszanować Marie jako swoją macochę. Oficjalna część: Mario von Primisz! Oświadczam ci się, ja Ivan Dymitr von Vincis-Kazakov. Czy zechcesz przyjąć ten pierścień na oznakę wspólnego zwiazku małżeństwiego?
Odp: Problem ... :( - MvP - 01.12.2014 Ivanie Dymitrze von Vincis-Kazakov, ja Maria von Primisz przyjmuje twe oświadczyny i pierścień na oznakę chęci zawarcia z Tobą wspólnego związku małżeńskiego. Odp: Problem ... :( - Konstanty Jerzy Michalski - 01.12.2014 No to będę mieć matkę, a Adam babcię... do czego to doszło?
|