![]() |
|
Mam nadzieję... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Mam nadzieję... (/thread-2156.html) |
Mam nadzieję... - Kazimierz Sabatowski - 11.12.2014 Naprawdę uważacie, że postępujecie słusznie zgłaszając mnie do sądu? Zastanówcie się nad swoimi obywatelami. Mam jednoznaczne dowody na to, że Kuwarow z forum ZB to Adam Aleksander Dostojewski. O co powinienem go oskarżyć? O "ustępu 3, artykułu 12, rozdzialu II KCK: "3. Posługiwanie się więcej niż jedną tożsamością, pod groźbą kary śmierci." A także nielegalne przebywanie na terytorium ZB mimo wydanego dekretu prezydenckiego. Chcecie takiej wojny w sądzie? Odp: Mam nadzieję... - Feliks Spirkin - 11.12.2014 Z tego co mi się wydaję, to nam wszystkim zwisają nasze konta w Związku Brodryjskim.
Odp: Mam nadzieję... - AndrzejSwarzewski - 11.12.2014 Nikt nie neguje, że Dostojewski to Kuwarow. Jednakże nie jest to przestępstwo w świetle prawa bialeńskiego. Odp: Mam nadzieję... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 (11.12.2014, 21:58:33)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): "3. Posługiwanie się więcej niż jedną tożsamością, pod groźbą kary śmierci." Posiadanie kilku tożsamości jest zabronione tylko na terytorium Republiki Bialeńskiej. Muszę powiedzieć, że nie błysnęliście inteligencją. I jakim niby prawem, taki idiota jak Pan piastuje tam stanowisko komendanta tamtejszej pseudopolicji? Odp: Mam nadzieję... - Kazimierz Sabatowski - 11.12.2014 U nas również. Niech Szanowny Pan uważa, bo wniosę o publiczne znieważenie mojej osoby. <haha> Udzielając odpowiedzi - ktoś musi być idiotą na tym ziemskim padole, takie już są drogi losu. Dobra, mam ważniejsze sprawy na głowie - kopanie rowów jutro czeka. Pan Swarzewski sądzi że nie jest to przestępstwo w świetle prawa bialeńskiego a Ekscelencja Hugon że jest na terenie Republiki Bialeńskiej. Bardzo ciekawe. Odp: Mam nadzieję... - Kristian Arped - 11.12.2014 Drogi Kazimierzu, jako sędzie staram się być ślepy na uczucia oraz nastroje, a kierować się tylko i wyłącznie prawem. Chciałbym Cię również namówić do wzięcia udziału w rozprawie (postaram się ją zacząć jutro). To, że reprezentujesz poglądy sprzeczne z bialeńską racją stanu nie oznacza, iż będę Cię sądził inaczej. Wyroki zawsze są zgodne z prawem, przykładem jest chociażby wyrok ws. Abdullaha Aykma. Odp: Mam nadzieję... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 (11.12.2014, 22:13:04)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): U nas również. Niech Szanowny Pan uważa, bo wniosę o publiczne znieważenie mojej osoby. Weź już wypierdalaj Pan. W Rzeczpospolitej Obojga Narodów nieźle narobiliście burdelu, kiedy tam przebywaliście. Odp: Mam nadzieję... - Kazimierz Sabatowski - 11.12.2014 WOW, a nie lepiej było zacytować Pana Kaczyńskiego i napisać łagodniej "spieprzaj dziadu"? Pozostaje mi tylko wyrazić ubolewanie, że Pana w RON nie było kiedy to ten "burdel" robiłem. Niewątpliwie dałby Pan radę sobie z jego posprzątaniem. Odp: Mam nadzieję... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 Byłem jako tamtejszy szlachcic, zanim zamieszkałem w Bialenii - Eryk Waleński, miło mi. Głupiomądry się znalazł, który próbuje być mądrzejszy od innych. Odp: Mam nadzieję... - Kazimierz Sabatowski - 11.12.2014 Nie, nie próbuję. Po prostu wystarczy mi agresji w codziennym życiu żeby tutaj wchodzić w jakieś wyzwiska. Tak myślałem. Gratuluję znajomości łaciny. Deus lex, sed lex jak się nie mylę Pan napisał. A powitał mnie Pan na początku tak miło. Odp: Mam nadzieję... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 Disce puer latine, ego faciam te mości panie Odp: Mam nadzieję... - Maciej Kamiński - 11.12.2014 Jeszcze słowo a poleje się krew, w tym krew administratora. Jak na razie nic nie cenzuruję, jeśli kłótnia nie ucichnie w tym momencie, to za chwilę Kristian będzie rozpatrywał co najmniej dwa akty oskarżenia. Inne nazwisko nie oznacza klona. Czy tak trudno to pojąć? Odp: Mam nadzieję... - Kazimierz Sabatowski - 11.12.2014 Są już jakieś nowe memy o ZB? Ja osobiście polecałbym większą kreatywność - na stronie www.piZap.com można utworzyć swoje własne tło. I szkoda mi tego ciągłego określania nas jako organizacji terrorystycznej, ale cóż... Chyba nic się nie zmieni. Skoro to już koniec, to wracam do "prawdziwej Brodrii". Mam nadzieję że skończycie już z tą ciągłą inwigilacją Brodrii. Ja osobiście nie życzę Wam zle. Żegnam. I proszę wybaczyć ale ja się nie kłócę naprawdę. O nic nie mam do nikogo pretensji. Odp: Mam nadzieję... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 (11.12.2014, 22:43:17)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): Są już jakieś nowe memy o ZB? Ja osobiście polecałbym większą kreatywność - na stronie www.piZap.com można utworzyć swoje własne tło. Ja polecam większą samodzielność - Gimp + czcionka Comis Sans. Odp: Mam nadzieję... - Feliks Spirkin - 11.12.2014 (11.12.2014, 22:43:17)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): Są już jakieś nowe memy o ZB? Ja osobiście polecałbym większą kreatywność - na stronie www.piZap.com można utworzyć swoje własne tło. Dziękuję Ci za podlinkowanie! Nawet nie wiesz ile czasu szukałem tej strony! Daj buziaka! Odp: Mam nadzieję... - Maciej Kamiński - 11.12.2014 To określenie wynika z decyzji ludzi od spraw zagranicznych. I temu stosujemy je dość konsekwentnie. Odp: Mam nadzieję... - Eddard Noqtern - 11.12.2014 Niestety, ale obrazami i wyzwiskami swój poziom pokazuje ten, kto ich używa... Odp: Mam nadzieję... - Iwan Pietrow - 11.12.2014 Jako obserwator z zewnątrz uważam, że spór ten jest kompletnie bezsensowny. Można sądzić, że ZB jest państwem klonów, ale po co to cały czas ciągnąć? Dodatkowo jeszcze dochodzą do tego wyzwiska i niemiła atmosfera. Ludzie! Mikronacje powstały po to, aby umilać czas i aby odcinać się od tego wszechobecnego chamstwa w "realu". Wykażmy się zdrowym rozsądkiem i inteligencją! Odp: Mam nadzieję... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 I po cóż Ekscelencje się wtrącają? W Hasselandzie za mało problemów? Odp: Mam nadzieję... - Iwan Pietrow - 11.12.2014 Prawie wcale. @Edit Cytat:I po cóż Ekscelencje się wtrącają?Ekscelencje się wtrącają, bo mogą. Proszę policzyć do 10. Może się Panu poprawi?
|