![]() |
|
Radio - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Radio (/thread-2079.html) |
Radio - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 04.12.2014 Ciof! Od kiedy wróciłem myślałem nad pewnym pomysłem. Postanowiłem, że założę radio dla Bialenii. Audycje będą najprawdopodobniej na żywo. Będę mówił głównie o naszej wspaniałej i niewyobrażalnie niebieskiej ojczyźnie. Jakby ktoś chciał zawsze mógłby zostać gościem. W przerwach puszczał bym muzykę proponowaną przesz widzów. Mam 2 pytania czy są chętni słuchać mojego ględzenia i jaką nazwę proponujecie dla tego radia? Odp: Radio - Kristian Arped - 04.12.2014 Jam jest chętnym. A co do nazwy, to chyba jak Feliks proponował - Radio Marzec. Odp: Radio - Anastazja Nikołajewna - 04.12.2014 Radio RB skoro radio Deutsch nie wypaliło, to niech ten pomysł w końcu wypali, jestem za b
Odp: Radio - MvP - 04.12.2014 Jam chętna!
Odp: Radio - Feliks Spirkin - 04.12.2014 Jak już mówiłem pomogę.
Odp: Radio - Maciej Kamiński - 04.12.2014 NewsPony 2.0? :o Odp: Radio - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 06.12.2014 Radio udało się uruchomić. Dziś możemy zrobić pierwszą audycję tylko o której godzinie macie czas słuchać swojego prezentera? Jeszcze kilka razy przetestuje i zobaczę jak z muzyką. Od 19 mogę robić audycję napiszcie kiedy wam pasuje. Maciej, jak wydawałem dziwne dźwięki ustami to nic dziwnego, że nie zrozumiałeś.
Odp: Radio - Maciej Kamiński - 06.12.2014 Ja o dowolnej, tylko może wystąpić nagła, niezapowiedziana konieczność odejścia na chwilę od komputera. I tym razem najlepiej krzycz, żeby wszystko było słychać. Odp: Radio - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 06.12.2014 O 20.10 rusza poważna audycja do tej godziny "testujemy". Odp: Radio - MvP - 06.12.2014 A podlinkuj z łaski swej. Odp: Radio - Feliks Spirkin - 06.12.2014 http://www.4stream.pl/site-18726.html Odp: Radio - Ernest von Adriss - 06.12.2014 Posłucham chętnie Odp: Radio - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 29.01.2015 Ciof! Myślałem nad tym by nie odtworzyć radia. Radio tym razem prowadzi bym zupełnie sam i skupił bym się na samej muzyce choć audycje też by były. problem idzie tu jednak o to czy będą chętni. Poprzednim razem nie raz zdarzały się audycje o aktywności 0 a tak to ja się nie bawię. Średnia i tak była koło 2-3 słuchaczy co przy koło 20 obywatelach mnie nie zadowala. Aktywne radio mogłoby się na prawdę według mnie stać dobrą wizytówką RB ale żądam atencji w postaci słuchaczy, inaczej po prostu biorę pomysł i idę z nim gdzie indziej. Nie mam konkretnej liczby chętnych ale chciałbym by słuchaczy było koło 8-12 ale zadowoliło by mnie nawet 6. To jak są chętni? Odp: Radio - AndrzejSwarzewski - 29.01.2015 Cytat:inaczej po prostu biorę pomysł i idę z nim gdzie indziej.To nie lepiej od razu stworzyć jakieś międzynarodowe radio? Byłoby więcej słuchaczy i może też więcej osób chętnych do pomocy Ci w prowadzeniu. Odp: Radio - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 29.01.2015 (29.01.2015, 15:36:47)AndrzejSwarzewski link napisał(a): To nie lepiej od razu stworzyć jakieś międzynarodowe radio? Byłoby więcej słuchaczy i może też więcej osób chętnych do pomocy Ci w prowadzeniu.Nie miałem na myśli innej mikronacji bo niby gdzie mi lepiej będzie. ![]() Ale mogę robić międzynarodowe radio. Omówię to z chętnymi krajami. Możesz mi takie znaleźć.
Odp: Radio - AndrzejSwarzewski - 29.01.2015 Cytat:Nie miałem na myśli innej mikronacji bo niby gdzie mi lepiej będzie.Gdzieś tam pewnie by było. Al Rajn ma ponad 3 razy więcej obywateli, więc mniej więcej tyle razy więcej byłoby słuchaczy. Cytat:Ale mogę robić międzynarodowe radio. Omówię to z chętnymi krajami. Możesz mi takie znaleźć.A kiedy zaczniesz się do mnie odzywać tak normalnie? ^^ Odp: Radio - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 29.01.2015 (29.01.2015, 15:50:19)AndrzejSwarzewski link napisał(a): A kiedy zaczniesz się do mnie odzywać tak normalnie? ^^Jak zaczniesz odpisywać na moje wiadomości pw na forum. ![]() Tam nie możesz mi spamować, że chcę cię obalić jak na gg. Odp: Radio - AndrzejSwarzewski - 29.01.2015 Cytat:Jak zaczniesz odpisywać na moje wiadomości pw na forum.Ja odpowiadam na Twoje, Ty na moje niekoniecznie. Cytat:Tam nie możesz mi spamować, że chcę cię obalić jak na gg.Lól, to jak widzisz egzamin na UB? Przez PW?
Odp: Radio - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 29.01.2015 Jak nie dochodzą to nie odpowiadam. Ja mogę nawet na TS3, mi bez różnicy.
Odp: Radio - MvP - 30.01.2015 Ja jako fanka radia bede słuchała! |